Görüş Bildir
Haberler
Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman Başlayacak? Hangi Sınıflar Yüz Yüze Eğitime Geçecek?

Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman Başlayacak? Hangi Sınıflar Yüz Yüze Eğitime Geçecek?

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle eğitim online olarak uzaktan yapılabiliyor. Köy okulları geçtiğimiz günlerde yüz yüze eğitime geçerken, 1 Mart itibariyle ilkokul, 8. ve 12. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim için açıklamada bulundu. İşte yüz yüze eğitim için yapılan son dakika açıklaması…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Selçuk’tan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Bakan Selçuk’tan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Edirne’de okul açılışına katılan ve öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Ziya Selçuk, okullar peyderpey açmaya devam edeceklerini söyledi. 

Selçuk; “Okulları sadece fiziksel binalar olarak ya da sadece derslerin işlenip de hemen dışarı çıkıldığı bir ortam olarak elbette görmüyoruz. Okul bir hayat sahnesidir, bir yaşam alanıdır. Okulun, çocukların şahsiyetinin gelişmesinde, çocukların sosyalleşmesindeki etkisi asla yadsınamaz ve bu çerçevede de sağlık anlamında herhangi bir riske girmeksizin, sadece bilimin verileriyle hareket ederek, okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararımız da devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman Başlayacak?

Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine toplantısı sonrasında yüz yüze eğitim için 1 Mart tarihi işaret edilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı da yüz yüze eğitimin detaylarını belirledi. 

MEB’e göre; 1 Mart Pazartesi itibariyle okul öncesi, ilkokul, 8. ve 12. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime başlayacak. 

1 Mart’ta yüz yüze eğitime geçecek öğrenciler, hafta iki gün okula gidecek ve yüz yüze eğitim yapacak. Diğer günlerde ise EBA TV üzerinden derslerini yapacak.

Ayrıca yüz yüze eğitim için karar velilere bırakılacak. İsteyen öğrenciler yüz yüze eğitime katılmayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın