Görüş Bildir
Haberler
Venüs Koç Burcu ile Venüs Kova Burcu Aşkta Uyumlu mudur, Bu İlişki Evliliğe Kadar Gider mi?

Venüs Koç Burcu ile Venüs Kova Burcu Aşkta Uyumlu mudur, Bu İlişki Evliliğe Kadar Gider mi?

Entel Feridun
10.09.2022 - 07:02

Venüs burcunuz doğum haritasında kişinin aşkı yaşama biçimini, nasıl kadın ya da erkeklerden hoşlandığını anlatır. Aynı zamanda Venüs burcunuz evlilik hayatınızı ve eşinizle birlikteliğinizin kalitesini de uzun vadede belirler. 

Venüs Koç burcu aşkta fazla dürtüseldir ve egosuna kolayca yenik düşebilir. Bu yerleşim kişinin evlilik yaşamında daldan dala konacağını, bir ya da daha fazla evlilik yaşayabileceğini gösterir. Venüs Kova ise, Koç burcuna nazaran daha rahat bir burç konumudur. Bu noktada kişi çapkın ya da ayran gönüllü olabilir ancak bunu belli eder. Flörtözdür ve tek kişiye bağlı kalmakta zorlanır. Bu nedenle hayatı boyunca hiç evlenmeyebilir ya da çok yakın bir dostu ile yuva kurabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Venüs Koç burcu aşkta hangi karakter özelliklerine sahiptir?

Venüs Koç burcu aşkta hangi karakter özelliklerine sahiptir?

Venüs Koç burcu aşkı için dağları deler, çölleri aşar. O bir savaşçıdır ve sevdiği için birçok şeyi göze alabilir. Bu nedenle tutkuları zannettiğiniz gibi yalnızca cinsel konularda çalışmaz, aşk hayatını tutkuları yönetir. Bu durum her ne kadar çekici görünse de Koç burcu bir Venüs sevdiği ile de kavga etmeye çok meyilli bir insan tipini gösterir. Sözleri yaralayıcıdır, karşı tarafı rahatlıkla ezebilir ya da haklı çıkabilir. Onunla tartışmak ve anlayış beklemek imkansızdır.

Venüs Kova burcu aşkta hangi karakter özelliklerine sahiptir?

Venüs Kova burcu aşkta hangi karakter özelliklerine sahiptir?

Venüs Kova burcu ilham verici kimliği ile aşkta özgürlükçü bir yapıya sahiptir. Fazlasıyla kendine özgün kişiliği hiç kimsenin yaşamadığı kadar ilginç ya da özel bir aşk yaşama isteği uyandırır. Sevgi teması zihinsel çalışır, dolayısıyla kalbiyle değil de aklıyla sever desek, yeridir. Akılcı bulduğu ve zekasına hayranlık beslediği kişilere aşık olur. Aşkta bağımsızdır ve flörtözdür.

Venüs Koç ve Venüs Kova aşk ilişkisinde nasıldır?

Venüs Koç ve Venüs Kova aşk ilişkisinde nasıldır?

Venüs Koç burcu ateşli doğası ile aşkta devamlı macera ve entrika arar. Duygularını çocuksu yanıyla gizler. Ancak Venüs Kova partneri onun içini okuyabilir. Venüs Kova oldukça zekidir, zekası ile her türlü meseleyi kurnazlıkla çözebilir. Venüs Koç ile sıklıkla tartışırlar ancak birbirlerine gizli bir hayranlık beslediklerini reddetmekte çok zordur. Venüs Koç’un dürtüsel davranışları Venüs Kova’ya düşüncesizce ve akılcılıktan uzak gelebilir. Venüs Koç ise Kova sevgilisine karşı güven bağı kuramaz. Birbirlerine sevgi duysalar bile saygı ve bağ çok zordur.

Venüs Koç ve Venüs Kova evlenirler mi?

Venüs Koç ve Venüs Kova evlenirler mi?

Venüs Koç evlilik konusunda korkak olabilir, Venüs Kova’nın ise onu cesaretlendirmek konusunda elinde bir nedeni yoktur. Çünkü Venüs Kova ilişkinin evlilik bölümüne gelene dek ilişkiden sıkılmış olabilir. Venüs Koç ona tensel anlamda çekici gelse bile aralarındaki uyumsuzluk giderek göze batar hale gelebilir.

Venüs Koç ve Venüs Kova cinsel anlamda uyumlu mudur?

Venüs Koç ve Venüs Kova cinsel anlamda uyumlu mudur?

Venüs Koç cinsel anlamda ateşli ve duyguludur, kendisinden daha soğuk ve dengesiz olan Venüs Kova olacaktır. Bu çiftin arasındaki dengesizlik seks hayatlarına da yansıyacaktır. Bu noktada birbirlerine karşı duydukları tensel uyum ve çekim gücü yerle bir olacak ve cinsel anlamda birer buzlar kralı ve kraliçesine dönüşebilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın