Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Melek, Yüzde Kaç Şeytansın?

etiket Yüzde Kaç Melek, Yüzde Kaç Şeytansın?

Şeboş
13.03.2017 - 13:55

Hepimizin içinde biraz şeytan biraz melek var öyle değil mi? Önemli olan bunun zarar verecek boyutta olup olmadığı bence. Ne çok iyi olmak ne de kötü mü olmak lazım, bilemedim yafffrular! Lütfen kıvırmadan düzgün cevaplar verelim olur mu;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlıyoruz hemen, başarıya giden yolu söyler misin?

2. Güvenilir mi, etkileyici mi olmak mı istersin?

3. Peki birisi sana vurdu, nasıl tepki verirsin?

4. Şirkette oldukça tembel bir hava var bugün, böyle bir günde mesaini nasıl doldururdun bakalım?

5. Tanıdığınız biriyle ilgili ilginç bir hikaye duyduğunuz zaman, bir başkasıyla paylaşır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yolda 250 tl buldunuz, ne yaparsınız?

7. Pekiiii geldik dürüst cevaplayacağımız başka bir soruya daha; para mı insanlık mı?

8. İş yerinde sadece keyif olsun diye öğlen yemeği saatini uzattığın oldu mu?

9. "On Emir"i biliyor musun?

10. Geldik son ve de klasik soruya; otelden ayrılırken herhangi bir şey afirikler ya da odaya zarar verir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Meleksin!

%100 bin meleksin sen...Tanrımmmm yerim seni ben yaaa, ayrıca kıyamam da hiç. Yüzü kadar yüreciği de güzel arkadaşım benim derler ya hani,  hah işte sensin o ya!  Nasıl bir kalp var sende öyle, artık bu dönemde  senin gibi insan kalmadı bence . Nazarlar değmesin sana  eeemi ;) Karıncayı incitemezsin, arı kovanına korkudan değil vicdanından çomak sokamazsın, hayvanları sever, muhtaçlara yardım edersin, insan mısın sen beeee muckk o zaman sana!!

%50 Melek, %50 Şeytansın!

Hani şeytan diyor ki; derler ya işte sana çok diyor bunu o şeytan, ama hemen diğer tarafındaki melek ruhun seni dürtüyor ve vicdana gelip düzeliyorsun. Baze,' Hak etti ama' gibi cümleler kurduğun oluyor, işte o zaman içindeki şeytanı harekete geçiriveriyorsun, haksız yere kimseyi suçlamıyorsun ama cezasını vermezsem içim rahat etmez diyorsun. Kuzum bence bunu da yapma be, boşver herkes ettiğini bulur, gün gelir devran döner;) Sen ne zaman çıkart biliyor musun şeytan ruhunu,  bak söylüyorum; Allah korusun tabii, savaşta, birbilerini yanlış anlamış çiftler arasında, ne bileyim o zamanlarda yapıcı ol işte içindeki o %50 şeytancık meleğe dönüşüversin :)

%100 Şeytansın!

Bunu söylemek istemezdim kuzum sana ama şeytansın sen yaaaaa... Bir tane patlatsam suratına kendine gelir misin acaba. Nasıl zekisin, tuttuğunu kopartıyorsun ve çok başarılısın. Yaşam şartlarının zor olduğu yerlere seyahat etmeyi seviyor ve her tür karışık problemi çözebiliyorsun. Hah işte bu zekayı ve bedeni olumlalamar için kullan bakayım, çıkart içindeki o şeytanı Samara'm benim.. Affediyorsuz ve seni seviyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2780
1386
1299
262
259
210
144
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın