Görüş Bildir
Haberler
Üçüncü Kez Koronavirüsü Yenen Eski Muhtar: 'Tedbirlere Uyun'

Üçüncü Kez Koronavirüsü Yenen Eski Muhtar: 'Tedbirlere Uyun'

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Tekkiraz Mahallesi eski muhtarı Yakup Balcı 28 Şubat'ta 3'üncü kez yakalandığı koronavirüsü  yenip, sağlığına kavuştu. Balcı, halen ağrıları olduğunu belirterek herkese salgın tedbirlerine uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tekkiraz Mahallesi’nde 3 dönem muhtarlık yapan, 4 çocuk babası Yakup Balcı, 18 Ağustos 2020’de Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine gördüğü tedaviyle sağlığına kavuştu.

Mahallede esnaflık yapan Balcı, 26 Ekim’de hastalığa yeniden yakalandı. Tedaviye alınan Balcı, iyileşti. Balcı, son olarak 28 Şubat’ta rahatsızlanınca Ünye Devlet Hastanesi’ne gitti. Yapılan Kovid-19 testi sonucu üçüncü kez pozitif çıkan Balcı, uygulanan tedaviyle hastalığı bir kez daha yendi.

"Şu an ağrılarım var"

"Şu an ağrılarım var"

Yakup Balcı, tedavi süreçlerinin bir bölümünü hastanede, bir bölümünü de evde karantinada geçirdiğini söyledi. Balcı, şöyle konuştu:

'Koronavirüsle ülkemiz yaklaşık bir yıl önce tanıştı. İlk aylarda hiç dışarı çıkmadık. Ancak esnaflık yaptığım için daha sonra iş yerimi açtım. 

Ağustos ayında rahatsızlanınca doktora gittim ve koronaya yakalandığımı öğrendim. Doktorun verdiği ilaçları kullandım. Bir süre sonra Ekim ayında bu kez kemik ağrılarım oldu. Yeniden doktora gittiğimde yapılan testim pozitif çıktı. 

Yeniden koronavirüs tedavisine başlandı. En son ise geçtiğimiz ay koronavirüse yakalandım. Şu an ağrılarım var. Bu süreçte doğal beslenmeye ve bal yemeye gayret gösterdim. Kimse bana bir şey olmaz demesin. Önlemini alsın. Karşılıklı konuşarak bile mesafemizi koruyalım, maskemizi takalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Dayicim uc kere yakalanmissin, millete akil verecegine sen uy tedbirlere amk...