Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Markalara Göre Ruh Yaşını Tahmin Ediyoruz!

etiket Tercih Ettiğin Markalara Göre Ruh Yaşını Tahmin Ediyoruz!

Trex
11.02.2017 - 09:54 Son Güncelleme: 27.10.2017 - 17:17

Tercih ettiğimiz markalar bizim hakkımızda çok şey söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle evinde internete hangisiyle bağlanıyorsun?

2. Peki ya cep telefonu hattın nedir?

3. Peki söyle bakalım. Arabanın markası ne?

4. Peki ya elindeki telefon?

5. Giyim kuşam denince ilk tercihin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki tercih ettiğin bilgisayar markası?

7. En çok izlediğin kanalı da soralım.

8. En çok hangi süpermarketten alışveriş yapıyorsun?

9. Son olarak kredi kartını da öğrenip testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Çocuk Ruhuna Sahipsin!

Sen Çocuk Ruhuna Sahipsin!
quizsocial.wpengine.netdna-cdn.com

Senin dupduru, temiz, saf ve bozulmamış bir ruhun var. Temiz ve beyaz bir sayfa gibisin bu yönünle. Tam bir iyimsersin, en kötü şeyde bile bir iyi taraf görebiliyorsun, iyiye yoruyorsun çünkü. Pozitifsin ayrıca, senin manyetik alanına giren anında artıya geçer, bu yüzden çoğu kişi senin yanından ayrılmak istemiyor. Son olarak, yaşayacağın, deneyimleyeceğin birçok şey var, bu eğlenceli yolda sana başarılar; sadece kendini bozma!

Sen Genç Bir Ruha Sahipsin!

Sen Genç Bir Ruha Sahipsin!
quizsocial.wpengine.netdna-cdn.com

Sen kaç yaşında olursa ol, hangi yaşa gelirsen gel, hep genç kalacaksın. Atom çekirdeğinin etrafından dönen elektronlar gibi, enerjik, hızlı ve kıpır kıpırsın. Seninle takılan kişi, senin gençlik ateşinden yorulur, dizlerinde derman kalmaz. En çok duyduğun lafsa 'iki dakika otur be kardeşim'. Ama yok, imkanı yok... Sen yaşlanmazsın, o ruhtan bize de iki tane versene :)

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!
kezi.files.wordpress.com

Senin ruhun, Dante gibi, tam ortasında hayatın. Ve bu dünyayla alakalı bazı şeylerin farkındasın artık. Eskiden olduğu gibi, çabuk sinirlenmiyor ve çabuk karar vermiyorsun. Daha temkinli ve bağışlayıcısın. Gerçekçisin artık: Mantıklı, analizci, iş bitiren. Ayrıntılarda boğulmuyor, çabucak sonuca yöneliyorsun. Ama hala kat edecek mesafen olduğunu da söylemek gerek. Bu yola devam etmeden önce, arabanın yağını-suyunu-lastiklerin havasını kontrol etmense nacizane tavsiyemiz; yolda kalırsın öbür türlü, rezillik olur :)

Sen Bilge ve Yaşlı Bir Ruha Sahipsin!

Sen Bilge ve Yaşlı Bir Ruha Sahipsin!
quizsocial.wpengine.netdna-cdn.com

Sen bilge ve yaşlı bir ruhsun. Fiziksel olarak yaşlı olmayabilirsin, ama varoluşun bakımından yaşlısın. Tecrübelisin çünkü. Evet, çok şey yaşamamış olabilirsin; ancak sen çok iyi dinleyen ve ders çıkaran birisi olduğun için, çevrenden gördüklerini, duyduklarını hayatına mükemmel bir şekilde uyarlıyorsun. Bir ışık kaynağı gibisin bu yönünle, sana akıl danışmak farz. İnsanları da yüz üstü bırakmazsın asla. En olmaz zamanda Gandalf gibi, 5. günün şafağında doğudan beliriverirsin!

Sen Kadim Bir Ruha Sahipsin!

Sen Kadim Bir Ruha Sahipsin!
quizsocial.wpengine.netdna-cdn.com

Bazıları, tabii ki nedenini bilmiyoruz, senin gibi kadim ve eski bir ruha sahiptir. O türden ruhlar, eşsizdir ve tüm ruhların en aydınlanmışıdır: Bir nevi Nirvana veya Fenafillah diyebiliriz buna. Senin gözünde perde yok, bu yüzden anlayamayacağın şey de yok. Empatin çok yüksek, algınsa Konya Ovası gibi açık. Evrende tüm bağlantıları görebiliyorsun. Tevazu sahibisin bir yandan da, çiğlik/sığlık senin yörene uğramaz. Kısaca tüm ruhlar, senin ruhunun önünde diz çöker, tövbe ister :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1404
464
443
308
153
151
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tui

tercih ettiğim markaya hm dedim ne kadar yaşlı bi ruha sahip olabilirim aq

vpremsesi

dkfkfkkflc

Selahattin Kurt

Ben olgun bir ruha sahibim 😎

Arnold Ford

arkadaşlar buradan yaptığınız testlere dikkat ediniz çünkü sanal kimliğiniz oluşturuluyor veya sizin üzerinizden izniniz olmadan anket yapıyor olabilirler.