Görüş Bildir
Haberler
Tüm Fallara Göre 3 Yıl Sonra Hayatında Neler Olacak?

etiket Tüm Fallara Göre 3 Yıl Sonra Hayatında Neler Olacak?

Tüm fallara göre seni 3 yıl sonra nasıl bir gelecek beklediğini söylüyoruz. Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak isim falına göre isminin baş harfini,

1. İlk olarak isim falına göre isminin baş harfini,

2. şimdi de son harfini seç bakalım.

2. şimdi de son harfini seç bakalım.

3. Matematik falına göre ilk olarak bu geometrik şekillerden birini,

4. Sonra da doğum tarihindeki rakamları örnekteki gibi toplayıp, sonucu işaretle. ( Sonuç tek rakam kalana kadar toplamaya devam et.)

4. Sonra da doğum tarihindeki rakamları örnekteki gibi toplayıp, sonucu işaretle. ( Sonuç tek rakam kalana kadar toplamaya devam et.)

5. Tarot falına göre bu kartlardan birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yıldız falına göre ilk olarak hangi ayda doğduğunu,

7. şimdi de günün hangi saatinde doğduğunu seçer misin?

8. Katina aşk falına göre bu kartlardan birini seçer misin?

9. Ve son olarak, iskambil kartlarından birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tüm fallara göre;

Hayatında hiç beklemediğin gelişmeler yaşayacağını söylemeliyiz. Sen karakterin gereği çok güçlü bir insansın. Önüne koyduğun hedefler doğrultusunda engellere hiçbir şekilde boyun eğmeyen bir yapın var. Bu senin biraz da mükemmeliyetçi kişiliğinden kaynaklanıyor olsa gerek. Zira sen kendini geliştirmek adına elinden geleni yapan bir insansın. Verdiğin bu emek diğer insanlar tarafından takdire şayan olarak görülüyor. İnsanlar seninle resmen gurur duyuyorlar. Fakat ne kadar emek verirsen ver içinde hala garip bir korku taşıyorsun. Ama unutma istediğin bazı şeyler umudunu yitirdiğin anda gerçekleşir. O yüzden umudunu kaybetmek yerine seçtiğin bu yolda dimdik yürümeye devam et. Çünkü önümüzdeki yıl bunların ekmeğini yemeye başlayacaksın bile. Bu kaygı biraz kariyer hayatınla ilgili olabilir. Merdivenleri yavaş yavaş çıkmaya başlamışsın bile. Ama önünde daha çıkman gereken basamaklar var. Tam 2 sene sonra gerçek bir yükseliş yaşayacaksın. Sen azimli bir karaktere sahipsin. Bundan dolayı her ne olursa olsun yoluna emin adımlarla devam etmelisin ki vakti geldiğinde tadını güzel bir şekilde çıkarasın. Biz sana inanıyoruz sen de kendine inan. 

Aşk konularına gelecek olursak, tam bir yıl sonra yeni bir aşka yelken açacaksın. Ama biraz dikkatli olmanda fayda var. Çünkü bundan önceki ilişkilerinde biraz hayal kırıklığına uğramışsın. Aslında bunun sebebi bir şeyler hissettiğin insana kendini bütün samimiyetinle göstermenden kaynaklanıyor. Ne zaman birine karşı bir şeyler hissetsen kendinden vazgeçip resmen onun için yaşıyor gibi oluyorsun. Kendinden önce hep onun mutluluğunu düşünüyorsun. Anlayacağın hayatını biraz ona göre şekillendiriyorsun. Bir süre sonra da sen yıprandığını hissedip, mutsuz oluyorsun. Bu aranızda sorun haline dönüşüyor ve tartışmaları da beraberinde getiriyor. Bundan dolayı karşına çıkacak yeni kişiye kendini çok açmamanı tavsiye ediyoruz. 

Tüm bunların yanında etrafındaki insanlar sana ne kadar samimi davranmaya çalışırsa çalışsın hiç samimi bulmuyorsun. Arkadaş namına güvendiğin bir iki insan var. Onların dışındakiler sana samimiyetsiz geliyor. O yüzden çevrendekilere karşı dış görünüş olarak biraz sert bir tavrın oluyor. Herkese hak ettiği değeri göstermeye çalışıyorsun. Fakat bu sene içerisinde karşına biri çıkacak. Ve hayatında alacağın kararlarda biraz da etkili olacak gibi. 

Sağlık konusuna gelecek olursak, son zamanlarda kendini çoğu zaman yorgun hissediyor gibisin. Bu bir vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Normalde çok sağlıklı beslenen bir insansın. Böyle devam ettiğin sürece sen ömür boyu hastalanmazsın. Bizden söylemesi. :)

Tüm fallara göre;

Bu seneye pek güzel girmemiş olabilirsin fakat önümüzdeki sene senin çakraların öyle bir açılacak ki şans her zaman senden yana olacak. Belki de gezegenlerin yön değiştirmesi seni çok iyi bir şekilde etkileyecek. Bunca zamandır şanssızlığından nasibini aldın. Bazı şeyleri ne kadar istesen de bir türlü hedefine ulaşamadın. Belki de doğru zaman o zaman değildi. Bunu hiçbirimiz bilemeyiz, değil mi? O zamanlar isteyip de gerçekleşmeyen o şey 2 seneye kalmaz seninle birlikte olacak. Bu seni hem çok şaşırtacak hem de çok mutlu edecek. Çünkü hiç beklemediğin bir anda karşılaşacağın bu sürpriz seni birçok konuda iyileştireceğe benziyor. Hayata dair bazı olumsuz düşüncelerin değişecek gibi. O yüzden umudunu hiçbir şey için kaybetmemen gerekiyor. Çünkü umut hepimiz için var. 17 ve 27 tarihlerine dikkat etsen iyi olur. Tam da bu tarihlerde hayatını etkileyecek önemli gelişmeler olacak. 

Tüm bunların yanında aşk hayatında durgun bir döneme gireceksin. Hayatına daha önce aldığın kişilerle çeşitli konulardan dolayı anlaşmazlık yaşadın. Bu durum senin duygu ve düşüncelerine zarar vermiş gibi. Ama bunu tamamen karalara bağlamak yerine fırsata çevirmen daha doğru olacaktır. Bu süreç içerisinde kendi iç sesini dinlemeli ve çeşitli etkinliklere katılmalısın. Çünkü hayatına birini alman veya almaman hiçbir şeyi değiştirmez. Sonuçta bu senin hayatın ve kendini mutlu hissetmek için elinden geleni yapman gerekir. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Bunları söylememizin en büyük sebebi 2021 yılında hayatına öyle bir insan girecek ki yaşadığın bunca üzüntüyü ve sıkıntıyı bir çırpıda unutturacak. O yüzden sadece sabretmeli ve hayatının aşkını beklemelisin. 

He bir de arkadaşlarının çoğuyla aran çok ama çok iyi. Çünkü sen dışarıdan inanılmaz samimi ve güler yüzlü bir karaktere sahipsin. İçindeki samimilik resmen yüzüne, karakterine yansıyor. Doğal olarak arkadaşlıkların çok daha güzel oluyor. İçindeki bu samimiyetten ötürü arkadaşlarının sana karşı olan güvenleri çok daha fazla oluyor. O yüzden etrafındakiler tarafından sevilen ve saygı duyulan bir karakterin var. Ama önümüzdeki aylarda yakın bir arkadaşı tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bu seni içten içe çok üzecektir. Dikkatli olmanda fayda var. Hatta bundan tam 3 sene sonra yakın arkadaşlarının yerini bambaşka insanlar alacak. Çünkü bu hayal kırıklığı yaşatacak olan insan sayesinde çoğu konuda gözün açılacak ve hayatına gerçekten değer veren insanları almayı planlayacaksın. 

