Görüş Bildir
Haberler
Trabzon’dan Dünyaya Yayılan El İşçiliği Takılarda En İyi Kalite En Uygun Fiyata: Kazaziye Sepeti

Trabzon’dan Dünyaya Yayılan El İşçiliği Takılarda En İyi Kalite En Uygun Fiyata: Kazaziye Sepeti

El işçiliği takı sanatının merkezi olan Trabzon’da 2015 yılında amatör girişimlerle başladığımız ve yola çıktığımız bu serüvende kazaziye sanatı takılarımız 2017 senesinde de ilerleyen teknolojik gelişmeler ışığında, dünyaya açılmak hedefiyle online satışlarımızı başlatarak bu dalda kazaziye sanatının yılların tecrübesi olan ustalarımızla birlikte en iyi işçiliğini sergilemeye devam ediyoruz. Emin adım adımlarla ilerlediğimiz bu yolda sizlerin güveninden ve kalitemize olan itimadınızdan destek alarak kazaziye takı üretimlerimizi büyük bir özveriyle gerçekleştirmekteyiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kazaziye Hakkında Genel Bilgiler

Kazaziye Hakkında Genel Bilgiler

Kazaziye sanatı bütünüyle el emeği ile yapılan bir sanattır. Geçmişi ve tarihi M.Ö 2800’lü senelerin 2. Yarısında hükümranlığı gösteren Lidya uygarlığına kadar uzandığı tahmin ediliyor. O yıllardan Anadolu’ya ve ardından Osmanlı’ya uzanmış bu sanat kaftanları, kadınların şallarının kenarlarını süsleyerek özellikle sarayda sıkça kullanılan şık bir sanattır.

Günümüzde ise kadınlar için ayakkabı, gerdanlık, bileklik, kolye, küpe erkekler içinse tespihler, imameler ve kol düğmeleri üzerinde tercih edilip kullanılıyor. Bu ürünler şık ve zarif görünümlerinin yanı sıra şüphesiz ki el işçiliğinin de etkisiyle sağlam ürünlerdir. Kazaziye örgü şekilleri şöyle adlandırılırlar; ajur, top, sürgü, balıksırtı.

Neden Biz?

Neden Biz?

Her üretici firma bu soruyu yöneltip kendisini kanıtlamaya çalışır ancak bizim şirket politikamızda güvenilirliğimiz, kalitemiz ve şirket prensiplerimizin ışığında yalnızca üretimimizin sağlamlığıyla, sizlere sunduğumuz hizmetlerimizle gözler önüne serilip icraat kısmında kanıtlanıyor. Kısaca anlatmak gerekirse en başta yılların ustalarının elleriyle ve emekleriyle sanatlarını icra ederek ürünlerimizde de gözlemleyebileceğiniz üzere yaptıkları takılarımız her beğeniye uygun niteliktedir. Sadece bireysel satışlar değil komisyon usulü çalışan kazaziye mağazalarının da tedarikçisi olarak bizler sizlerin hizmetinizdeyiz.

Neden bizi seçmelisiniz sorusunun diğer cevaplarından ve kanıtlarından biri de “Kaliteli Ürün Paketlememizden” gelmektedir. Takılarımızın üretim aşamasının başlangıcından bitimine, paketlemesinden siz değerli müşterilerimize ulaşmasına kadar her aşamayı dikkatli ve özenli bir şekilde takip ederek hem kendi hizmet güvencemizi hem de sizlerin güvenini sağlamaya devam ediyoruz.

Müşteri Hizmetimize “7/24 Canlı Sipariş ve Destek Hattı” imkanını kullanarak hem santraller aracılığı ile ister müşteri temsilcilerimizle görüşebilir, isterseniz de birebir Ustalarımızla görüşebilir, hem de sitemizdeki iletişim kanalımızdan yazışarak temsilcilerimize sorularınızı yöneltebilir ve destek alabilirsiniz.

“Güvenilir Üretici ve Orijinal Garanti” kalite prensiplerimizden biridir. Bu sebeple kültür miraslarımızın arasından gelen kazaziye sanatımız usta ellerden çıkarak bünyemizdeki çalışanların her bir ferdinin emeğiyle sizlere ulaşan ürünlerimiz sizin de bu zamana kadar beğenilerinden ve memnuniyetlerinden güç alarak ilerlediğimiz bu yolda rakip mağazalarımızdan ayrı olarak tutulabileceğimiz açıkça görülmesiyle birlikte, sorgusuz sualsiz bir şekilde yalnızca alındığı gibi teslim edilmesi koşuluyla, ücret iadesi kolaylığı sunarak güvenilirlik bakımından tam netlik sağlamaktadır.  Ustalarımızın yıllanmış bilgi birikimleri ve yeteneklerinin göz önünde bulundurulması ile ürünlerimizin sağlamlığını ve orijinalliğini garanti ederiz. Fotoğraflarda görülen ürünlerimizin açıklamalarında yazan özelliklerde yazılanların aynısı ve fotoğraftaki takılarımızın aynısının elinize güvenle ulaşacağından, iade garantili ve faturasıyla beraber gönderileceğinden emin olunuz.

Siz değerli müşterilerimizin maliyetlerini en aza indirgemek amacıyla “Kargo Ücretsiz” olarak gönderilir ve beğenmediğiniz ürünlerin geri iade edilmesi takdirinde yine aynı şekilde Kargo Ücretsiz olarak ürün teslimi yapılır. Kazaziye Sepeti Atölyesi’nden aldığınız ürünleri beğenmediğiniz takdirde mazeretsiz bir şekilde iade edebilirsiniz.

Kazaziye Sepeti Online Alışveriş Kolaylığı

Kazaziye Sepeti Online Alışveriş Kolaylığı

Ürünlerimiz kültürel miras ve aynı zamanda Trabzon üretim kalitesi ile direk üretici firmamızdan size ulaşımı gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda alımını yapacağınız ürünleri seçerken “Kazaziye Sepeti” online alışveriş sitemizin kolay satın alım işlemi ve kolay iletişim kurma imkanı tam da burada başlıyor. Kazaziye Sepeti’nden online alışverişlerinizi yaparken beğendiğiniz ürünleri “Sepete Ekle” seçeneğiyle sepette toplayıp, sitemizin sağ üst köşe kısmında bulunan “Sepet” seçeneğine tıklayarak sepetinizdeki ürünleri tek tek gözlemleyebilirsiniz. Sepetinizde ki ürünlerin satın alınmasından emin olduktan ve “Ödeme Sayfasına Git” butonunu seçerek, faturalama ve gönderim bilgilerini doldurup, Siparişi Onayla butonuna basabilir ardından gizlilik politikamız gereğince kişisel bilgilerinizin korunma kanunuyla beraber ödeme işlemini yapabilir ve online alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Çalışma Saatlerimiz

Hafta İçi 08:30 – 20:30, Hafta Sonu (Cumartesi) 08:30 – 18:30 çalışma saatlerimizdir. Çalışma saatlerimizde müşteri temsilcilerimiz sorunlarınızı çözer ve sizleri en iyi hizmeti sunabilmek adına güler yüzleriyle sorularınızı yanıtlarlar.

Ürünlerimiz

El emeği göz nuru ürünlerimiz birikimli ustalarımız tarafından şıklığınıza şıklık katmak için sizlerle buluşuyor.

Gümüş Ürünlerimiz; Gümüş Kolyeler, Gümüş Bileklik, Gümüş Püskül, Gümüş Küpe, Gümüş Yüzükler, Gümüş Setler.

Kazaziye Ürünlerimiz; Trabzon Hasır Set, Kazaziye Bileklik, Kazaz Püskül, Kazaziye Tesbih, Kazaziye Kolye.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın