Görüş Bildir
Haberler
Trabzon'dan Teröre Ortak Tepki İsteği

Trabzon'dan Teröre Ortak Tepki İsteği

Enver K.
10.09.2015 - 14:12

Trabzonspor Kulübü, son yaşanan terör olaylarına tepki amacıyla Spor Toto Süper Lig'deki tüm takımların logolarının bulunduğu ay-yıldızlı kırmızı tişörtlerle Kayserispor maçı öncesi sahaya çıkmak istiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, bu ülkenin bir parçası olduklarını, vatan için yapılması gereken neyse yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Hurma, bu konuda daha önce takım olarak da birçok tepki verdiklerini dile getirerek, 'Askerimizin, polisimizin, devletimizin, milletimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Teröre boyun eğmeyeceğiz. Vatan için daha büyük sorumluluk verilirse onu da yapmaya hazırız' dedi.

Spor Toto Süper Lig'deki kulüplere, 'teröre karşı hep birlikte' hareket edilmesi için talepte bulunduklarını ifade eden Hurma, 'Spor Toto Süper Lig'deki tüm takımların logolarının bulunduğu ay-yıldızlı kırmızı tişörtlerle Kayserispor maçı öncesi sahaya çıkmak istiyoruz. Bunun içinde tüm kulüplere, logolarının kullanılmasına onay verilmesi için yazı yazdık. Onay gelirse bu şekilde sahaya çıkacağız' ifadesini kullandı.

Bu yaptıklarının 'Üç Büyükler' diye adlandırılan takımlara bir tepki olmadığını vurgulayan Hurma, şunları kaydetti:

'Onların önceden böyle bir planları vardı. Bizim de terör eylemlerine karşı tepkimiz var. Keşke hep beraber yapabilsek. Eğer kulüplerden onay gelirse Trabzonspor Kulübü olarak biz sahaya söylediğimiz şekilde çıkmak istiyoruz. Diğer kulüplerin de aynı isteği varsa bizim logomuzu kullanabilirler, biz müsaade veriyoruz ve bundan memnuniyet duyarız. Teröre karşı hep birlikteyiz mesajı vermek istiyoruz.'

HTSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0