Görüş Bildir
Haberler
Uçaktaki Tercihlerine Göre Sen Uçaktaki Hangi Tipsin?

Uçaktaki Tercihlerine Göre Sen Uçaktaki Hangi Tipsin?

Uçakta pek çok tip vardır ve içten içe bunların kim olduğunu çok iyi biliriz. Peki sen hangisisin? Cevabı testte...

1. Öncelikle check-in'le başlayalım... Oturacağın koltuk nasıl olmalı?

2. Havaalanına ne zaman gelirsin?

3. Peki nasıl bir bavulla gidersin?

4. Uçağımıza hoş geldiniz efendim! Size içecek olarak ne ikram edelim?

5. Sıcaklık nasıl iyi mi? Üşüdünüz mü yoksa?

6. Acıkmış gibi bir haliniz var, yiyecek bir şeyler ister misiniz?

7. Uykunuz gelmiş gibi, yastık ister misiniz?

8. Son olarak genel bir soru sormak istiyoruz: Uçakta kendini nasıl oyalıyorsun?

Havaalanı müdavimi!

Sen o havaalanını evi bellemiş tiplerdensin! Sık sık seyahat ettiğin için havaalanında en az orada çalışan biri kadar vakit geçiriyorsun: 3 nesil kahvecinin baristası bile sana isminle hitap eder. Bir de insanların neden kontuarda sıraya girdiğini bir türlü anlamazsın, sanki sona kalanlar ayakta kalacak :) Diğer yandan sen öyle çok fazla yükle gezmezsin, bir sırt çantan vardır yeter o sana! Uçakta da inanılmaz rahatsındır. 

Madem seyahat etmeyi bu kadar çok seviyorsun, o zaman sana muhteşem bir paket teklifimiz var: Pegasus Süper Eko Paketi! Özgür ve hafif bir seyahati tercih ediyorsan, tek bir kabin bagajı sana yetiyorsa daha fazla ödemene gerek yok. Süper Eko Paket'te 8 kg kabin bagajıyla sadece dış hatlarda geçerli hafif bir uçuş seni bekliyor. Buradan inceleyebilirsin!

Hafif heyecanlı tip!

Sen aslında çok fazla uçakla yolculuğu tercih etmediğin için tam o uçaktaki hafif heyecanlı tiplerdensin! Heyecanını bastırıp etrafa çok belli etmeden kendini sakinleştirmeye çalışırsın. Hostesin anlattıkları ve uçaktaki kurallar senin için çok önemlidir! Her adımı dikkatlice izler, takip eder ve uygularsın! Ve gittiğin yere mutlaka büyük bir bavulla gidersin, o bavulunu da bagaja vermezsen olmaz...

Uçmayı daha çok sevmen ve uçaklara alışman için sana muhteşem bir teklifimiz var: Pegasus Eko Paket! Eko Paket seni en uygun fiyattan uçurur. Üstelik yurt içinde 15 kg, Kıbrıs ve yurt dışında 20 kg bagaj hakkı sunar.  Buradan inceleyebilirsin!

Uçağa ilk girip, uçaktan ilk inen!

Gate açılır açılmaz kapıda sıra olup uçağa ilk adımı atan, uçak indiği anda ayağa kalkıp uçaktan inen ilk insanlar vardır ya, hah sen onlardansın işte! Uçağa binmeden önce bile check-in’ini en güzel yerden yapar tam anlamıyla muhteşem bir uçuş keyfi yaşarsın. Dahası, uçmakla alakalı her türlü avantajı önceden takip eden, her fırsatı daima yakalayan o fırsat avcılarındansın! Koltuğun, yemeğin, bagajın, bilet fiyatın hep avantajlıdır. Dışarıdan bakılınca kıskanılıyorsun :)

İşte tam da bu sebeplerden ötürü sana muhteşem bir paket sunacağız: Pegasus Avantaj Paket tam senlik! Avantaj Paket, uygun fiyatlı uçuş biletinin yanı sıra, Pegasus'un en çok tercih edilen ek hizmetlerini indirimli sunar. Koltuk seçme (ekstra diz mesafesi hariç), 20 kg bagaj hakkı, sandviç hizmetlerinin tümüne, %50 avantajlı olarak sahip olursunuz. Buradan inceleyebilirsin.

Kaptandan sonraki en mühim kişi!

Sen gerçekten kaptandan sonra uçaktaki en mühim insansın! En azından dışarıdan bakınca biz bunu görüyoruz. Bir kere senin acelen vardır; uçaktan inip bir an önce yolculuğun bitip işine gücüne bakma amacındasındır. Havaalanına da en son gelirsin, hatta bu yüzden uçak kaçırdığın çok oluyor; bilet değişim hakkı aşırı önemli senin için. Biletini de mutlaka en önden almışsındır; uçak yere değer değmez uçaktan inip transferine yetişme amacındasındır. Neyse biz fazla tutmayalım seni :)

İşte tam sana göre bir paket: Pegasus Business Flex Paket! Business Flex Paket sana, ekstra konforlu ve esnek bir seyahat sunar. Cezasız bilet değiştirme ve iptal hakkı, yurt içi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj hakkı, 12 kg kabin bagajı ve koltuk seçme (ekstra diz mesafesi dahil) ayrıcalıklarının tümüne, %50'ye kadar varan avantajlarla sahip olursun. Buradan inceleyebilirsin.