Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yılda Alabileceğiniz En Güzel Karar: Gratis'ten Size İyi Gelecek Ürünler

Yeni Yılda Alabileceğiniz En Güzel Karar: Gratis'ten Size İyi Gelecek Ürünler

Gratis
22.12.2023 - 14:10

Yılbaşına çok az kaldı. Yeni yıl, yeni kararlar demek. Yeni yılda kendinizi biraz şımartmak istiyorsanız Gratis'in bu ürünleri tam size göre. Saç için ürünlerden cilt ürünlerine, tokalardan çoraplara yeni yıl ruhunu evinize erkenden getirecek ürünleri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

Bee Beauty Duş Jeli

Bee Beauty Duş Jeli

Bee Beauty markasının duş jelleri çok meşhur. Cildinizi nazikçe temizleyen formülü ile banyoda en çok sevdiğiniz ürün olacak Bee Beauty jellerin 3 ayrı aroması bulunuyor. Yılbaşına çok yakışan bu Cinnamon Pumpkin, Lemon Cupcake ve Cookie aromalarıyla mis gibi kokacaksınız. Vücudun nem dengesini korumaya yardımcı bu jeller sayesinde yumuşacık ve ipeksi bir cilde sahip olacaksınız.

Bu ürün ve daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz.

Eklips 5’li Makyaj Süngeri

Eklips 5’li Makyaj Süngeri

Makyaj süngerleri olmadan makyaj çantanız hep eksik. Kaliteli ve kullanışlı Eklips makyaj süngerleri kapatıcı ve aydınlatıcı ürünleri uygulamak ve karıştırmak için ideal ürünler. Bu süngerler renkleriyle de çok tatlı duruyor. Yüzünüzün ince ve küçük yerlerinde bile çok rahat işlem yapmanızı sağlayacak bu süngerlere bayılacaksınız.

Makyaj yaparken işinizi kolaylaştıracak bu ürün ve daha birçoğu için tıklayın.

Eklips Uzun Yılbaşı Çorap

Eklips Uzun Yılbaşı Çorap

Yılbaşına uygun bu çoraplar çok güzel. Kırmızı ve beyaz tonlarındaki bu çorapları Aralık ayı boyunca giymek isteyeceksiniz. Uzun formlarıyla ayaklarınızı da sıcacık tutacak bu çorapları ister kendinize ister sevdiklerinize hediye alabilirsiniz.

Gratis ürünlerini keşfetmek için tıklayın.

Bee Beauty Yılbaşı Seti

Bee Beauty Yılbaşı Seti

Bu set vücudunuzun ihtiyacı olan her şey için ideal bir set. İçinde el kremi, lip balm, kağıt maske, sıvı saç kremi ve saç parfümü var. 

Kuru ciltler için nemlendirici özelliği olan vanilya kokulu el kremini kış boyu çantanızdan çıkarmayacaksınız. Lip balm ise dudaklarınızı kışın dış etkenlerden koruyor ve nemlendiriyor.

3'ü 1 arada kağıt maske ile yeni yıla yepyeni bir ciltle gireceksiniz. Işıltı verici maske, aydınlatıcı maske ve gece maskesi olan bu set cildinizin parlak görünmesini sağlarken pürüzsüzleştiriyor. 

Saçınıza iyi gelecek bir ürün istiyorsanız aradığınız ürün Bee Beauty'nin saç parfümü ve sıvı saç kremi. Saçlarınızı nemlendirip yumuşatan saç parfümünün yanında saçın kolay taranmasını sağlayan saç kremini kullandığınızda saçlarınızın duruşuna hayran kalacaksınız.

Kişisel bakımınız için gerekli tüm ürünler için tıklayabilirsiniz.

Bee Beauty Warm&Cozy Kalıp Sabun

Bee Beauty Warm&Cozy Kalıp Sabun

Kalıp sabun olmayan bir ev düşünülemez. Cildiniz için en iyisini arıyorsanız bu sabunu kaçırmayın. Cildinizi nazikçe temizlerken canlandıran bu kalıp sabunun kendisine ayrı paketine ayrı bayılacaksınız. Cildi dış etkenlere karşı koruyan Bee Beauty sabunla cildiniz çok daha güzel olacak!

Gratis'in tüm ürünlerini görmek için tıklayın.

Bee Beauty Orion Dudak Bakım Seti

Bee Beauty Orion Dudak Bakım Seti

Bu dudak bakım seti, dudaklarına gerekli bakımı yapmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir set. İçinde dudak nemlendirici, dudak peelingi ve dudak maskesi bulunan bu set dudaklarınızı nemlendirirken pürüzsüz görünmesine de yardımcı oluyor. Güzel kokularıyla vazgeçemeyeceğiniz bu set, dudaklarınıza çok iyi gelecek.

Bakımına önem verenleri buraya alalım!

Eklips Kokina Toka Seti

Eklips Kokina Toka Seti

Her renk ve çeşitte tokaya bayılıyoruz. Özellikle yılbaşı için toka almak istiyorsanız tercihiniz kırmızı renkli olanlardan olmalı. Kırmızı, yeşil renkte toplama tokaları ya da kokina detaylı tokalar yılbaşı için ideal. Renkleri ve rahatlıklarına bayılacağınız tokalarla yılbaşınız çok daha güzel geçecek!

Saçınızın ihtiyacı olan her şey için tıklayın.

Benri Mutlu Yıllar Yara Bandı

Benri Mutlu Yıllar Yara Bandı

Yara bantları, ilk yardım çantalarının olmazsa olmazları. Yeni yıl temalı bu yara bantlarına aşık olacaksınız. İçinde farklı çeşitler bulunan bu yara bandı küçük yaralarınızı kapatmak için en doğru yol. Suya dayanıklı olmasıyla tercih sebebi bu ürün desenleriyle favoriniz olacak. 14'lü Benri yara bandı çantanızda mutlaka yer almalı.

Yılbaşı ruhuna uygun tüm ürünlere ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Bee Beauty Pure Wishes 2'li El Kremi

Bee Beauty Pure Wishes 2'li El Kremi

Bee Beauty yeni yıl ürünlerinin her biri ayrı güzel. Bu el kremleri E vitamini ile zenginleştirilmiş. Nemsiz kalan cildinize nem sağlayan bu el kremi setinin içinde 2 krem var. Günlük bakımınız için kullanabileceğiniz bu krem tüm cilt tiplerine uygun.

Yaz-kış bakımınızı aksatmamak için Gratis'in tüm ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
9
8
2
2
1
1