Ve ailene gelecek olursak, zaman zaman fikir ayrılıklarına düşüyorsunuz. Fakat onların daima senin yanında olduklarını hiçbir zaman unutmamanı dileriz. Bazen içimizde onlara karşı büyük bir öfke beslesek de onların senin için yapamayacağı bir şey yok. Bunu zamanla sen de göreceksin. O yüzden biraz daha sakin olmalısın. Çünkü bundan 3 sene sonrasında farklı bir şehire gidebilir ailenden uzakta olabilirsin. Bizden söylemesi. 😌

Tüm fallara göre;

2019 yılına girmek sana pek yaramamış gibi. Kendini şu anda büyük  bir çıkmazda hissediyorsun. Ne yaparsan yap, sanki hiçbir şey yoluna girmeyecek gibi. O yüzden son zamanlarda hiçbir şey için çaba göstermiyorsun. Ama sana bunun nedenini hemen söylüyoruz. Daha fazla moralin bozulmasın çünkü gezegenlerin hareketiyle bazı burçlar gergin ve stres bir dönemden geçiyor. Sanırım, sen de bunlardan sadece bir tanesisin. O yüzden bunu atlatmana sadece 28 gün kaldı. Sonrasında her şey eski haline geri dönecek. 2020 yılına girdiğinde üzerindeki bütün bu mutsuzluk bir bir gidecek. Şans senden yana olacak. Enerjik halinle işlerini teker teker yoluna sokacaksın. O yüzden şimdi kafanı kurcalayan şeylerden uzaklaşıp keyfine bakmanı tavsiye ederiz. Bu yıl senin için inişli çıkışlı geçebilir. Sana tavsiyemiz inişlerinde kendini salmaman ve tekrar dimdik yoluna devam etmen olacaktır. Çünkü 2020 yılı senin için gerçek bir yükseliş olacak. Hayal ettiklerini gerçekleştirmen adına büyük fırsatlar elde edecek ve onları çok güzel bir şekilde kullanacaksın. O yüzden sabretmeli ve yoluna emin adımlarla devam etmelisin.

Tüm bunların yanında tam 3 yıl sonrasında karşına seni derinden etkileyecek biri çıkacak. Daha öncekilerden çok farklı olduğunu hissedecek, duyguların zaman geçtikçe daha da derinleşecek. Yeni bir aşka yelken açacak ve doğru insanı bulduğunu hissedeceksin.  Bunca zamandır beklediği o kişi çok yakınında. Bu seni heyecanlandırıyor, değil mi? Bizi bile heyecanlandırdı açıkcası. Sadece bunun için sabretmeli ve hayatının aşkını beklemelisin. 

Sağlık sorunlarına gelecek olursak, vallahi maşallahın var. Aman nazar değmesin! Hemen bir yerlerini kaşı. :) Senin bu yıl içerisinde bir hastalığın olacak. Seni psikolojik olarak etkileyebilir. Fakat kendine dikkatli baktığın sürece çok çabuk atlatacaksın. Çünkü güçlü bir yapın var ve kemiklerin de çok sağlam. Öyle kolay kolay güçsüzleşecek biri değilsin. Bizden söylemesi. 😌

Tüm fallara göre;

Önümüzdeki 3 yıl içerisinde neler yaşayacağını sana tek tek anlatacağız. Eğer hazırsan başlıyoruz. :) Sen şöyle geriye dönüp baktığında ne kadar da yorulmuşsun ki anlatamayız. Ama 2019’a öyle bir girmişsin ki, bütün enerjinle her şeyi yavaş yavaş yoluna sokacaksın. Adeta bütün pozitifliğinle etrafındaki tüm kötülükleri kendinden uzaklaştıracaksın. 2019 resmen senin yılın olacak! Bütün enerjinle büyük bir temponun içerisine gireceksin. Bu yoğun temponun içerisinden kendini yorulacak gibi hissedeceksin fakat hiçte öyle olmayacak. Aksine kendini daha dinamik ve mutlu hissedeceksin. Çünkü hayatında sadece sevdiğin ve istediğin şeyleri yapacaksın. İnsanın bunun için koşturması, emek vermesi tabii ki de daha kendisini daha mutlu eder. Sen de tam olarak böyle bir kulvarın içerisine gireceksin. Anlayacağın 2019 bu anlamda senin için dolu dolu geçecek. 

