Görüş Bildir
Haberler
Türk Oyuncu Luger LCS'de! Counter Logic Gaming Yeni LCS Kadrosunu Duyurdu!

Türk Oyuncu Luger LCS'de! Counter Logic Gaming Yeni LCS Kadrosunu Duyurdu!

Geçtiğimiz mevsimi Closer'ın LCS şampiyonu olduğu 100 Thieves takımının akademisinde geçiren Luger sonunda beklediği fırsatı bulmayı başardı. Türk oyuncu Fatih ''Luger'' Güven, CLG kadrosuyla birlikte aradığı LCS fırsatını buldu. CLG yeni kadrosunu duyurdu ve Riot onayı beklediğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üst koridor: Jenkins

Üst koridor: Jenkins

Kariyerine Golden Guardians Academy takımı ile başlayan Jenkins geçtiğimiz seneyi Team Liquid çatısı altında tamamladı. Genellikle Team Liquid'in akademi takımında görev yapan Jenkins sene içerisinde Alphari'nin yerine as kadroda da görev yapmayı başardı.

Orman: Contractz

Orman: Contractz

Kariyerine Noble Truth kadrosunda başlangıç yapan Contractz geçtiğimiz mevsimi ise Evil Geniuses Academy'de geçirdi. Takımın en tecrübeli isimlerinden birisi diyebileceğimiz Contractz, önümüzdeki mevsim Luger'in takım arkadaşlarından bir tanesi olarak ormanda görev yapacak.

Orta Koridor: Palafox

Orta Koridor: Palafox

Team Brickz formasıyla kariyerine başlangıç yapan Palafox geçtiğimiz mevsimi FlyQuest formasıyla geçirdi. Yeni kurulan CLG takımında geçtiğimiz mevsimi tek LCS'de geçiren oyuncu Palafox, CLG'nin üzerine hayaller kurduğu takımın orta koridorunda yer alacak.

Alt koridor: Luger

Alt koridor: Luger

Kariyerine ülkemizde Team Turquality formasıyla başlayan Luger, Team Turquality döneminde Only35 ile birlikte en gelecek vaat eden alt koridor ikilisi olarak gözüküyorlardı. Sonrasında TCL'de de forma bulan Luger geçtiğimiz mevsimi 100 Thieves'in akademi takımında geçirdi. 100 Thieves Academy ile birlikte şampiyonluğa ulaşmayı başaran Luger kariyerine CLG formasıyla devam edecek. Kendisine tıpkı Closer ve Armut gibi başarılı olması dileğiyle.

Destek: Poome

Destek: Poome

Kariyerine Palafox gibi Team Brickz formasıyla başlayan Poome, geçtiğimiz mevsimi Luger ile birlikte 100 Thieves'in akademi takımında birlikte geçirdi. Luger ile birlikte LCS'in akademi ligini şampiyon bitirmeyi başaran Poome, kariyerine Luger ile birlikte CLG formasıyla devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın