Görüş Bildir
Haberler
Toyota, Yeni Hibrit Araçlarını Görücüye Çıkartıyor

Toyota, Yeni Hibrit Araçlarını Görücüye Çıkartıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak 1997’de ilk seri üretimine başlanan Toyota’nın hibrit otomobili Prius’un şimdiye kadarki modelleri (belki yalnızca birinci nesil dışında) aslında hiçbir zaman “normal” bir tasarım çizgisine sahip olmadı. Fakat, bugün başlayan 2015 Frankfurt Motor Show’da Avrupa prömiyeri gerçekleştirilecek olan yeni nesil Prius; RAV4 Hybrid’le Toyota bu tuhaf ve sıradışı tasarım anlayışını biraz daha ileriye taşıyor.

Birçok hibrit otomobilin tanıtımının yapılacağı Frankfurt Motor Show’un bu yılki etkinliklerinin en dikkat çekici modellerinden biri olacağı tahmin edilen yeni Prius etkileyici teknolojik özelliklere sahip bir hibrit otomobil. Bugüne kadar dünyada en çok satan hibrit araç olma gibi bir ünvana sahip olan Yeni Prius’la birlikte, Toyota standında C-HR hibrit crossover modeli ikinci bir konsept aracın dünya prömiyeri gerçekleştirilecek.

Prius’un sahip olduğu şöhretin ve yüksek satış rakamlarının önemli bir nedeni de, geçtiğimiz on yıl içerisinde Miley Cyrus’tan Leonardo DiCaprio’ya birçok ünlü tarafından tercih edilen bir araç olması. 

Fakat, Tesla’nın yeni hibrit modelleriyle bu ilginin yavaş yavaş bu yöne doğru kaymaya başladığı ve hibrit otomobil pazarındaki rekabetin iyice kızışmaya başladığını da söylemek mümkün.

Scroll

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0