Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Aşkınızın Karakterini Söylüyoruz!

Tercihlerine Göre Aşkınızın Karakterini Söylüyoruz!

Aşkınızın karakterini öğrenmek ister misiniz? 

Cevabı testte! 

1. Hadi başlayalım. Sevgiline sürpriz yaparken hangisini tercih edersin?

2. Sevgilinle birlikte yapmayı en çok sevdiğiniz şey bunlardan hangisi?

3. Peki sevgilin için aşağıdakilerden hangisini yapmak isterdin?

4. Şimdi de söyle bakalım, sevgilin için hangisinden vazgeçerdin?

5. Sevgiline ne şekilde hitap etmeyi tercih edersin diye sorsak?

6. Sevgilini dışarıya çıkartmak istiyorsun. Nereye götürürdün peki?

7. Aşkınız bir renk olsaydı hangisi olurdu?

8. Aşkınızın şarkısı hangisi olurdu?

9. Sevgilinin hangi özelliğine sırf sevdiğin için katlanırdın?

10. Geldik son sorumuza. Sevgiline sevgililer gününde hangisini alırsan daha mutlu olur?

Aşkınızın Karakteri: Romantik!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz romantik bir ilişki. Birlikte geçirdiğiniz özel anlar sizin için çok kıymetli. Aşk ve romantizmin birbirinden bağımsız düşünmek sizin için imkansız gibi bir şey zaten. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Romantik Lindi TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Eşsiz!

Verdiğin cevaplara göre sizin aşkınız eşsiz bir aşk. Eğlencenin, komikliğin ve anlayışın bolca bulunduğu bir ilişkiniz var. Bu da aşkınızı eşsiz kılıyor.  Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Eşsiz Fantasia TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Ağırbaşlı!

Verdiğin cevaplara göre sizin ağırbaşlı bir ilişkiniz var. Nerede nasıl davranacağını bilen, düşünceli ve vakur insanlarsınız ikiniz de. Görenleri kendine hayran bırakan bu aşkı özel kılan da zaten bu. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Ağırbaşlı Zippy TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Tutkulu!

Verdiğin cevaplara göre sizin aşkınız tutkulu bir aşk. Aşkı doruklarda yaşamayı seven bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Çok uyumlu ve tatlı insanlarsınız aynı zamanda. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Tutkulu Cinder TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Konuşkan!

Verdiğin cevaplara göre ikiniz de konuşmayı seven insanlarınız. Bu yüzden aşkınız iletişim ve sohbet üzerine kurulu. Birbirinizle uzun ve keyifli sohbetler ediyorsunuz ve bundan çok keyif alıyorsunuz. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Konuşkan Wynnie TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Gece Kuşu!

66.media.tumblr.com

Verdiğin cevaplara göre ikiniz de gece kuşusunuz anlaşılan. Geç saatlere kadar birlikte takılıyorsunuz. Yanyanaysanız gece boyu oyunlar, diziler, filmler hiç eksik olmuyor. Kaliteli zaman geçirmeyi seven bir çiftsiniz. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Gece Kuşu Oscar TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: İnişli Çıkışlı!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz biraz inişli çıkışlı bir ilişki. Bazen aşırı aşka geliyorsunuz bazen de su misali duruluyorsunuz. Bu iniş çıkış aşkınıza biraz tat ve dinamizm katıyor elbette. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan İnişli Çıkışlı Sky High TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Sarmaş Dolaş!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz sarmaş dolaş bir ilişki. Sarılmayı, öpmeyi yani sevginizi açıkça ifade etmeyi seven insanlarsınız. Aşkın tadının en güzel böyle çıkacağını siz de biliyorsunuz çünkü. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Sarmaş Dolaş Kookoo TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Asil!

Verdiğin cevaplara göre sizin asil bir ilişkiniz var. Duruşunuzda, konuşmanızda, hal ve hareketlerinizde bir asillik var. Kendine güvenen ve tuttuğunu koparan insanlarsınız aynı zamanda. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Asil Gracie TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Aşkınızın Karakteri: Üşengeç!

Verdiğiniz cevaplara göre sizin ilişkiniz de bol miktarda üşengeçlik var. 'Şimdi kim çıkacak dışarı?', 'Evde mi takılsak?' kafasındasınız ikiniz de. Özünde sevimli ve sevecen insanlarsınız tabi. Aşkınızı özel kılan da bu zaten. Bu sevgililer gününde sevgiline Armağan Oyuncak’tan aşkınızın karakterini yansıtan bir TY Peluş al! Hemen buraya tıkla ve aşkınızın karakteri olan Üşengeç Sloth TY Peluş’unu tükenmeden sipariş et!

Her aşkı yansıtan bir TY Peluş var. Sizinki hangisi?

Her aşkı yansıtan bir TY Peluş var. Sizinki hangisi?