Görüş Bildir
Haberler
Yemek Zevkine Göre Hangi Ülkede Okumalısın?

Yemek Zevkine Göre Hangi Ülkede Okumalısın?

Akare
29.09.2017 - 22:14

Yemek en büyük derdidir öğrencinin. Hele bir de yurt dışında hiç bilmediğiniz yemekleri yemekten başka şansınız yoksa... Peki sen yemek tercihlerine göre hangi ülkede okumalısın?

Öğrenmek için haydi teste!

1. Güne sabah ışıkları ile merhaba dedin. Güzel bir kahvaltı seni bekliyor. Hangisini seçeceksin?

2. Kahvaltı demişken, senin için kahvaltının olmazsa olmaz parçası hangisi?

3. Kahvaltıdan sonra bir kahve keyfine ne dersin. Kahveni seç hadi!

4. Şimdi de bize gün ortasını şenlendirecek bir et menüsü seç hadi!

5. Peki bu yemeğin yanında içecek olarak hangisini istersin?

6. Diyelim ki sağlıklı hafif bir şeyler yemek istiyorsun, mesela salata! Bu salatalardan hangisi gözüne daha çok hitap etti?

7. Kendine bir güzellik yapıp tatlı yemeye ne dersin? Seç bakalım bunlardan birini!

8. Son olarak atıştırmalık bir şeyler seç hadi!

Amerika!

Amerika!

Yemek zevkine göre senin okuman gereken ülke kesinlikle Amerika! Damak tadın birebir uyuşuyor desek yalan olmaz. Senin için tam bir lezzet diyarı olacak Amerika. Dahası hayallerini gerçekleştirmek ve geleceğe umutla bakabilmek için senin için biçilmiş kaftan. Sen de artık hayallerini ertelemekten vazgeç. Akare Yurt dışı Eğitim Fuarları'na gel, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz bir fırsat yakala. Detaylar ve ücretsiz davetiye için tıkla hadi!

Kanada!

Kanada!

Yemek zevkine göre senin okuman gereken ülke kesinlikle Kanada! Senin genlerine tıpkı Kanada insanı gibi naiflik ve saflık işlemiş. Hayallerine bir adım daha yaklaşacağın Kanada'da tad duyuların da bayram edecek. Hayallerine ulaşmak için Kanada mutlaka uğraman gereken bir durak gibi. Sen de artık hayallerini ertelemekten vazgeç. Akare Yurt dışı Eğitim Fuarları'na gel, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz bir fırsat yakala. Detaylar ve ücretsiz davetiye için tıkla hadi!

İngiltere!

İngiltere!

Yemek zevkine göre senin okuman gereken ülke kesinlikle İngiltere! Sen nezaket ve asilliğin tatlı bir karışımısın. Kafan zehir gibi zaten, tam bir strateji dehası bir iş bitiricisin. O yüzden de hayallerine atacağın ilk adım İngiltere olmalı. İngiliz mutfağı da senin gibi asilzade bir insan için mükemmel olacak.  Sen de artık hayallerini ertelemekten vazgeç. Akare Yurt dışı Eğitim Fuarları'na gel, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz bir fırsat yakala. Detaylar ve ücretsiz davetiye için tıkla hadi!

Fransa!

Fransa!

Yemek zevkine göre senin okuman gereken ülke kesinlikle Fransa! Fransız insanının o sanatçı ruhu ve tutkusu senin gibi bir insanda yeniden vücut bulmuş sanki. Hayallerinin de ötesine ulaşabileceğin daha doğru bir adres olamaz. Sen de artık hayallerini ertelemekten vazgeç. Akare Yurt dışı Eğitim Fuarları'na gel, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz bir fırsat yakala. Detaylar ve ücretsiz davetiye için tıkla hadi!

İtalya!

İtalya!

Yemek zevkine göre senin okuman gereken yer kesinlikle İtalya! Ruhundaki zarafetten ve beynindeki o yaratıcılıktan söz etmemize bile gerek yok. Senin damak tadın yaratıcı ve farklı lezzetleri arıyor zaten. Hayallerin ve geleceğin İtalya'da, demedi deme. Bu yüzden senin kesinlikle hayallerinin peşinde İtalya'da koşman lazım. Sen de artık hayallerini ertelemekten vazgeç. Akare Yurt dışı Eğitim Fuarları'na gel, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz bir fırsat yakala. Detaylar ve ücretsiz davetiye için tıkla hadi!

Almanya!

Almanya!

Yemek zevkine göre senin okuman gereken ülke kesinlikle Almanya! Sen mantık ve disiplinin yaratıcı bir beyinde buluşması gibisin. Hayal ettiğin şeyler de tıpkı lezzet anlayışın gibi açık ve net. Hayallerine ulaşmak için Almanya'dan daha iyi bir yer olabilir mi? Sen de artık hayallerini ertelemekten vazgeç. Akare Yurt dışı Eğitim Fuarları'na gel, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz bir fırsat yakala. Detaylar ve ücretsiz davetiye için tıkla hadi!

Detaylar ve ücretsiz davetiye için tıkla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kim Jongin

UZAKDOĞU NERDE MQ? KORE, ÇİN, JAPONYA? sizin yapacağınız işin ben...

Jane Rizzoli

Amerika. Anca rüyamda giderim. 😂

Gökkuşağı Ben

benim amerikada ne işim var