Görüş Bildir
Haberler
Xperia Selfie Sızdırıldı

Xperia Selfie Sızdırıldı

SosyaWorld
08.07.2014 - 14:23 Son Güncelleme: 08.07.2014 - 15:43

Xperia Selfie Sızdırıldı

Son dönemlerde kullanıcılar tarafından oldukça ilgi gören Selfie (özçekim) fotoğraflar markalarında ilgisini çekmiş durumda. Akıllı telefon üreticileri cihazların ön yüzlerindeki kameralarını geliştirerek kullanıcıların Selfie fotoğraflarını daha net ve daha güzel çekmelerini sağlamaya çalışıyorlar. Hatta bu durum o kadar önemli bir hal aldı ki üreticiler Selfie için özel akıllı telefonlar tasarlamaya başladı.

İşte bu üreticilerden biri de Sony… Yakın tanıtılması beklenen Xperia Selfie, adından anlaşılacağı üzere Selfie çekimleri için özel olarak tasarlanmış durumda. En az 5″ büyüklüğünde bir ekran ve 2500 mAh batarya gelmesi beklenen cihazın en dikkat çeken yönü ise ön yüzünde bulunan LED flaş… Ayrıca kullanıcıların çektikleri fotoğraflarına uygulayabilecekleri kamera filtreleri de yer alıyor.

Bütün bu özelliklere ek olarak Selfie çekmekte oldukça kolaylaştırılmış durumda. Telefonun arkasına iki defa art arda tıklandığında fotoğraf otomatik olarak çekiliyor.

Şu an için resmi olarak duyurulmayan cihazın hangi ülkelere geleceği, ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor ancak Selfie tutkunlarının beklediği telefon olduğu söylenebilir.

Kaynak: http://sosyaworld.com/xperia-selfie-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın