Görüş Bildir
Haberler
Yengeç Burçlarının Çileden Çıkartan 15 Özelliği

etiket Yengeç Burçlarının Çileden Çıkartan 15 Özelliği

Yusuf Ucuz
06.07.2014 - 02:59 Son Güncelleme: 06.07.2014 - 12:47

Yengeç burcu olmak kolay değildir. Yengeç burcuyla olmak hiç kolay değildir. Yengeç burcunun bir çok pozitif özelliği olsa da negatif özellikleri sizi bezdirebilir. Hazır, yeni yeni yengeç burçlarının dünyaya gözlerini açtığı günlerdeyken gardımız almak gerekiyor. Her burcun istisnaları olabileceği gibi bu burcun da illa ki vardır. Aşağıdaki liste sadece gözlemlerimden yola çıkarak oluşturulmuştur. Not: Yengeç Burcuyum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşırı Duygusal Oluşları

Yengeç burçları görüp görebileceğiniz en duygusal burçlardandır. Öyle ki; bir film izlerken bile filmdeki karakterlerle özdeşleşip onların başlarına bir şey geldiğinde salya sümük ağlayabilirler. Herşeyin aşırısı fazladır, değil mi?

2. Alıngan Oluşları

Yengeç burçları çok alıngandır. Başka birinin 'amaan ne olcak' diye sallamadığı şeye yengeç burçları günlerce kızabilir, üzülebilir hatta bu sebeple depresyona girebilir.

3. Sürekli Negatif Düşünmeleri

Yengeç burçları herşeyin olumsuzunu düşünebilen nadir türlerdendir. Bu sebeple uzun süreli mutlu olmaları zordur. İlla ki onları üzecek bir olumsuzluk bulabilirler. İnanmıyorsanız bir yengeçe danışın.

4. Bir Anda Parlamaları

Yengeç burçları bir anda parlayabilirler. Parladıkları zaman yakınlarında olmanız önerilmez. Ama sonra parladıklarında söyledikleri sözlerden ve yaptığı haraketlerden pişman olabilirler. O yüzden pek ciddiye almamanız işe yarayabilir.

5. Memnuniyetsiz Oluşları

Yengeç burçları genel olarak memnun değillerdir hayatlarından. Neden mi? Nedeni tamamen bir soru işareti. Bilseler yapmazlar heralde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hızlı Mod Değişiklikleri

Yengeç burçları ruh hali olarak bir günde dört mevsimi yaşayabilir. Sabah mutsuz uyanıp öğlene doğru çok keyiflenebilirler. Akşam vakti de duygusala bağlayıp gece yatarken depresyonda uyuyabilirler.

7. Sürekli İlgi Beklemeleri

Yengeç burçları aşırı duygusallıklarından dolayı sürekli ilgi beklerler. Nasıl ki bir insan için su ve yemek temel yaşam kaynağı ise yengeç burçları için ilgi görmek bu kategoriye girmektedir. İlgi gösterin lütfen gariplere.

8. Aşırı Sevgi Göstermeleri

Yengeç burçları sevdi mi çok sever. Çok dediysem çooook sever. Genelde yengeç burcuyla bir ilişki yaşamış insan ondan sonraki hiç bir ilişkisinde bu sevgiyi bulamadığı için mutsuz olabilir. Yengeç burcuyla sevgili olmadan önce iyice düşünmekte fayda var.

9. Alındığı Şeyi Dillendirmeden Karşı Tarafın Anlamasını Beklemeleri

Yengeç burçları trip atıyorsa boşuna değildir. Bir şeye alınmıştır. Ne diye sorarsanız pek cevap vermek istemezler. Sizin anlamanızı beklerler ama siz anlamazsınız.

10. Aşırı Kıskanç Olmaları

Yengeç burçları kıskançlığın farklı bir evresinde dolaşırlar. Besin zincirinin en üstü gibi. Kıskançlık seviyelerinde kimseyi 1 km etraflarına yaklaştırmazlar. Dikkat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İlişkilerini Alışkanlıklarından Dolayı Bırakamamaları

Yengeç burçları da bir kişiden sıkılabilir ama sizi öyle kolay kolay bırakmazlar. Size alışmışlardır bir kere. Öyle kolayca terkedip gitmek olur mu hiç? Hem siz giderseniz temel besin kaynakları olan duygu ihtiyacını kimden karşılarlar ki?

12. Takıntılı Oluşları

Yengeç burçları kafaya taktı mı o şeyi kimse onun kafasından atamaz. Tek ilacı zamandır. Çileden çıkarabilir.

13. Özgüvensiz Oluşları

Yengeç burçları genel olarak başarılı insanlardır fakat bu başarıları genelde özgüvenleriyle gelmez. Başarılı oldukça özgüven kazanırlar fakat özgüvensizlikleri başka bir alanda meydana çıkabilir. Sıkıntıdır.

14. Tembel Oluşları

Yengeç burçları çalışkandır fakat sadece motive oldukları durumlarda. Aksi her durumda tembeldirler. Sadece o işi yapmak içlerinden gelmez. İçlerinden gelmezse de yapmak istemezler. O işi sallar dururlar.

15. Gurur Yapmaları

Yengeç burçları birisine alındığı zaman aşırı gurur yapıp barışmak istese bile gidip konuşamaz. Bu onların konuşmak istemediği anlamına gelmez. Sadece bir iç ses gitme diye bağırır durur. Karşı taraftan haraket beklerler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
778
235
157
120
56
52
51