Görüş Bildir
Haberler
Yaptığın Seçimlere Göre Ölmeden Önce Mutlaka Gitmen Gereken Ülkeyi Söylüyoruz!

Yaptığın Seçimlere Göre Ölmeden Önce Mutlaka Gitmen Gereken Ülkeyi Söylüyoruz!

Easterling
12.12.2022 - 23:29 Son Güncelleme: 14.12.2022 - 01:03

Verdiğimiz rastgele sorularda favorilerini seç, bir gün mutlaka ziyaret etmen gereken ülkeyi söyleyelim! 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle senden bir tatlı seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de senden kendine bir meslek seçmeni istiyoruz!

3. Bu yatak odalarından birini seçmeni istesek?

4. Peki bu renklerden hangisini daha çok sevdin?

5. Hadi bir de bu hayvanlardan birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Son olarak senden kendine bir hobi seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

"İrlanda" çıktı!

"İrlanda" çıktı!

Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka İrlanda'ya gitmelisin. Yeşil doğası ve dokusuyla seni kendine hayran bırakacağına biz eminiz. Vikinglerin ülkesi olan İrlanda'nın insanları asi ve mücadeleci bir ruha sahiptir. Tıpkı senin gibi... Bir gün gidersen ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaksın.

"Japonya" çıktı!

"Japonya" çıktı!

Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka Japonya'ya gitmelisin. Doğan Güneşin Ülkesi olarak da bilinen Japonya seni her şeyiyle kendine hayran bırakacak. Görkemli bir tarihe sahip Japonlar gibi sen de savaşçı bir ruha sahipsin. Aynı zamanda medeniyetin üst seviyelerde yaşandığı bir ülkeyi deneyimlemiş olacaksın. Daha ne olsun!

"Singapur" çıktı!

"Singapur" çıktı!

Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka Singapur'a gitmelisin. Cennet gibi dizayn edilmiş park ve bahçelerin ülkesi Singapur gelişmişliği ile de seni şaşırtacak. Tıpkı filmlerde gördüğün olağanüstü bir deneyim olacak. Keşke hemen yarın gidebilsen!

"Portekiz" çıktı!

"Portekiz" çıktı!

Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka Portekiz'e gitmelisin. İnanılmaz lezzetli yemekleri ve göz alıcı plajları ile Portekiz seni adeta büyüleyecek. Bir Akdeniz ülkesi olduğu için kendini yabancı da hissetmezsin. Hemen valizini toplayıp yola çıkabilsen keşke!

"Hindistan" çıktı!

"Hindistan" çıktı!

Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka Hindistan'a gitmelisin. İnanılmaz bir doğa ve kültür cenneti olan Hindistan, sana hiç unutamayacağın bir deneyim sunacak. Ülkenin güzelliklerini gezerken gerçek olduğuna inanmakta güçlük çekebilirsin. Biraz uzak ama hiç endişelenme bir gün gidersen gittiğine değecek!

"Fransa" çıktı!

"Fransa" çıktı!

Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka Fransa'ya gitmelisin. Paris'in sokaklarında bir sabah yürüyüşü esnasında küçük bir fırından burnuna gelen kruvasan ve ekmek kokusunu sadece hayal et. Hayali bile bu kadar güzelse gitmek ne kadar güzel olur sen tahmin et.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
19
7
3
3
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

"Singapur" çıktı! Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka Singapur'a gitmelisin. Cennet gibi dizayn edilmiş park ve bahçelerin ülkesi Singapur geliş... Devamını Gör

Skorpios

İrlanda🤔 soğuk ya oralar😏

Manav Yörük

"Portekiz" çıktı! Yaptığın seçimlere göre sen ölmeden önce mutlaka Portekiz'e gitmelisin. İnanılmaz lezzetli yemekleri ve göz alıcı plajları ile Portekiz sen... Devamını Gör