Görüş Bildir
Haberler
Yüz Tipine Göre Boyaman Gereken Saç Rengini Söylüyoruz!

Yüz Tipine Göre Boyaman Gereken Saç Rengini Söylüyoruz!

İnsanın ten rengi, göz rengi, yüz tipi, kişiliği ve birçok şeyi saç rengini belirlemekte önemli rol oynar. Eğer saçlarında bir değişiklik yapmayı düşünüyorsan ve bu konuda kararsızsan sana yardımcı olacağız.

Eğer hazırsan;

Haydi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yüz şeklinden başlayalım. Söyle bakalım, bunlardan hangisi senin yüz şekline benziyor?

2. Kaş şeklini de seçer misin?

3. Şimdi de göz yapının bunlardan hangisi gibi olduğunu söyler misin?

4. Imm... Burun şeklini de söyler misin?

5. Peki göz rengin bunlardan hangisi gibi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de kulak şeklini seçer misin?

7. Şimdi de dudak şeklini seç bakalım.

8. Son olarak, ten rengin hangisine daha çok benziyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sarı tonlarına boyatmalısın!

Sarı tonlarına boyatmalısın!

Sana sarının tonları eminiz ki çok yakışacaktır. Yüzünün hatları daha da bir ortaya çıkacak, ten rengine uyum sağlayacaktır. Eğer saçlarınla kendini göstermek istiyorsan kesinlikle bunu düşünmeklisin. Gözlerini çok ortaya çıkaracağını düşünüyoruz. Eğer sen de hazırsan, kışa hazırlık olarak saçlarını sarı renge boyatmalısın!

Bakır tonlarına boyatmalısın!

Bakır tonlarına boyatmalısın!

Hazır sonbahar da gelmişken saçlarına bakır tonları çok yakışır. Zaten ten rengine aşırı uyacak bir saç rengi diyebiliriz. Bakırın bütün tonlarının sana yakışacağını düşünüyoruz. Özellikle desert red saç rengi sana çok gider. Demedi deme. Bu kış kendini saçlarınla göstermek istiyorsan bu rengi kesinlikle denemelisin.

Kahverengi tonlarına boyatmalısın!

Kahverengi tonlarına boyatmalısın!

Sana sarı çok açık olur, siyah da çok koyu olur gibi. O yüzden orta tonlarda bir renk sana çok yakışacaktır. Özellikle ten rengin ve gözlerinle muhteşem bir uyum olacağını düşünüyoruz. Eğer aklında böyle bir değişim varsa hiç düşünmeden boyatmaya başla.

Kızıl tonlarına boyatmalısın!

Kızıl tonlarına boyatmalısın!

Kızıl saç rengi öyle herkese yakışan bir ton değil. Senin ten rengine inanılmaz güzel gidecek bir renk olduğunu düşünüyoruz. Sonbahar da hazır yaklaşırken bu tonlar seni ön plana çıkaracaktır. Kafanda bir değişiklik varsa kızıl tonlarını kesinlikle denemelisin.

Saçlarına ışıltı attırmalısın!

Saçlarına ışıltı attırmalısın!

Saçlarında çok fazla boya görüntüsü yani yapaylık olsun istemiyorsan kesinlikle aralarına ışıltı attırmalısın. Hem doğal görüntüsüyle hem de ışıltılı haliyle seni ön plana çıkaracaktır. Ten rengine ve yüz tipine inanılmaz yakışacağını düşünüyoruz. Eğer kendinde bir değişiklik düşünüyorsan kesinlikle bunu düşünmelisin.

Saçlarına ombre yaptırmalısın!

Saçlarına ombre yaptırmalısın!

Saçlarının tamamını boyamak istemiyor ama biraz da renk gelsin istiyorsan kesinlikle ombre yaptırmalısın. Bu saçın sende inanılmaz havalı duracağını düşünüyoruz. Sana ayrı bir hava katacağından emin olmalısın. Eğer kendinden bir değişiklik istiyorsan ombre yaptırabilirsin. Demedi deme...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
53
25
13
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın