Görüş Bildir
Haberler
Yeni Dizisi Erşan Kuneri Heyecanla Beklenen Cem Yılmaz'ın Projelerinde Sık Sık Rol Alan İsimler

Yeni Dizisi Erşan Kuneri Heyecanla Beklenen Cem Yılmaz'ın Projelerinde Sık Sık Rol Alan İsimler

31.08.2021 - 17:49

Türkiye'de komedi ve mizah denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri Cem Yılmaz. Sadece sahne şovları ile değil, çoğunun senaryosunu da kaleme aldığı filmleriyle de başarıdan başarıya koşuyor. Kendi yeteneği tartışılmaz elbette ama birlikte yürüdüğü yol arkadaşlarının da bu başarıda büyük pay sahibi olduğu bir gerçek. Ekip ruhuna çok önem veren Cem Yılmaz, uyumu yakaladığında vazgeçmeyenlerden. Gelin, Cem Yılmaz'ın projelerinde sıklıkla birlikte çalıştığı isimleri birlikte hatırlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ozan Güven

1. Ozan Güven

Başarılı oyuncu Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın dostluğunu bilmeyen yok. Aralarındaki sinerjiyi profesyonel hayatlarına da taşıyan ikili, Cem Yılmaz'ın projelerinin çoğunda birlikte kamera karşısına geçti. Ozan Güven'i G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif V 216, Kara Komik Filmler ve Kara Komik Filmler 2'de birbirinden farklı rollerle keyifle izledik.

2. Özkan Uğur

2. Özkan Uğur

Özkan Uğur da Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından. Ozan Güven gibi Özkan Uğur da G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif V 216, Kara Komik Filmler ve Kara Komik Filmler 2'nin ana kadrolarında yer aldı.

3. Zafer Algöz

3. Zafer Algöz

Zafer Algöz ile Cem Yılmaz ilk kez A.R.O.G'ta birlikte kamera karşısına geçtiler. Enerjileri uymuş olacak ki Cem Yılmaz'ın A.R.O.G'tan sonraki tüm filmlerinde birlikte çalıştılar.

4. Özge Özberk

4. Özge Özberk

G.O.R.A'nın güzel prensesi Ceku olarak tanıdığımız Özge Özberk, hikayenin devam filmlerinin hepsinde yine Ceku karakterini canlandırdı. Güzel oyuncuyu G.O.R.A, A.R.O.G ve Arif V 216'da sinema perdesinde izlemek çok keyifliydi.

5. Çağlar Çorumlu

5. Çağlar Çorumlu

Çağlar Çorumlu'nun canlandırdığı birbirinden eğlenceli karakter sayesinde komedi konusundaki yeteneği herkes tarafından biliniyor. Cem Yılmaz zaten mizah alanında koca bir derya. E bu ikili bir araya gelir de o birliktelik hiç tek filmlik olur mu? Pek Yakında, Arif V 216 ve Kara Komik Filmler 2'de izlediğimiz Çağlar Çorumlu'nun Arif V 216 filmindeki Zeki Müren canlandırması hala herkesin dilinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mazhar Alanson

6. Mazhar Alanson

İkili ilk defa 1998 yılında Cem Yılmaz'ın senaryo ekibinde olduğu Her Şey Çok Güzel Olacak filminde bir araya geldiler. Daha sonra Hokkabaz'da birlikte çalışan Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un düet yaptıkları 'Piskopat' şarkısı şu anda aklınızda çalmaya başladı değil mi?

7. Muhittin Korkmaz

7. Muhittin Korkmaz

Rolü küçük olsa da oynadığı karakterle hafızalara yer eden Muhittin Korkmaz, G.O.R.A'da Tihulu karakteri ile başlayarak A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerinde Cem Yılmaz ile birlikte çalıştı.

8. Bahtiyar Engin

8. Bahtiyar Engin

Usta oyuncu Bahtiyar Engin'i de Hokkabaz, Pek Yakında ve Ali Baba ve 7 Cüceler filmlerinde izledik. Daha nice projelere diyoruz.

İlgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın