Görüş Bildir
Haberler
Toplanın: PUBG İçin İnanılmaz Taktikleri ve Win Garantili Teknikleri Anlatıyoruz!

Toplanın: PUBG İçin İnanılmaz Taktikleri ve Win Garantili Teknikleri Anlatıyoruz!

Online oyun dünyasında, sürekli yeni oyun türleri geliştirilmektedir. Son dönemlere damgasını vuran ve 100 oyuncunun bir bölge üzerinde birbiri ile savaştığı PUBG aksiyon oyunları başında gelmektedir. 

100 oyuncunun bulunduğu oyun içerisinde, bireysel ya da takımlar halinde savaşılabilmektedir. Oyun için yapımcılar tarafından birbirinden farklı taktikler geliştirilmiştir. İnanılmaz taktikler olarak kullanıcılara sunulan seçenekler, hayatta kalma, silah alma ve savaşı kazanma taktikleri olarak ayrı ayrı sıralanabilmektedir. 

Oyun için hazırlanan her yeni sezonda farklı seçeneklerin yer alması hayatta kalmak için farklı taktiklerin kullanılmasını sağlamaktadır. Oyuna başlarken, haritaya atlayan ve silahları alabilenler hayatta kalma şansına daha fazla sahip olabilecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatta Kalmanın Püf Noktaları

Hayatta Kalmanın Püf Noktaları

Pubg mobile oyun sezonlarında, oyunculara hayatta kalmanın püf noktalarını öğrenme şansları verilmektedir. Oyunda ister eski ister yeni olun tek amaç, rakipleri yok etmek ve oyunun sonuna kadar ulaşarak hayatta kalmaya çalışmak olmalıdır. Hayatta kalmanın püf noktaları şunlardır.

  • Oyunun başında mavi alan içerisinde saklanabilirsiniz,

  • Açık arazide de en iyi şeklide saklanabilirsiniz,

  • Her zaman üçüncü seviye kask alın,

  • Çember avantajını kullanın,

  • Her zaman kendinizi güçlendirin,

  • Ormanlık ve çalılık alanda saklanın,

  • Çimlerde uzun süre saklanmayın,

  • Kazanılabilecek savaşlar seçilmelidir.

Oyuna başladığınızda, harita üzerindeki diğer oyuncuları öldürerek, son kişi olmak önemlidir. Ancak bunu başarmak çok zordur ve bunun için kazanılabilecek savaşların seçilmesi gerekiyor.

İlk Yapılacaklar

İlk Yapılacaklar

Oyunlarda kullanılan inanılmaz taktikler, kazanma ve ele geçirme garantisi yani win garantili taktikler olarak oyuncular tarafından seçilmektedir. Win garantili teknikler için her oyuncunun ilk yapması gerekenler şunlardır.

  • Tuş atamaları,

  • Tercih edilecek olan silahın belirlenmesi,

  • Uçaktan atlanılacak yerin belirlenmesi,

  • Yere inildiğinde nelerin yapılacağının belirlenmesi,

  • Hangi eşyalara ihtiyaç olduğunun belirlenmesi,

  • Oyunda araba kullanmaya ya da kullanmamaya karar vermek,

Oyuna başlayacak olanlar ilk olarak, tuş ayarlarını yaparak, hangi tuşla hangi hareketleri yapabileceklerini belirlemelidir. Hızlı koşma, eğilme, saklama gibi eylemler oyunu kazanabilmek için dikkatli yapılması gereken işlemlerdir. İlk yapılacak işlerle ilgili planlamalarını doğru yapanlar, oyun içerisinde diğer taktikleri daha doğru kullanabilecektir.

Silah Seçenekleri

Silah Seçenekleri

Oyunda, tüm oyunculara çeşitli silah seçenekleri sunulmaktadır. Her oyuncu, nişancı tüfeği, hafif makineli tüfekler, pompalı tüfekler ve tabancalar arasından seçim yapabiliyor. Seçilen silahlar, kullanılacak olan menzile göre tercih edilmelidir. 

Oyunda win garantili taktiklerden birisi, kısa menzilli alanlarda oldukça etkili olan pompalı tüfeklerin seçilmesidir. Bina içi çatışmalarda, pompalı tüfekler diğerlerine göre oldukça etkilidir. Ancak orta menzilli alanlarda aynı etkiyi gösteremez. 

Oyuncu, bulunduğu alana ve haritaya göre silah seçimi yapmalıdır. Uzun menzilli alanlarda, yerinizi belli etmemek için düşmana ateş etmeyin ve ilk hamlenin ondan gelmesini bekleyin. Oyunu kazanabilmek için önemli taktiklerden birisidir. Her oyuncu yanında mutlaka bir taarruz tüfeği taşımalıdır.

Uçaktan nereye atlanmalı?

Uçaktan nereye atlanmalı?

PUBG oyununda yaklaşık 100 oyuncu bulunmaktadır. Oyuna başlarken, bireysel ya da takım halinde oynayacağınız oyun moduna göre uçaktan atlayacağınız yerlerde de değişiklikler olabiliyor. Rakiplerden üstün olabilmek ve oyunu kazanabilmek için kalabalık yerlere atlanmamalıdır. 

Büyükşehir yerleşimlerinden uzak durmaya ve harita üzerinde tek başınıza olabileceğiniz yerlere atlanılmaya çalışılmalıdır. Uçaktan atlanılacağı zaman uçağın gittiği yönün tersine atlama çalışmalısınız. Bu taktik, yalnız olma ihtimalinizi artıracak ve daha uzun süre hayatta kalmanızı sağlayacaktır. 

Uçaktan atladığınız yerde herhangi bir araç varsa hemen o araçla rakiplerinizden mümkün olduğu kadar uzak noktalara gitmeye çalışın. Oyunda ilk halka yavaş oluşacağından araç ile mesafe sıkıntı yaşamaz ve boş alanda daha fazla eşya toplayabilirsiniz.

Paraşütle Atlama

Paraşütle Atlama

Oyun haritası üzerine, uçaktan atladığınızda, belirli bir mesafeye geldiğinizde, kendiniz açmasanız bile paraşüt otomatik olarak kendisi açılacaktır. İstediğiniz noktaya düşebilmek için vücudunuzu yönlendirerek, paraşütün sizi o noktaya taşımasını sağlayabilir ve hedeflediğiniz alana düşüş yapabilirsiniz. 

Dikine dalış yöntemi ile atlanıldığında, yere daha hızlı iniş yapabilirsiniz. Win garantili taktikler arasında sunulan seçeneklerden birisi uzak ve sakin bir noktaya düşebilmektir. Bunun için dikine dalış değil serbest düşüş yöntemi tercih edilmelidir. 

Sakin ve uzak bir noktaya düşmek, rakipler birbiri ile çatışırken, sizin tehlikesiz bir alanda rahatça eşya kasması yapmanızı sağlayacaktır. Diğerleri kendi arasında savaşırken, siz kendinizi daha fazla güçlendirmeye çalışabilirsiniz.

Hızlı Bir Şekilde Eşya Toplamak

Uçaktan atladıktan ve yere indikten sonra ne yapılmalıdır? Öncelikle bulunulan bölgedeki tüm eşyalar hızlı bir şekilde toplanmalıdır. Eşya toplamak için evler ve diğer bölümler detaylı bir şekilde aranmalıdır. Eşya toplama için girilen bir noktada fazla oyalanmamaya dikkat edilmelidir. 

Bina içerisinde uzun süre kalındığında, oyuncu harita kontrolünü kaybedecektir. Daha fazla eşya toplayabilmek için ilk iş olarak bir sırt çantası bulmak olacaktır. Sırt çantası olmadığında, toplanacak olan eşya sayısı kısıtlı kalacaktır. Düşmanı öldürebilmek ve zırhlarını delebilmek için tabanca yerine daha efektif silahlar tercih edilmelidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İhtiyaç Duyulan Eşyalar Nelerdir?

Harita üzerinde bir noktaya düştükten sonra ihtiyaç duyulabilecek tüm eşyaların toplanması gerekiyor. İhtiyaç duyulan eşyalar arasında öncelik silah çeşitlerine verilmelidir. İyi bir silah ve bu silahı destekleyici teçhizatlara her zaman ihtiyaç olacaktır. 

Oyunda, düşmanların saldırılarından kurtulabilmek için sağlık eşyaları, çelik yelek ve kask ürünlerine her zaman ihtiyaç vardır. Oyuna başlayanlar, foxgame.com sitesi pubg-mobile – unknown-cash sayfasından eşya alabilecekleri UC denilen para ya da kostüm satın alma yapabilecektir. 

Foxngame oyuncuların, ihtiyaçları olan tüm eşya çeşitlerini ve bunları satın alma yöntemlerini sunuyor. Oyunda yaralanma olduğunda, enerjinin yerine getirilebilmesi için sıhhiye çantasına ve ekipmanlarına ihtiyaç vardır. Saldırılardan korunabilmek için çoğu zaman ikinci seviye zırh yeterli gelmektedir. Rahat bir ortamda olunduğunda, ileri seviye zırh arama işlemleri yapılabilir.

Oyunda Araba Kullanmaya Karar Vermek

Oyunda Araba Kullanmaya Karar Vermek

Oyun haritasına düştüğünüz yerde araba olduğunu gördüğünüzde, arabayı kullanarak, daha uzak ve sakin noktalara ulaşım yapabilirsiniz. Ancak oyun içerisinde, arabaları fazla kullanmamak daha iyi olacaktır. 

Çünkü arabalar çok ses yapmakta ve düşmanlarınızın yerinizi tespit etmesini sağlamaktadır. Düşmanlarınız yerinizi tespit ettiğinde, kolay hedef olabilirsiniz. Oyunda, araba kullanmak oyunun başında ve başka oyuncuların olmadığı alanlarda yapılabilir. 

Eşya topladığınızda, oyun halkasının merkezine gidebilmek için arabaları kullanabilirsiniz. Halkanın merkezinde yer aldıktan sonra daralma başlayınca farklı pozisyonlar alabilir ve stratejiler uygulayabilirsiniz. Doğru zamanda doğru yerde olmak hayatta kalmak için çok önemlidir.

Kapı Avantajları Nelerdir?

Kapı Avantajları Nelerdir?

Oyun içerisinde yer alan binaların kapıları, giriş yönüne göre açılabilmektedir. Binaya yeni gelen bir oyuncu, kapının açılış yönüne göre içeride başkasının olup olmadığını anlayabilir. Win garantili taktiklerden birisi de kapıların avantajlı bir şekilde kullanılabilmesidir. Binaya giriş yapıldığında, kapılar içeriye doğru değil dışarıya doğru açık bırakılmalıdır. 

Siz bina içerisinde eşya toplarken, sizden sonra gelen oyuncu kapının dışarıya doğru açık olduğunu görürse, buranın önceden kontrol edildiğini düşünür ve binaya girmez. Bu düşmanın sizi bulmasını ve çatışma yaşanmasını önleyecektir. Oyun için önerilen inanılmak ve basit taktiklerden birisidir.

Kapıları Kapalı Tutmak

Binalarda, eşya toplama işlemlerini yaptıktan sonra binadan ayrılırken, kapıları tekrar kapatmalısınız. Çünkü sizden sonra gelenler, binanın temizlendiğini anlamaz ve binaya girerek zaman kaybederler. Bu size büyük avantajlar sağlayacak, güvenli bölgeye daha önce ulaşmanızı sağlayacaktır.

Halka Merkezinde Olmak

Oyunu kazanabilmek için önemli ipuçlarından birisi halkayı kovalamama ve her zaman halka merkezinde olmaya çalışmaktır. Halka daralmaya başladığında, halkayı kovalamak, diğer düşmanlar tarafından kolay avlanmanıza neden olabilecektir. 

Oyunda her zaman avlanan değil avcı olmaya çalışılmalıdır. Halka merkezinde bulunarak, pozisyon avantajınızı kullanabilir ve daha doğru taktikler geliştirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatta Kalma Mücadelesi

Pubg oyunun bir strateji oyunudur ve birçok oyuncu çeşitli hatalar yapmaktadır. Oyunda önemli olan düşmanı öldürmek değil hayatta kalmayı başarabilmektir. Doğru strateji uygulayan oyuncular, hiç çatışmaya girmeden oyun sonuna kadar hayatta kalabilecektir. 

Oyun içerisinde kendinizi gizleyebilir ve diğer oyuncuların birbiri ile çatışmasını sağlayabilirsiniz. Onlar birbiri ile çatıştıkça, rakiplerinizin sayısı azalacaktır. Oyundaki avantajlara sahip olabilmek için çatışmalara girmemek ya da çatışmalardan hasar görmeden çıkmak gerekiyor. 

Çatışmalardan hasar görmeden çıkmak çok zordur. Oyun boyunca onlarca oyuncuyu öldürerek oyunu kazanmak yerine oyun sonunda 2 -3 oyuncuyu öldürerek kazanmak daha avantajlı olacaktır. En önemli taktiklerden birisi, kendinizi gizlemek ve çatışmalardan uzak durabilmektir. Bu taktiği kullanabilen oyuncuların oyunu kazanma ihtimalleri daha yüksektir.

Uçaktan Atılan Kutular

Uçaktan Atılan Kutular

Oyun içerisinde, oyuncuların kullanabileceği harika eşyaların olduğu kutular, uçaklardan harita üzerine atılmaktadır. Uçaktan atılan bu kutular, kırmızı duman çıkarmakta ve düştüğü yeri takip eden oyuncuların açığa çıkmasına neden olmaktadır. 

Bu kutulara ulaşmaya çalışan gruplar, birbirini gördüğünde aralarında çatışmaktadır. Sizler de, bu kutulara hemen ulaşmaya çalışırsanız, çatışmaya girme ihtimaliniz yüksek olacaktır. İlk başlarda, kutulara ulaşmaya çalışan düşmanlarınızın birbiri ile çatışmasını uzaktan izlemeli ve onların iyice hasar görmesini beklemelisiniz.

Çatışmalardan Uzak Durmak

Oyun içerisinde, sona ulaşabilmek için çeşitli maceralar yaşanmaktadır. Çatışmaya girmek ve rakipleri öldürmek heyecanlı olmaktadır. Ancak mümkün olduğu kadar çatışmalardan uzak kalmaya çalışılmalıdır. 

Çatışmak zorunda kaldığınızda da en avantajlı olacak pozisyonu seçmelisiniz. Bina içi çatışmalarda, koridor dönüşlerinde ya da yüksek yerlerde olmaya çalışmalısınız. Kendinizi göstermeden, birçok bölgeyi kontrol edebilir ve düşmanlarınızı koridorda sıkıştırabilirsiniz. 

Koridorda sıkıştırdığınız düşmanlarınızı, pompalı tüfek ile kolaylıkla etkisiz hale getirebilir ve avantajlı duruma düşebilirsiniz. Düşmanlarınızı gördüğünüzde saldırı planı yapıyorsanız ve düşmanınız araç kullanıyorsa ilk olarak şoför ya da araç lastiklerine ateş ederek büyük hasar verebilirsiniz.

Oyun İçerisinde Kendinizi Güçlendirin.

Oyun İçerisinde Kendinizi Güçlendirin.

Oyuna başlandığında, yaklaşık 100 oyuncu bulunmaktadır. Oyun devam ettikçe oyuncu sayısı giderek azalacaktır. Oyun haritasında oyuncu sayısı azaldıkça kendinizi güçlendirmelisiniz. Bunun için son 15 oyuncu kaldığında, enerjinizin yerinde olması ve rakiplere karşı güçlü olabilmek için ağrı kesiciler ve enerji içecekleri alabilirsiniz. 

Bu yöntemlerle, sağlığınızı daha iyi durumda tutabilirken savaş gücünüzü de artırabilirsiniz. Oyun tecrübesi olanlar, Foxngame sitesinden PUBG UC ya da kostüm satın alma işlemlerini yapabilir ve gücünüzü her zaman artırabilirsiniz. 

Güvenilir ve ucuz PUBG UC satın almak için https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cash  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Savaş gücünüzü artırabilmek için her zaman ek takviye eşyalar almak avantajlar sağlayacaktır. Silah ve zırh alarak güçlenirken, sağlık durumuna da dikkat edilmelidir. Bunun için sıhhiye çantasında her türlü ilk yardım ve destek ürünleri bulundurulmalıdır.

Kask Ve Yelek İhtiyacı Var mı?

Kask Ve Yelek İhtiyacı Var mı?

Oyunu kazanabilmek için kask ve yelek türlerine her zaman ihtiyaç vardır. Uçaktan harita üzerine atladıktan sonra ve oyun içerisinde, çeşitli ekipmanlara ulaşabilmek için yüksek seviyeli olanlar bulunmaya çalışılmalıdır. 

Çatışmalarda, öldürdüğünüz rakiplerinizin üçüncü seviye kaskları varsa onu almalısınız. Üçüncü seviye kasklar, güçlü silahlarla kafadan vurulmanızı önleyecektir. Kask ve yelek ihtiyacını giderdiğinizde ve kullanmaya başladığınızda, hayatta kalma şansınızı artırmış olacaksınız. 

Hayatta ne kadar uzun süre kalırsanız, oyunu kazanma ihtimaliniz o kadar artacaktır. Eşya toplama işlemlerini yaparken, yüksek seviye olanlar arasından seçim yapmak, savunma gücünüzü artıracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mavi Alan Neden Tercih Edilmelidir?

Mavi Alan Neden Tercih Edilmelidir?

Oyunda hayatta kalma taktiklerini kullanabilmek için mavi alan kullanımına dikkat etmek gerekiyor. Birçok oyuncu mavi alanı unutuyor ve sık hatalar yapıyorlar. Oyunun başlarında, hasar almak istemeyenler, çember kapanma uyarısına kadar mavi alanda bulunulabilir. 

Mavi alanda bulunmak oyun başlarında fayda sağlayacaktır. Çember daralması başladığında mavi alanda kalmak yüksek hasar vermeye başlayabilecektir. Mavi alanda kalmak, rakiplerin kurşunlarından kaçınmanızı sağlayacaktır. 

Mavi alanda bulunduğunuz zamanlarda, rakiplerinizin birkaçını rahatlıkla öldürebilirsiniz. Oyun alanında nerede olunursa olunsun her zaman çevreye duyarlı olmak ve gözetlemek gerekiyor.

Oyunda Nasıl Gizlenebilirsiniz?

Oyunda Nasıl Gizlenebilirsiniz?

Açık arazilerde, düşmanlardan gizlenmek ve yerinizi belli etmemek için çeşitli alanları kullanabilirsiniz. Arazide, çalılar arasında saklanmak, gizlilik için çok önemlidir. Çalılar arasına saklandığınızda, üzerinizden kurşunlar geçse bile rakipleriniz sizi göremeyecektir. Çalılar sizi kurşunlardan korumayacak, rakiplerinizin görmesinden koruyacaktır. 

Rakipleriniz size göremediği zamanda site ateş edemeyecek ve vurulma riskiniz olmayacaktır. Çalılar arasına gizlenirken, üzerinizdeki kıyafetlere dikkat etmelisiniz. Reflektörlü kıyafetiniz varsa, rakipleriniz çalılar arasında bile sizi rahatlıkla görebilecek ve ateş edebilecektir. Gizlenebilmek için mümkün olduğu kadar hedef küçültmeli ve araziye kamufle olabilecek kıyafet seçimleri yapmalısınız.

Oyun Kazandıracak Silahlar Hangileridir?

Oyun Kazandıracak Silahlar Hangileridir?

Pubg oyununda, oyuncuya zafere götürecek ekipmanlar başında silahlar yer almaktadır. Oyunu kazandıracak silah türünün seçiminde, şarjör kapasitesi, atış hızı, mühimmat çeşitleri önemli bir yere sahiptir. 

Rakipleri öldürebilmek için silahlar seçilirken, kask ve zırh delici özelliklerde olması gerekiyor. Foxngame sitesi oyun ekipmanları satın alma bölümünde, oyunlarda kullanılabilecek silahların türleri ve özellikleri gösterilmektedir. Oyuncular, silahlar hakkında detaylı bilgilere ulaştıktan sonra seçim yapabiliyorlar. Oyunda, saldırı tüfekleri en çok tercih edilen silah türüdür. Bu silahların, şarjör kapasitesi ve verdiği hasar oranı yüksektir. Nişancı tüfekleri, otomatik ateş edilmesini sağlıyor ve düşmanın kafasından vurularak büyük hasar almasını sağlamaktadır.

Pompalı Tüfekler Neden Alınmalıdır?

Oyun içerisinde, rakiplerle çatışmalar, uzak mesafeli ya da yakın mesafeli olarak yapılabiliyor. Yakın mesafeli tüm çatışmalarda, en etkili silahlardan birisi pompalı tüfeklerdir. Uçaktan, haritaya ilk iniş anında yaşanabilecek yakın mesafe çatışmalarında pompalı tüfekler tercih edilmektedir. Saçma kullanıldığı için yakın mesafeden hedefe isabet etme oranı çok yüksektir.

Hafif Makineli Tüfek Seçimi

Hafif makineli silahlar, yarı otomatik silahlardır. Rakipleri az hasar verse de, atış hızı ve şarjör kapasitelerinden dolayı oyunculara avantaj sağlamaktadır. Yakın ve orta menzilli atışlarda, oyuncuya avantaj sağlamaktadır.

Keskin Nişancı Tüfeği Kullanmak

Win garantili taktiklerin başında doğru silah kullanmak geliyor. Oyunun en güçlü silahı, keskin nişancı tüfekleridir. Başında kask bulunmayan bir rakibe 300 birim hasar verebiliyor ve rakibinizi yenmenizi sağlıyor. Keskin nişancı tüfekleri, dört farklı modelde sunuluyor. AWM modeli en güçlü silahtır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tabancanın Avantajları Nelerdir?

Tabancanın Avantajları Nelerdir?

Oyunda hayatta kalabilmek için rakibe karşı güçlü olmak ve doğru savunma yapmak gerekiyor. Büyük silahların şarjörleri bittiğinde, tabancalar, acil durumlarda kurtarıcı olmaktadır. Oyunda kullanılan tabancalar, otomatik ve tek atış yapabilenler olarak çeşitlere ayrılıyor.

Saldırı Tüfeklerinin Kullanılması

Oyun için inanılmaz taktikler geliştirilmekte ve oyun deneyimleri ile neler yapılabileceği belirleniyor. Saldırı tüfekleri, çatışmalarda birincil olarak kullanılan silahlar olarak kullanılmaktadır. Rakibe verdiği hasar oranı yüksektir ve tüm modellerin hasar oranları birbirine yakındır.

Hangar Seçiminin Önemi

Uçaktan haritaya atladığınızda, hangarlarda ihtiyacınız olabilecek çok önemli eşyaları bulabilirsiniz. Hangarları seçerken bu bölgeye kaç kişinin atladığını takip etmelisiniz. Hangarlarda bulabileceğiniz eşyalar, oyunda daha güçlü olmanızı sağlayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
24
13
7
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın