Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Sana Kendini Bulacağın Muhteşem Line-Up'ı Söylüyoruz!

Verdiğin Cevaplara Göre Sana Kendini Bulacağın Muhteşem Line-Up'ı Söylüyoruz!

İçindeki o özgür ruhu bulacağın, müziğin akışına kendini kaptırıp inanılmaz eğleneceğin o efsane line-up hangisi öğrenmek ister misin? O zaman çok doğru yerdesin! Hadi hemen teste başla!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Dinlerken kendini bulduğun şarkıların temposu genelde nasıldı?

3. Sabahları uyandığında genelde kendini nasıl hissedersin?

4. Peki sence sen duygusal biri misin? Yoksa yıllar önce aldırdın mı tüm duygularını?

5. Ya arkadaş çevren nasıl? Kalabalık bir ekip misiniz?

6. Son olarak söyle bakalım, konserlerdeki hangi tipsin sen?

Pinhani / TNK / Melike Şahin

66.media.tumblr.com

İşte senin müziğin içinde kendini bulacağın muhteşem line-up: Pinhani, TNK ve Melike Şahin! Duygusal sözler ve muhteşem melodiler ile harika bir konser seni bekliyor. KüçükÇiftlik Bahçe olduğu gibi sunar: 8 Ekim'de seni müzikle kendini bulmaya davet ediyoruz! Daha fazlası için buraya tıkla!

Şanışer ft. Sokrat / Allame / Contra

İçindeki o isyan dolu ruhu rap müziğe doyurmaya, kendini muhteşem beatlerle bulmaya ne dersin? İşte bunun için muhteşem line-up hazır: Şanışer ft. Sokrat St., Allame ve Contra! KüçükÇiftlik Bahçe olduğu gibi sunar: 10 Ekim'de seni müzikle kendini bulmaya davet ediyoruz! Daha fazlası için buraya tıkla!

Hey Douglas / BaBa Zula / Adamlar

Gerçekten eğlenmeyi seven biriyle karşı karşıyayız şu an! Kıpır kıpır ritimler, yerinde duramadan dans edeceğin muhteşem melodiler ve eğlence dolu bir konser için senin line-up'ın: Hey Douglas, BaBa Zula ve Adamlar! KüçükÇiftlik Bahçe olduğu gibi sunar: 15 Ekim'de seni müzikle kendini bulmaya davet ediyoruz! Daha fazlası için buraya tıkla!

Kaan Tangöze / Can Gox / Nilipek.

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin müziğin içinde kendini bulacağın muhteşem line-up kesinlikle: Kaan Tangöze, Can Gox ve Nilipek. Müziği tüm ruhuyla seven sana da bu yakışırdı zaten! KüçükÇiftlik Bahçe olduğu gibi sunar: 16 Ekim'de seni müzikle kendini bulmaya davet ediyoruz! Daha fazlası için buraya tıkla!

Kalben / Aslı Gökyokuş / Kahraman Deniz

Duyguların sel olup akacağı, romantik ve müzik aşkıyla dolu bir konser için elbette senin line-up'ın: Kalben, Aslı Gökyokuş ve Kahraman Deniz! Şimdiden için heyecanla doldu değil mi? Küçükçiftlik Bahçe olduğu gibi sunar: 17 Ekim'de seni müzikle kendini bulmaya davet ediyoruz! Daha fazlası için buraya tıkla!