Görüş Bildir
Haberler
Yaz Gelirken Çözülmesi Gereken Test: Senin Güneş Gözlüğün Hangisi?

etiket Yaz Gelirken Çözülmesi Gereken Test: Senin Güneş Gözlüğün Hangisi?

Atasun Optik
13.06.2016 - 12:28

Bu yaz güneş gözlüğü olmadan geçmez! Ama en önemlisi sizi yansıtan, modunuzu değiştiren, güzelliğinizi tamamlayan ya da gücünüze güç katan doğru güneş gözlüğünü bulmak: İşte bu test tam bunun için!

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmeliyiz!

2. Şimdi de yüzünün şeklini: Güneş gözlüğü takmak için bu çok önemli!

3. Sana çok net bir soru soracağız: Bunlardan hangisi asla ama asla sen değilsin?

4. Peki ya güneşli bir yerden gölge bir yere geçtiğin zaman güneş gözlüğünü çıkarınca ne yaparsın?

5. Bir de şunu öğrenmemiz lazım: Güneş gözlüğünü tarzını tamamlayıp modunu değiştirsin diye mi yoksa güneşin UV ışınlarına karşı korusun diye mi takarsın?

6. Tarz demişken: Kendinde veya kız arkadaşında görmeyi sevdiğin saç şekli bunlardan hangisi?

7. Bir arkadaşınla karşılaştığın zaman nasıl selamlaşırsın?

8. Şimdi ilginç bir soru soracağız sana: Whatsapp'ta son görülmen açık mı yoksa kapalı mı?

9. Hiç kuşkusuz filmler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası: Peki seni ve senin hayatını sence bu filmlerden hangisi daha iyi anlatıyor?

10. Son olarak malum önümüz yaz: Senin yaz hakkında en çok sevdiğin şey ne?

Çekik güneş gözlükleri!

Çekik güneş gözlükleri!

Çekik güneş gözlükleri iddialı olmanın göstergesidir! Bu güneş gözlüklerini taktığın anda aslında ne kadar cesur ve çekici biri olduğunu etrafına da göstermiş olursun. Sen zaten etrafında son derece saygı gören, tarz sahibi ve hatta modayı takip eden biri olarak bilindiğin için bu güneş gözlükleri tam senlik! Güzellliğini tamamlayacak, çekiciliğini ayrı bir boyuta taşıyacaklar! Hadi sana bir jest yapalım, bu güneş gözlüklerini en uygun fiyata nerede bulacağını biliyoruz: Elbette Atasun Optik'te!

Oval güneş gözlükleri!

Oval güneş gözlükleri!

Oval güneş gözlükler senin içindeki neşeyi ve genç enerjiyi dışarı vurman için adeta birebir! Çünkü sen daima son derece neşeli, hareketli ve hatta yeri geldiğinde çılgın biri olduğun için bu güneş gözlükleri içinde seni aynadan bile daha iyi yansıtacak! Bizce bu yaza damganı oval güneş gözlüklerinle vurmalı ve eğlencenin dibini görmelisin! Ama eğlenceye de bütçen kalsın öyle değil mi? Bu yüzden hem en güzel hem de en uygun fiyatlı güneş gözlükleri için Atasun Optik’i bir ziyaret et deriz!

Damla güneş gözlükleri!

Damla güneş gözlükleri!

Damla güneş gözlükleri gücün ve öz güvenin göstergesidir! Bu güneş gözlüklerini taktığınız anda kendinizi daha güçlü ve ayaklarınızı yere daha sağlam basıyor gibi hissedersiniz! Güneş gözlükleri kişiliğin aynasıdır ayrıca, sakın unutma: Bu yüzden senin içindeki o gücü, karizmayı ve kendine güveni daha net bir şekilde insanlara aktarmak için bu yaz damla güneş gözlüklerini tercih etmelisin! Göreceksin, o güneş gözlüklerini taktığın anda insanların sana bakışları bir anda değişecek! Hem de bunu çok uygun fiyata yapabilirsin! Hemen Atasun Optik’i ziyaret et ve hayallerindeki güneş gözlüğüne çok uygun fiyata kavuş!

Yuvarlak güneş gözlükleri!

Yuvarlak güneş gözlükleri!

Senin güneş gözlüğün hiç şüphesiz ki yuvarlak! Ama neden mi? Çünkü sen etrafındaki herkese göre son derece marjinal, cesur ve hatta az biraz çılgınsın! Bu yüzden de bu modeli takabilecek cesarete ancak sen erişebilirsin! Hem kendine has bir tarzın da var, bir de üstüne bu güneş gözlüklerini ekledin mi önünde kimse duramaz! Bu yaza damganı yuvarlak güneş gözlüklerinle vur! Ama her şeyden önce hiç vakit kaybetmeden Atasun Optik’e at kendini ve marjinalliğini kat be kat arttıracak o mükemmel güneş gözlüğüne en uygun fiyata sahip ol!

Kelebek güneş gözlükleri!

Kelebek güneş gözlükleri!

Seni üç kelimeyle tanımlamamızı ister misin? Hemen tanımlıyoruz: Şık, gösterişli ve tarz! Bu yüzden sen asla ama asla sıradan şeylerle yetinmemelisin! İçindeki o çekiciliği ve sahip olduğun o tarzı, şıklığı kelebek güneş gözlükleriyle taçlandırmalı ve attığın her adımla ortamlarda deprem etkisi yaratmalısın! Bu yıl kelebek güneş gözlükleriyle hiç geçirmediğin kadar mükemmel bir yaz geçir! Hem de bunu çok uygun bir fiyata yap: Dünya markası güneş gözlükleri Atasun Optik’te %50’ye varan indirimle seni bekliyor!

