Görüş Bildir
Haberler
Tesettürlü Kadınları Yaz Aylarında Çok Rahat Ettirecek 9 Stil Tüyosu

Tesettürlü Kadınları Yaz Aylarında Çok Rahat Ettirecek 9 Stil Tüyosu

Remsa Mayo
22.07.2019 - 15:36

1. Yaz aylarının insanı yoran sıcaklarında bir nebze rahat olabilmek için alınan ürünlerin kumaş yapıları oldukça önemli. Bu sebeple yoğun polyester içeren ürünlerden uzak durup havayı geçiren ve terletmeyen pamuk ağırlıklı kıyafetler ilk sıranızda olmalı.

2. İpek kumaşlar ise fiyatı yüksek ama sizi çok rahat ettirecek özelliklere sahiptir. Son dönemin gözde tasarımlarında da yoğunlukla İpek kullanımı görmekteyiz.

3. Özellikle yaz aylarında tiril tiril kumaşları ve daha rahat oluşundan dolayı yazlık elbise modelleri revaçtadır, bu yaza damgasını vuran çiçek desenlerini ise kıyafetlerinizde kullanmanızı tavsiye ederiz.

4. Oversize modası da oldukça revaçtayken hem boy bakımından uzun hem de kol altları teninize yapışmayan ve dökümlü duran sokak modası stilini de tarzınıza taşıyabilirsiniz.

5. Rahatlığınızı ön plana çıkartacak, desensiz ve hafif pamuk dokumalı eşarpları tercih etmek sizi yazın rahatlığına hazırlar.

6. Spor tarzları farklı bağlama yöntemleriyle kombinleyip genç ve enerjik bir hava yaratabilirsiniz.

7. Açık renk eşarbınızın üzerine kombinlediğinizde size yazlık bir esinti katacak hasır büyük şapkaları yazın sık sık kullanabilirsiniz.

8. Spor ve rahat bir kombin için son 2 sezonun en cool parçalarından biri olan beyaz sneakerları giyiminizin bir parçası haline getirebilirsiniz.

9. Sıra geldi denize ve havuz tatillerine ^^ Seçeceğiniz haşemalar için tek bir modelde sınırlı kalmak yerine renkleri desenleri ve bone tarzını tam da istediğiniz gibi belirmeyebilirsiniz. Siyah, lacivert gibi renklerden çok güneşin sizi daha az rahatsız edeceği renk tonlarını kullanmak ve desenlere belirli yerlerde ağırlık vermek size plaj şıklığı ve rahatlığı katacak.

En rahat ve en kapsamlı tam da hayalinizdeki gibi haşema modellerini ise her zaman olduğu gibi Remsa Mayo'da bulabilirsiniz.