Görüş Bildir
Haberler
Türk Anneler En Mutlusu! Her Mahalleye Anaokulu Projesiyle Minikler Uzağa Gitmek Zorunda Kalmıyor

Türk Anneler En Mutlusu! Her Mahalleye Anaokulu Projesiyle Minikler Uzağa Gitmek Zorunda Kalmıyor

Çocuğunuz henüz küçücükken onu bir kreşe bırakmak veya tanımadığınız bir bakıcıya güvenip, onu evinize almak bir anne olarak kadınların verdiği en zor kararlardan biri. Eskiden, sanki bunu daha da imkansızlaştırmak isterlermiş gibi bir de evimize yakın bir anaokulu ve mümkünse de iyi bir tane bulma telaşına sahiptik.

Sabah işe gitme telaşeniz içinde bir de fazladan bir trafik içine girip, resmen uzak diyarlardaki kreşe çocuğunuzu bırakmak ve patronunuza her sabah neden geç kaldığınızın hesabını vermek zorunda kalıyordunuz. Bu nedenle de bakıcı tutmak daha iyi bir seçenekmiş gibi görünüyordu. İstemeye istemeye olsa bile. Artık annelerin böyle bir derdi yok!

Her mahalleye bir anaokul projesi sayesinde çocuğunuzu gönül rahatlığıyla anaokuluna gönderebilirsiniz.

Anaokulu eğitimi ilkokuldan önce alınan ilk eğitim olduğu için aslında en önemlisi. Hem çocuğunuzun uyum sağlaması, hem de paylaşmayı öğrenmesi ve okulu sevmesi gibi disiplinleri erkenden öğrenmesi tüm okul hayatını da kolaylaştırır.

Anaokulu sayısının artırılması ve her mahalleye bir anaokulu açılması ile çocuklar eğitim hayatlarına daha erken hazırlık yapıyor ve oyunla öğreniyorlar. Anneler de iş hayatlarına kaldıkları yerden gönül rahatlığıyla devam edebiliyor.

Vestel olarak biz buradaydık, bu haberler gerçek olduğunda da burada olacağız. #365GünKadınlarGünü

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0