Köşeli güneş gözlükleri!

Köşeli güneş gözlükleri!

Gizem ve karizma kelimeleri seni tanımlamak için adeta! Attığın her adımla etrafa buram buram karizmanı yayarken diğer yandan da gizemli bakışların ve konuşmalarınla insanların kafasında yüzlerce soru işareti bırakarak adeta onları büyülüyorsun! Senin bu karizmana karizma, gizemine gizem katacak şey ne biliyor musun? Elbette köşeli güneş gözlüklerin! Bu yaz girdiğin her ortamda karizmanı yayarken güneş gözlüklerinin altından da gizemli bakışlar at etrafına! Şimdi sana bir sır vereceğiz: Bu güneş gözlükleri nerede biliyor musun? Elbette Atasun Optik’te! Hemen git ve o güneş gözlüğüne inanılmaz uygun bir fiyata sahip olma fırsatını yakala!

Çekik güneş gözlükleri!

Çekik güneş gözlükleri!

Çekik güneş gözlükleri iddialı olmanın göstergesidir! Bu güneş gözlüklerini taktığın anda aslında ne kadar cesur ve çekici biri olduğunu etrafına da göstermiş olursun. Sen zaten etrafında son derece saygı gören, tarz sahibi ve hatta modayı takip eden biri olarak bilindiğin için bu güneş gözlükleri tam senlik! Güzellliğini tamamlayacak, çekiciliğini ayrı bir boyuta taşıyacaklar! Hadi sana bir jest yapalım, bu güneş gözlüklerini en uygun fiyata nerede bulacağını biliyoruz: Elbette Atasun Optik'te!

Oval güneş gözlükleri!

Oval güneş gözlükleri!

Oval güneş gözlükler senin içindeki neşeyi ve genç enerjiyi dışarı vurman için adeta birebir! Çünkü sen daima son derece neşeli, hareketli ve hatta yeri geldiğinde çılgın biri olduğun için bu güneş gözlükleri içinde seni aynadan bile daha iyi yansıtacak! Bizce bu yaza damganı oval güneş gözlüklerinle vurmalı ve eğlencenin dibini görmelisin! Ama eğlenceye de bütçen kalsın öyle değil mi? Bu yüzden hem en güzel hem de en uygun fiyatlı güneş gözlükleri için Atasun Optik’i bir ziyaret et deriz!

Damla güneş gözlükleri!

Damla güneş gözlükleri!

Damla güneş gözlükleri gücün ve öz güvenin göstergesidir! Bu güneş gözlüklerini taktığınız anda kendinizi daha güçlü ve ayaklarınızı yere daha sağlam basıyor gibi hissedersiniz! Güneş gözlükleri kişiliğin aynasıdır ayrıca, sakın unutma: Bu yüzden senin içindeki o gücü, karizmayı ve kendine güveni daha net bir şekilde insanlara aktarmak için bu yaz damla güneş gözlüklerini tercih etmelisin! Göreceksin, o güneş gözlüklerini taktığın anda insanların sana bakışları bir anda değişecek! Hem de bunu çok uygun fiyata yapabilirsin! Hemen Atasun Optik’i ziyaret et ve hayallerindeki güneş gözlüğüne çok uygun fiyata kavuş!

Yuvarlak güneş gözlükleri!

Yuvarlak güneş gözlükleri!

Senin güneş gözlüğün hiç şüphesiz ki yuvarlak! Ama neden mi? Çünkü sen etrafındaki herkese göre son derece marjinal, cesur ve hatta az biraz çılgınsın! Bu yüzden de bu modeli takabilecek cesarete ancak sen erişebilirsin! Hem kendine has bir tarzın da var, bir de üstüne bu güneş gözlüklerini ekledin mi önünde kimse duramaz! Bu yaza damganı yuvarlak güneş gözlüklerinle vur! Ama her şeyden önce hiç vakit kaybetmeden Atasun Optik’e at kendini ve marjinalliğini kat be kat arttıracak o mükemmel güneş gözlüğüne en uygun fiyata sahip ol!

Köşeli güneş gözlükleri!

Köşeli güneş gözlükleri!

Gizem ve karizma kelimeleri seni tanımlamak için adeta! Attığın her adımla etrafa buram buram karizmanı yayarken diğer yandan da gizemli bakışların ve konuşmalarınla insanların kafasında yüzlerce soru işareti bırakarak adeta onları büyülüyorsun! Senin bu karizmana karizma, gizemine gizem katacak şey ne biliyor musun? Elbette köşeli güneş gözlüklerin! Bu yaz girdiğin her ortamda karizmanı yayarken güneş gözlüklerinin altından da gizemli bakışlar at etrafına! Şimdi sana bir sır vereceğiz: Bu güneş gözlükleri nerede biliyor musun? Elbette Atasun Optik’te! Hemen git ve o güneş gözlüğüne inanılmaz uygun bir fiyata sahip olma fırsatını yakala!

Bu mu? Şu mu? diye diye denemek isteyeceğiniz dünya markalarının yeni sezon güneş gözlükleri %50’ye varan indirimle Atasun Optik’te!

Bu mu? Şu mu? diye diye denemek isteyeceğiniz dünya markalarının yeni sezon güneş gözlükleri %50’ye varan indirimle Atasun Optik’te!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın