Görüş Bildir
Haberler
Tiyatrolar Festivali Başlasın! Mutlaka İzlemen Gereken Oyunu Söylüyoruz!

Tiyatrolar Festivali Başlasın! Mutlaka İzlemen Gereken Oyunu Söylüyoruz!

O perdenin açılışını, alkışları, bizi hayallere sürükleyen oyunları hepimiz çok özlemedik mi? Hadi o zaman hemen teste!

1. Tiyatro denildiği zaman aklına ilk ne geliyor?

2. Peki kendini hiç o sahnede hayal ettin mi?

3. Biraz da seni tanıyalım o zaman! Bize şu müzik türlerinden hangisini daha çok sevdiğini söyler misin?

4. Peki arkadaş arasında hangi yeteneğinle öne çıkarsın?

5. Son zamanların popüler sorularından birine gelelim o zaman, ama dürüst cevap ver: Burçlara inanıyor musun?

6. 2020 hepimizi çok yordu evet, ama seni ne kadar yordu?

7. 2021'e karşı düşüncelerin ne yönde diye sorsak sana?

8. Son olarak seni derinden bir soruyla uğurlamak istiyoruz: Aşka inanıyor musun?

Ödünç Yaşamlar!

Ödünç Yaşamlar!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen kesinlikle Ödünç Yaşamlar'ı izlemelisin! Ali Poyrazoğlu’nun oyuncuyla seyirciyi, anlatanla dinleyeni; uyuşmazmış gibi görünen şeyleri ustaca bir araya getirişini izlerken opera, tiyatro, bale ve güldürünün büyüsüne kendini bırakmaya ne dersin?

Tiyatroların kapalı olduğu bu günlerde bir parçamız tiyatro salonlarında kaldı. Fakat tiyatroları izlemek için bir yolun daha var. Ödünç Yaşamlar oyununu ve onun gibi nice tiyatro oyununu 25 Ocak - 14 Mart arasında Migros TV üzerinden  gerçekleştirilecek Migros Tiyatro Festivali'nde doya doya izleyebilirsin! Hemen tıkla ve izle!

Shirley Valentine!

Shirley Valentine!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen kesinlikle Shirley Valentine’i izlemelisin! Sen son zamanlarda oldukça sıkışmış hissediyorsun. İnsanın kabuğundan çıkması kolay olmuyor elbet. Belki de bir ilham kaynağına ihtiyacın vardır. Shirley oyununun, sana ihtiyacın olan motivasyonu sağlayacağına eminiz. Belki bu oyunda kendinden çok şey bulabilirsin. Ayrıca Sumru Yavrucuk'u izlemek de her zaman keyiflidir.

Tiyatroların kapalı olduğu bu günlerde bir parçamız tiyatro salonlarında kaldı. Fakat tiyatroları izlemek için bir yolun daha var. Shirley Valentine oyununu ve onun gibi nice tiyatro oyununu 25 Ocak - 14 Mart arasında Migros TV üzerinden  gerçekleştirilecek Migros Tiyatro Festivali'nde doya doya izleyebilirsin! Hemen tıkla ve izle!

Kibarlık Budalası!

Kibarlık Budalası!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen kesinlikle Kibarlık Budalası’nı izlemelisin! 17. yüzyıl Fransa’sındaki sınıf ayrımını ve bu ayrımdan kaynaklanan güldürü unsurlarıyla müthiş bir şekilde ele alan Moliere’in bu eşsiz eserini izlerken Möyo Jourdain’in hayaline sen de kendini kaptıracaksın!

Tiyatroların kapalı olduğu bu günlerde bir parçamız tiyatro salonlarında kaldı. Fakat tiyatroları izlemek için bir yolun daha var. Kibarlık Budalası oyununu ve onun gibi nice tiyatro oyununu 25 Ocak - 14 Mart arasında Migros TV üzerinden  gerçekleştirilecek Migros Tiyatro Festivali'nde doya doya izleyebilirsin! Hemen tıkla ve izle!

Seninle Evlenir Miyim?

Seninle Evlenir Miyim?

Bize verdiğin cevaplara göre izlemen gereken oyun kesinlikle Seninle Evlenir Miyim? Birbirine olabildiğince zıt iki karakterin yalanlar üzerine bir aşk inşa etmeye çalışmalarını izlerken eminiz çok keyif alacak ve yalanlar üzerine bir aşk kurulur mu sorusunun cevabını alacaksın.

Tiyatroların kapalı olduğu bu günlerde bir parçamız tiyatro salonlarında kaldı. Fakat tiyatroları izlemek için bir yolun daha var. Seninle Evlenir Miyim? oyununu ve onun gibi nice tiyatro oyununu 25 Ocak - 14 Mart arasında Migros TV üzerinden  gerçekleştirilecek Migros Tiyatro Festivali'nde doya doya izleyebilirsin! Hemen tıkla ve izle!

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz?

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz?

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin izlemen gereken oyun kesinlikle Aziz Nesin’in ölümsüz eseri Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz! Devlet - birey ilişkisini vatandaş Yaşar Yaşamaz’ın başından geçenlerle anlatan oyunda bürokrasi karşısında hep ezilen Yaşar’ın cezaevindeki değişimini izleyeceksin.

Tiyatroların kapalı olduğu bu günlerde bir parçamız tiyatro salonlarında kaldı. Fakat tiyatroları izlemek için bir yolun daha var. Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz? oyununu ve onun gibi nice tiyatro oyununu 25 Ocak - 14 Mart arasında Migros TV üzerinden  gerçekleştirilecek Migros Tiyatro Festivali'nde doya doya izleyebilirsin! Hemen tıkla ve izle!

Nereye Gitti Bütün Çiçekler?

Nereye Gitti Bütün Çiçekler?

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen kesinlikle Nereye Gitti Bütün Çiçekler’i izlemelisin! Bilinmeyen bir coğrafyada, bilinmeyen bir zamanda, bir mülteci kampı… Burada yaşayan bazı kadın mültecilerin travmalarını onarmaya çalışan bir psikolog ve bu hikayeleri dünyaya duyurmak isteyen araştırmacı bir yazar... Daha ne diyebiliriz ki?

Tiyatroların kapalı olduğu bu günlerde bir parçamız tiyatro salonlarında kaldı. Fakat tiyatroları izlemek için bir yolun daha var. Nereye Gitti Bütün Çiçekler? oyununu ve onun gibi nice tiyatro oyununu 25 Ocak - 14 Mart arasında Migros TV üzerinden  gerçekleştirilecek Migros Tiyatro Festivali'nde doya doya izleyebilirsin! Hemen tıkla ve izle!

Hemen tıkla ve izle!

Hemen tıkla ve izle!