Görüş Bildir
Haberler
Turna.com’dan Yeni Üniversiteli Olanlara Ulaşım İçin 25 TL Hediye

Turna.com’dan Yeni Üniversiteli Olanlara Ulaşım İçin 25 TL Hediye

Türkiye’nin seyahat alanında, teknolojik yenilikleriyle bilinen internet şirketi turna.com, otobüs bileti satışlarına geçtiğimiz ay itibarıyla başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’nin seyahat alanında, teknolojik yenilikleriyle bilinen internet şirketi turna.com, otobüs bileti satışlarına geçtiğimiz ay itibarıyla başladı. Turna.com’un masaüstü-mobil web sitelerinden ve mobil uygulama ortamlarının tamamından otobüs bileti satın alınabiliyor. Apple Store veya Google Play üzerinden, turna.com’un ödüllü mobil uygulamasını ücretsiz indirerek otobüs firmalarının fiyatlarına ve otobüs seferlerine hızlıca göz atılabilir. 

Turna.com, 3 yıldır düzenlediği Üniversiteliler kampanyasını geçtiğimiz günlerde yeniden başlattı. Kampanya kapsamında, “edu.tr” uzantılı e-mail adresiyle turna.com’a yeni üye olan öğrenciler ve öğretim görevlileri, bir yıl boyunca istedikleri zaman uçak ve otobüs bileti için kullanabilecekleri 25 TL değerinde Turna Puan’a sahip oluyor. Bu puanlarla ister kendileri için, isterlerse yakınları için bilet satın alabiliyorlar. Üniversiteliler kampanyası, Ekim sonuna kadar geçerli olmaya devam edecek. 

Turna.com’u, daha önce uçak bileti alanında geliştirdiği yeni özelliklerle tanıyoruz. Bahsedeceğimiz özelliğini, bu dönem sıkça kullanacağız gibi gözüküyor. Türkiye’nin ve dünyanın pandemi ile başa çıkmaya çalıştığı bu süreçte, seyahat planı yapmak neredeyse imkansız bir duruma geldi. Turna.com’un geliştirdiği “koşulsuz bilet iptal hizmeti” özelliği sayesinde planlarınız bir nedenle gerçekleşmeyecek olsa bile bilet ücretinin %90’ını iade alabiliyorsunuz. Üstelik, uçuştan 2 saat öncesine  kadar iptal hakkı geçerli ve kimseye, biletinizi neden iptal ettiğinizi anlatmak zorunda kalmıyorsunuz. Turna.com’da iptal ve değişiklik de dahil olmak üzere tüm işlemler online olarak yapılıyor. Canlı Destek hizmeti sayesinde çok hızlı bir şekilde müşteri temsilcisine ulaşılabiliyor.

Turna.com’un en beğenilen özelliklerinden biri olan kart puanlarını turna.com hesabına aktarabilme ve sonrasında uçak bileti alırken indirim olarak kullanma özelliği otobüs bileti için de geliştirilmiş. Kart puanları, hesaba aktarıldıktan sonra iki yıl boyunca geçerli oluyor. Bu da bankaların sunduğu hizmete göre çok daha geniş bir zaman aralığında puanları kullanabilme imkanı sağlıyor. Kartınızda biriken ve genellikle harcamayı unuttuğunuz puanların değerlendirilmesi için turna.com iyi bir adres gibi görünüyor. Mobil uygulamada uçak bileti satın alınırken kazanılan Turna Puanlar, otobüs bileti satın alırken de kullanılabiliyor. 

Pandemi ile birlikte otobüs firmaları seferleri de yeniden düzenlendi.  2+1 otobüslerde birer sıra arayla 2 koltuk yer alıyor. Bu şekilde sosyal mesafeye uygun bir şekilde seyahat edilebiliyor. Temizlik ve hijyen koşullarına da ciddi şekilde dikkat ediliyor. Turna.com’da satılan otobüs firmaları, hijyen, temizlik, mesafe gibi konulara tam anlamıyla riayet ediyor.

Son dönemde tekrar popüler hale gelen otobüs seyahati için turna.com üzerinden otobüs firması ve otobüs bileti fiyatı karşılaştırması yapılabilir. Temastan kaçındığımız ve seyahatin güvenli olanına yöneldiğimiz bugünlerde, hijyen ve sosyal mesafe ortamı sağlanmış bir otobüs seyahati tercih edilebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın