Görüş Bildir
Haberler
Türk Kadını, Hollywood Filmlerinde Başrol Olsaydı?

Türk Kadını, Hollywood Filmlerinde Başrol Olsaydı?

Türk kadınlarımızın cilvesi, zekası ve öngörüsü dışarıda olanlardan çok daha farklı ve özel, bunu çok iyi biliyoruz beyler! Her ne kadar 'dışarının kızları daha çekici olur' algısı etrafta dolaşıyor olsa da Türk kadını; duruşu, olaya bakışı ve herhangi bir olumsuzlukta erkeğiyle birlik olup beraber göğüs germesi ile meşhurdur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Matrix

Matrix

Morfeus,' matrix düşmanımız olan bir sistemdir' diye anlatmaya başladığı eğitim programında, Neo bakışlarını sadece kırmızılı kadına odaklamıştı. Trinity yerine bizim kadınlar olsa filmin tüm akışını değiştirecek hamle gecikmezdi ve o fiş o an çekilirdi.

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Türk kadını için anılar çok önemli yere sahiptir. Ayrıca geçmişe dönünce, aşık oldukları şeylerin ilerleyen zamanda sıkıldıkları şeylere dönüşebildiğini görebilirler. Zaten geçmişi unutmak için anıları sildirmek yerine anılara, sürekli bakıyor olmak daha mantıklı gelebilir. Neden mi Clementine? 

Çünkü nefret artsın ve bir daha o kişiyle sevgili olmasın diye!

Truman Show

Truman Show

Her şey bir kurgu olsa bile Meryl Burbank yerine Türk kadını olsa, çocuklarının babası Truman'ın hoşlandığı karakter ile flörtleştiğini görünce dünya kadar büyük olan o seti basıp ortalığı dağıtırdı.

50 First Dates

50 First Dates

Türk kızları 'temsili' diyebileceğim harika bir film. Sadece birkaç kere hediyeler sürprizler yapıldı ve yetti mi sanıyoruz? Hayır söz konusu bizim kızlar ise sürekli yapıyor olman gerektiğinden her gün yeni bir sayfa olmalı.

Kızların şu an söylediklerini duyabiliyorum: 'belki de kötü olan anıların fazlalığı, iyi olanlara yer bırakmıyordur.' Yani suç yine biz de beyler.

İnception

İnception

Filmin başrol oyuncusu Leonardo olmayabilirdi. Erkeğin rüyada gördüğü yabancı bir kıza bile sinirlenen ve onu kıskanan bizim kızlar, rüya içinde rüyalarla o tek taşı oraya işlerdi. Filmde en büyük amaç fikir aşılama olurken Türk kadını çok büyük ustalıkla En İyi Oyuncu Oscarı' nı getirebilirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Titanic

Titanic

Filmin sonunda Jack, suda donarak ölürken Rose, üzerinde bulunduğu tahta parçasında kalarak tek başına kurtuluyordu. Fakat Türk kadını, Jack için son ana kadar uğraşıp kendi canını tehlikeye atar ve onu yanına çekmeyi başarırdı.

Sonrasında: 'ben onun için saçlarımı süpürge ettim ama o...' diye başlayan cümleleri etrafta birçok arkadaşına söylerken görebilirdik.

The Curious Case of Benjamin Button

The Curious Case of Benjamin Button

Benjamin Button ile sevgili olan Türk kadını yaş almayı, DNA gücüyle ya da psikolojik etmenlerle durdururdu. Her ikisi için de tuhaf hikaye olacağı kesin olan filmde, genç kalabilme bir yarış haline dönüşürdü.

Wonder Woman

Wonder Woman

Filmde olduğu gibi güçlü olabilmek için herhangi bir eğitime ya da yol gösterene gerek kalmayabilirdi. Çünkü iş yerinde, evde, toplu taşıma araçlarında, akşam sokakta ve hayatın her anında Türk kadını, bir Wonder Woman olmayı başarmıştı.

Son Olarak

Son Olarak

Türk kadını güzeldir, değerlidir ve en önemlisi farklıdır arkadaşlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın