Görüş Bildir
Haberler
Tinder'da Kalp Atışına Göre Sevgili Bulan Uygulama

Tinder'da Kalp Atışına Göre Sevgili Bulan Uygulama

Onedio Medya
07.07.2015 - 23:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemlerin en popüler arkadaşlık uygulamalarından biri olan Tinder için geliştirilen uygulama ile akıllı saatler üzerinden kalp atışına göre sevgili bulunabiliyor. 

TeknoYo'nun haberine göre tasarım ajansı ‘T3’ tarafından geliştirilen ‘Hands-Free Tinder’ adındaki uygulama, hem Apple Watch hem de Android Watch markalı akıllı saatlerde kullanılabilecek.

Tinder uygulamasında bildiğiniz üzere akıllı telefonlardaki konuma göre en uygun sevgili adayını ekranı kaydırarak bulmaya çalışıyor. Beğenilen sevgili adayı ile karşılıklı eşleşenler ise mesajlaşmaya başlayabiliyor.

Ancak Hands-Free Tinder adındaki uygulama ekranı kaydırma hareketi yerine akıllı saatlerdeki nabız ölçme sensörünü kullanıyor. Sevgili adayının fotoğrafı akıllı saate ekranında gösteriliyor. Nabız atışı yükselen kullanıcılar, karşısındaki kişiyle eşleşiyor. Böylece en uygun sevgili adayları kullanıcıların kalp atışına göre bulunmuş oluyor.

Hands-Free Tinder'ın, akıllı saatlerdeki nabız ölçme sensörlerinin kullanıldığı en iyi uygulamalar arasında olduğunu söylemek mümkün. Şu ana kadar nabız sensörlerinin daha çok spor uygulamalarında kullanıldığını hesaba katacak olursak, Hands-Free Tinder iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor.

Hands-Free Tinder uygulaması şu andan test ediliyor. Uygulamanın önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması bekleniyor.

TeknoYo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0