Görüş Bildir
Haberler
Yer Gaziantep! Ölüm Raporuna 'Koronavirüs Yazmayın' Diyerek Sağlık Çalışanlarına Saldırdılar

Yer Gaziantep! Ölüm Raporuna 'Koronavirüs Yazmayın' Diyerek Sağlık Çalışanlarına Saldırdılar

Gaziantep'te yaklaşık 20 kişilik bir grup, özel bir hastanede hayatını kaybeden yakınlarının ölüm raporuna 'koronavirüs' yazılmasını istemeyerek sağlık çalışanlarına saldırdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Çıksorut Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. 

DHA'nın haberine göre Mehmet Ali K.(71), koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından özel hastanede tedaviye alındı. 

15 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mehmet Ali K., dün öğle saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölüm haberini alarak hastaneye gelen yakınları, Mehmet Ali K.'nın ölüm nedeninin hastane kayıtlarına 'koronavirüs' olarak yansıyacağını öğrendi.

Bunun üzerine ölen kişinin yakınları ile sağlık görevlileri arasında tartışma çıktı.

Bunun üzerine ölen kişinin yakınları ile sağlık görevlileri arasında tartışma çıktı.

Sağlık görevlilerine ölüm nedenine 'koronavirüs' yazılmasını istemediklerini söyleyen Mehmet Ali K.'nın yakınları, bunun mümkün olmadığının söylenmesiyle taşkınlık çıkarmaya başladı. 

Yaklaşık 20 kişilik grup, tartıştıkları ve kendilerine uyarılarda bulunan sağlık görevlilerine saldırdı. Saldırıda 1'i hemşire 3 hastane görevlisi hafif yaralandı.

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda; hasta yakınlarının hastane çalışanlarına saldırıp vurması ve kargaşa anı ile bir kadının demir korkulukla bilgisayar ekranına vurması dikkat çekiyor. 🎥

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
19
7
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Çözüm basit bu kavgaya karışan herkes devletin hastenelerinden hizmet alması yasaklansın Özel Hastenelerde de devlet desteği verilmesin. Gitsin basit bir ame... Devamını Gör

nzylmz

Onlar cahil sen zırcahilsin.

lilithtrinity

insan müsveddesi magandalar. bunların hepsini ömür boyu sağlık hizmetinden mahrum edeceksin. zaten oksijen israfı hepsi, geberip giderlerde dünya biraz rahatlar

Selam Özbakan

yüzde bir milyon avanta vardır ölümünden bir yerden bir para alıcaklardır çokda yedik ama saldıranlar napıcak bakalım gece evlerinden toplandımı