Görüş Bildir
Haberler
Trafikte Harcadığın Süreyi Buluyoruz!

Trafikte Harcadığın Süreyi Buluyoruz!

Troy Store
20.07.2023 - 18:07

Trafikte kim bilir ne kadar zaman geçiriyorsun. Hem de hiç fark etmeden bunu her gün yapıyorsun. Bakalım ne kadar süre trafikte heba oluyor😭

Öncelikle hangi şehirde yaşadığını öğrenelim!

Yaşını da öğrenelim, yaşın hangi aralıkta?

Genellikle mizacın nasıldır?

Trafik sıkıştığında genelde ne yaparsın?

Trafikte en sinirini bozan şey ne?

İşe/Okula gitmek için sabah çok erken uyanır mısın?

Gün içinde trafikte harcadığın süre: 4 Saat

Sen her ne kadar istemesen de gününün 4 saatini yolda harcıyorsun. Bu yalnızca bir trafik tıkanıklığı değil, bu her günün olayı. İster kendi arabanda olsun ister bir toplu taşıma aracında, içinden 'şuradan uçarak işe gitsem' diye geçirdiğin çok olmuş.

Gün içinde trafikte harcadığın süre: 3 Saat

Sen günün tam 3 saatini trafikte harcıyorsun! Araç camından hayaller kurup alternatif evrenlere yolculuk yapsan da yol hiç bitmiyor. Tam trafik açıldı derken önden birkaç araba önüne kırıyor ve bir gıdım yol alamıyorsun.

Gün içinde trafikte harcadığın süre: 2 Saat

Sen günün tam 2 saatini trafikte harcıyorsun! Özellikle büyük şehirlerde oldukça alışıldık süreler, bir de tabii işe ya da okula gitmek için fazla mesafeler katediyorsan bu oldukça doğal. Ama sen de içinden şu süreyi biraz daha kısaltsak, ara yollardan hızlı hızlı gitsek diyorsundur.

Gün içinde trafikte harcadığın süre: 1 Saat

Sen günün 1 saatini trafikte harcıyorsun! Gideceğin mesafeler trafik ışıklarıyla birleşince gidilecek yol biraz daha uzun bile olabiliyor. 'Bir saat ne ki' diye düşünebilirsin, fakat bu süreyi azaltmanın bir yolu olduğunu söyleseydik!

E o zaman bu trafik süresini Segway Ninebot Scooter ile düşürelim!

E o zaman bu trafik süresini Segway Ninebot Scooter ile düşürelim!

Güvenli sürüş özellikleri, akıllı uygulama entegrasyonu ve ‘iPhone bul’ özelliğiyle Segway Ninebot Scooter’lar aradığın her şeye sahip! 

Segway Ninebot Scooter'lara Troy mağazalarından ve troyestore.com'dan ulaşabilirsin. Test sürüşü yapabileceğin mağazaları görmek için buraya tıklayabilirsin, şimdi keşfet!