Görüş Bildir
Haberler
Z Kuşağını Havalı ve Rahat Tarzla Buluşturan Shout Markasını Yakından Tanıyoruz!

Z Kuşağını Havalı ve Rahat Tarzla Buluşturan Shout Markasını Yakından Tanıyoruz!

Yerli marka Shout, hoodie ve pantolon başta olmak üzere çeşitli giyim ürünlerini müşterilerine sunmakta olan bir marka. Geniş bir ürün kategorisine sahip olan Shout, özellikle gençlere hitap eden giyim ürünlerini bünyesinde barındırıyor. Shout’un Kurucusu Sabri Korkmaz, gençlerin giyimde farklı bir tarza yönelmiş olduklarını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Korkmaz, “Özellikle Z kuşağı, farklı bir giyim ürününe yönelmiş durumda. Konfor ve rahatlığı bünyesinde barındıran tasarımların dikkatleri üzerine çektiğini ve gençlerin bu tür giyim ürünlerini tercih ettiğini söyleyebiliriz.” ifadelerinde bulundu.

Sürekli değişen moda trendlerine ayak uydurmanın zor olduğunu belirten Korkmaz, gençlerin kendilerine hitap eden tarzdaki giyim ürünlerine yöneldiklerini sözlerine ekledi. Değişen trendler arasında geniş kesim tasarımların ön plana çıktığını ifade eden Korkmaz, gençlerin ilgisini çekebilecek tasarımları gerçekleştirmenin öneminden bahsetti.

Konfor ve Rahatlık Artık Çok Daha Önemli

Konfor ve Rahatlık Artık Çok Daha Önemli

Y kuşağı ile Z kuşağının giyim tercihlerinin birbirinden farklı olduğunu belirten Sabri Korkmaz, Z kuşağı için konfor ve rahatlığın çok daha önemli olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden Korkmaz, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Kuşaklar arasındaki giyim tarzları arasındaki uçurumun arttığını görüyoruz.

Z kuşağı farklı bir dünya içinde büyüdü. Bu dünya, dijitalleşmenin yoğun bir şekilde hissedildiği bir dünya. Dolayısıyla Z kuşağının giyim seçenekleri oldukça farklı. Geniş kesimli pantolonlar, kapüşonlu sweatlar, Z kuşağının ilgisini çeken giyim ürünleri arasında yer alıyor. Bu tür giyim ürünlerine baktığımızda rahatlığın ve konforun bir arada olduğunu görüyoruz.

Geniş Kesim Giyim Ürünleri Tercih Ediliyor

Geniş Kesim Giyim Ürünleri Tercih Ediliyor

Shout olarak gençlere yönelik pek çok giyim ürününe sahip olduklarının altını çize Sabri Korkmaz, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Son zamanlarda hoodie’lerin dikkatleri üzerine çektiğini söylemek mümkün. Büyük beden üst giyim ürünü, her mevsim kullanılabilecek nitelikte olsa da sonbahar ve kış aylarında kullanıldıklarını belirtebiliriz.

Farklı baskılar ile tasarlanan ve göz alıcı bir görünüm elde eden bu tür giyim ürünlerinde ön plana çıkan husus kullanıcının rahat hareketini mümkün kılmasıdır. Biz de Shout olarak gençlere yönelik çok özel tasarımlarda bulunuyoruz.”

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
15
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cihan Mert Alataş

Ürünlerini uzun zamandır kullanıyorum. Kalitesine göre fiyatları uygun. Çok kaliteli ve tasarımları mükemmel. Şiddetle önerilir.