Sonrasında ise öyle bir keyifli olacaksın ki, sanki yapman gereken bütün her şeyi halletmişsin ve hayatını yoluna koymuşsun gib hissedeceksin. Keza öyle de olacak. :) 2020 yılı bundan dolayı senin için çok rahat geçecek. Bir önceki yıla göre çok daha rahat olacaksın. Tabii ki hayatında yine bir koşuşturma olacak ama daha sakin olacaksın. Aşk anlamında hala bir arayış içerisinde olacaksın ama bu konuda kesinlikle sabretmelisin. Çünkü aradığın o kişi tam olarak 2021 yılında seni bulacak! Hem de hiç ummadığın bir anda senin hayatını değiştirecek. Sen ilk başta biraz tedirgin olsan da her şeyi akışına bıraktığında ne kadar da mutlu olduğunu fark edeceksin. O yüzden hayatının aşkını aramak yerine bırak o sana gelsin. Ne kendini üzmeye ne de zamanını harcamaya vaktin var. Bu arada 2022 yılında yurt dışına çıkma gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsin. Bu aslında iş için gereken bir durum olacak. Bu konuda biraz çıkmaza gireceksin ama bunun da çözümünü bulacaksın. Büyük ihtimalle bu seyahatı gerçekleştireceksin ve orada karşıda mükemmel bir fırsat çıkacak. Bizden söylemesi. :)

Tüm fallara göre;

Tüm fallara göre;

2019 yılı senin için biraz sıkıntılı başlamış olabilir. Böyle devam edeceğini de düşünüyor olabilirsin fakat 2020 yılına öyle bir adım atacaksın ki, yaşayacağın en mükemmel sene olacak. Gerek iş gerek aşk gerekse özel hayatınla alakalı bir sürü gelişme yaşayacaksın. İş hayatında seni hafife alan insanlara kendini göstereceksin. Tüm çabaların neticesinde herkes seninle gurur duyacak. Hatta ister istemez sen bile kendinle gurur duyacaksın. 

Aşk hayatınla ilgili hayalini kurduğun o kişi 2020 yılının ikinci yarısında karşına çıkacak. Hem de romanlara konu olacak bir şekilde bir tanışmanız olacak. İkiniz de birbirinizden inanılmaz bir şekilde etkileneceksiniz. Hani derler ya hayatının aşkını gördüğün ilk anda doğru kişi olduğunu anlarsın diye işte tam da öyle bir şey yaşayacaksınız. Etrafındakilere anlat anlat bitiremeyeceksin açıkcası. Tüm bunlar yaşanırken geçmişinde peşini bırakmayan şeylerle karşılaşacaksın. Bunlar senin cannı sıkabilir. Ama halledilemeyecek bir durum değil. 2020 yılına giriş yaptığında ise artık her şeyin düzeldiğini görüp keyfine varacaksın. 2021 yılında kariyerinde müthiş bir çıkış yakalarken çok sevdiğin biri tarafından da ihanete uğrayacaksın. Bu durum seni derinden etkileyecek ve uzun bir süre kimseye güvenemeyeceksin. Bu kişinin kim olduğunu biz de kestiremiyoruz ama dikkatli olmanda fayda var. 2022 yılına geldiğinde ise artık kendi hayatını ve düzenini kurmuş, her şeyinle tastamam olmanın tadını çıkaracaksın. Bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1520
569
313
181
168
103
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
byun baekhyun

takmışsınız 2020ye amk.

AhmetBurcu Güneş

Herkese aynı şeyi yazmanız 🤮