Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cevadzade Seti Terk Etti! İşte Yasak Elma'da Perde Arkasında Yaşananlar...

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cevadzade Seti Terk Etti! İşte Yasak Elma'da Perde Arkasında Yaşananlar...

Müge Kakşi
30.04.2021 - 18:31

FOX Tv ekranlarının oldukça sevilen dizisi Yasak Elma'da izleyicileri üzen bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda dizinin kötü fakat oldukça sevilen karakteri Şahika'nın cenazesi gösterildi. Diziden Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cevadzade'nin ayrılıp ayrılmaması konusunda bir açıklama yapılmazken gelen haberlere göre yönetmenle tartışan Cevadzade sinirlenip işi bıraktı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nesrin Cevadzade Diziden Ayrıldı Mı?

Nesrin Cevadzade Diziden Ayrıldı Mı?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cavadzade'nin sette yönetmen Neslihan Yeşilyurt'la tartıştıktan sonra işini yarım bırakıp seti terk etmesi yüzünden final sahnesinin çekilemediği ortaya çıktı. Sinirlenip işi bırakan Cavadzade telefonlarını kapattı. Menajeri bile ünlü oyuncuya saatlerce ulaşamadı.

Yapımcı Fatih Aksoy'un da telefonlarına çıkmaması üzerine Cavadzade'nin projeden ayrılmasına karar verildi. Fatih Aksoy'un sebep her ne olursa olsun, haklı da olsa bir oyuncunun önemli bir gerekçesi olmadan seti terk etmesini affetmeyeceği sektörde çok iyi bilinen bir durum.

Araya Eda Ece ve Şevval Sam Girmişti

Araya Eda Ece ve Şevval Sam Girmişti

Öte yandan geçen yıl Cavadzade'nin Medyapım'dan izin almadan oynadığı 'Bir Başkadır' adlı dijital dizide total seyircilere küfür etmesi krize yol almıştı. Yasal haklarını kullanmaya karar veren Fatih Aksoy'u Şevval Sam ve Eda Ece ısrarlı çabaları sonrası kararından döndürmüş ve Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya devam etmişti.

Yapım şirketinin Nesrin Cavadzade ile yeni sezonda çalışmaya devam edeceği konuşuluyordu. Ancak bu söylentinin doğru olmadığı yaşanan son gelişmelerin ardından şirketin seti terk eden bir oyuncuyla çalışmayı düşünmediği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın