Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Sosyopat Yüzde Kaç Psikopatsın?

etiket Yüzde Kaç Sosyopat Yüzde Kaç Psikopatsın?

Amorti Kazım
16.12.2016 - 17:13 Son Güncelleme: 26.09.2019 - 00:31

Herkesin içinde biraz sosyopatlık biraz da psikopatlık vardır. Bu testte senin oranını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Başlayalım o zaman. Yaşıtlarıma göre daha...

2. İlk buluşmada hesabı kim ödemeli?

3. Ne kadar sıklıkla durduk yere strese giriyorsun?

4. Sence çevrendeki insanlar sende ne buluyor?

5. Bu mürekkep lekeleri aklına hangisini getiriyor?

5. Bu mürekkep lekeleri aklına hangisini getiriyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Yalan söyledikten sonra nasıl hissediyorsun?

7. Son soruda biraz geçmişe gidelim. İstediğin bir şey alınmadığında nasıl davranırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

%50 sosyopat %50 psikopatsın!

%50 sosyopat %50 psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre yarı psikopat yarı sosyopatsın. Gerçek bir sosyopat kadar dünyadan kopuk yaşayamıyorsun. Çünkü insanoğlu sosyal olması gereken bir canlı. Kendini her şeyden soyutlayamasan da arada ufak fırsatlar bulunca bunu değerlendiriyorsun. Tam bir psikopat da değilsin çünkü geçmiş tecrübeler sana arada duygularını ve öfkeni kontrol etmen gerektiğini söylüyor. Elbette arada beynin yerine kalbini dinlediğin oluyor bu da seni dengede tutuyor.

%77 sosyopat %23 psikopatsın!

%77 sosyopat %23 psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre yüzde 77 sosyopat yüzde 23 psikopatsın. Sorunlarını herkesle paylaşayı çok sevmiyorsun. Şimdiye kadar her işini kendi başına halletiğini ve bundan sonra da aynı şekilde yapacağını düşündüğün için başkalarına dert yakınmayı bir güçsüzlük olarak görüyorsun. Aslında sen iyi bir dinleyicisin ama çok da başarılı bir anlatıcı olduğun söylenemez. Kendine güvenin tam ama bazen işler yolunda gitmeyince içindeki ufacık psikopatlık alevlenebiliyor.

%32 sosyopat %68 psikopatsın!

%32 sosyopat %68 psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre sen %32 sosyopat %68 psikopatsın. Öncelikle yalandan yere sinirli, agresif pozu verenlerden değilsin. Kendine ait kırmızı çizgilerin var ve bu çizgiler çok ama çok kalın. İnsanlar senin sınırına girmediklerinde dünyanın en naif, en yardımsever, en sevecen insanı oluyorsun. Ancak... Hele birisi o kırmızı çizgilerini birisi aşsın o kişi kim olursa olsun tanımıyorsun. %68'lik psikopatlık oranı devreye giriveriyor. Kılıçları bileyip kişisel savaşın için hazırlanıyor ve önünü göremeyecek kadar öfkeleniyorsun. Biraz daha sakinleşmeni öneririz.

%88 sosyopat %12 psikopatsın!

%88 sosyopat %12 psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre %88 sosyopat %12 psikopatsın. Geçmiş tecrübelerin, insanların birbirlerine attığı kazıklar seni tamkinli biri yapmış ve kabuğuna çekilmişsin. Bu kabuk zamanla öyle kalınlaşmış ki bazen başka insanların ne hissettiğini bile önemsemeyecek hale gelmişsin. İnsanın olduğu yerde sıkıntının elbette olacağını bildiğin için kendi başına kaldığında ve çevreden kendini soyutladığında kendini güvende ve huzurlu hissediyorsun ama yine de kabuğunu kırmanda fayda var.

%6 sosyopat %94 psikopatsın!

%6 sosyopat %94 psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre ağır psikopatsın. Bunu etrafı kırıp dökme şiddete başvurma anlamında söylemiyoruz. Samimiyetsizliklere, durumu kurtarmak için verilen tavizlere katlanamıyorsun. Denge kurmak gibi bir derdin yok. İçinde olanı dobra dobra ifade etmekten çekinmiyorsun. Bazen bu öyle bir hal alıyor ki bu açık sözlülüğün karşısında neleri kaybedeceğini bile göze alabiliyorsun. Eğer bir konuda haklı olduğunu düşünüyorsan dünya karşına çıksa yolundan dönmüyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1435
536
342
209
128
112
73
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ArzuHalci

Test sonucuna göre sosyopat ve psikopat olmaktan kimsenin kaçışı yok

Lestat

%50 sosyo %50 sayko, ne kadar güzel ve dengeli bir ruh halim varmış.

Psycholiçe

%77 sosyopat %23 psikopatsın!