Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Trendleri: Pastel Tırnaklar

Ünlü Trendleri: Pastel Tırnaklar

Makyaj.com
28.04.2015 - 10:31 Son Güncelleme: 28.04.2015 - 10:33

Havalar bir iyi bir kötü olsa da, baharın resmi olarak geldiğini biliyoruz. O halde ojelere hücum! Bu güzel hafta sonuna girererken ünlülerin bahar oje trendlerini okumak, kararsızsan bir fikir edinmene yardımcı olabilir.

Sıra sende

Bahar oje renklerini seçerken ünlülerin kombinasyonlarına göz atmaya ne dersin?

Diane Kruger - Solgun mint yeşili

Pastel maviler ve yeşillerle koyu ve güçlü renkler, çok güzel bir kontrast yaratmayı sağlıyor. Bunun yanında Diane Kruger puantiyeleri denemeyi düşünebilir, retro ve elegan bir stil elde edebilirsin.

Khloe Kardashian - Nude

Makyajda olduğu gibi manikürde de nude tonlar çok revaçta. Özellikle esmerlerde nude tonlar daha farkedilir olduğu için onlara bu tonlar çok yakışıyor. Sen de Khloe Kardashian gibi koyu renkli kombinasyonlarını nude tonlarla bütünleyebilirsin.

Victoria Justice - Mint yeşili

Pastel maviler ve yeşillerle özellikle nar çiçeği, mercan gibi renklerle çok güzel bir uyum yakalıyor. Bunun yanında Victoria Justice gibi bu oje tonunu içeren bir desen seçebilir, dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsin. Ojelerini altın rengi sade bir yüzükle de tamamlarsan şekerliğine eleganlık katabilirsin.

Jessica Biel - Solgun sarı

Pastel sarı, yansıttığı enerjiyle tam bir bahar rengi. Sen de sarı ojelerini Jessica Biel gibi çiçekli elbiselerle tamamlayabilir, hem şehirli hem pastoral bir hava yaratabilirsin.

Daha fazlası için; makyaj.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0