Görüş Bildir
Haberler
Terazi Burcu Erkeğinin Çeşit Çeşit Huylara Sahip Olduğunu Gösteren 13 İlginç Özelliği

Terazi Burcu Erkeğinin Çeşit Çeşit Huylara Sahip Olduğunu Gösteren 13 İlginç Özelliği

Melissa
09.08.2020 - 10:13

Her burcun erkeklerinin iyi ve kötü özelliklerini bir bir sıralıyoruz. Herkesin bir zamanı var, şimdi de sıra Terazi burcunda. Gayet objektif davrandık, iyisiyle kötüsüyle hepsini şöyle bir sıraladık. Bakalım nasıl biriymiş bu Terazi burcu erkeği?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eğri oturup doğru konuşmaya başlayalım: Bilinen en büyük özellikleri, tembel olmalarıdır. Mesela bir koltuğa çuval gibi oturup saatlerce kalkmayabilirler; bundan da garip bir zevk alırlar.

2. Aşırı dağınıktırlar ama asla pis değillerdir. Temizlik takıntıları had safhadadır ama dağınık olmak, temiz olmaya engel değildir onlar için. Hayatlarının en büyük çelişkisi de budur zaten.

3. Dış görünüşe aşırı derecede önem verirler. İki dirhem bir çekirdek olmadıkları zaman bunalıma girerler, dünyaları başlarına yıkılır.

4. Sanat işlerinden gayet iyi anlarlar. Bunlardaki estetik algı mümkün olsa, çerçeveletip duvara asılacak kadar başarılıdır.

5. Analitik düşünebilme yetenekleri vardır. Bir olaya birkaç açıdan bakabilirler ama canları isterse...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adalet duygularının da maşallahı vardır. Bi şeyle övünülecekse en çok bununla övünmeleri gerekir. Bu konuda oldukça iyiler çünkü...

7. Tuttuğunu kopartma konusunda hırsları çok fenadır. Bunu en iyi çalışma hayatında gösterirler. O konuda tembel değiller yani...

8. İlişki yaşamak konusunda sıkıntıları yoktur ama aşık olma problemleri vardır bunların. Çok zor aşık olurlar; olunca da ideal sevgili olurlar.

9. Centilmendirler bir de. Detaylara dikkat ettikleri için bir kadının o anda neye ihtiyacı olduğunu şahin gözleriyle keser ve oracıkta harekete geçerler.

10. Fil gibi hafızaları vardır. Olan biten her şeyi kamera kaydı gibi hafızaya atarlar. O yüzden hiç umulmayan bir anda "Sen bana şöyle yapmıştın" derlerse şaşırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. En ömür törpüsü özelliklerinden biri de kararsız olmalarıdır. Ortak bir şey yapmaya kalktığınız anda sizi sinir edecek kadar kararsız kalabilirler.

12. Sokak insanı değillerdir pek. Evde zaman geçirmeye bayılırlar. Terazi burcu erkeği bir hayvan olsaydı, yastığın üstünde uyuyan tombik bir kedi olurdu.

13. Terazi burcu erkeğinin tamamlayıcısı, Koç burcu kadınıdır. Birbirlerini bulurlarsa güzel bir tencere kapak olur o çiftten.

Hadi hayırlısı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
66
36
28
28
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

Terazi burcuyum ve hiçbir şekilde tembel değilim.Kesinlikle dağınık değilim ve sokak insanıyım.Ne alaka aq

Pasif Kullanıcı

Lan nolmuş biraz kararsızsak

Pasif Kullanıcı

Çok az :)

Pasif Kullanıcı

Boğa ve yengeç kadınlarının hayatını s.kerler. bunu da ekleyelim