Görüş Bildir
Haberler
Telefonları Mağazaya Helikopterle Getiren Troy'un Epik iPhone 15 Lansmanında Neler Olduğunu Anlatıyoruz!

Telefonları Mağazaya Helikopterle Getiren Troy'un Epik iPhone 15 Lansmanında Neler Olduğunu Anlatıyoruz!

Troy Store
02.10.2023 - 18:03

iPhone 15 lansmanı tüm dünyada büyük bir heyecana yol açtı. Serinin Türkiye'de mağazalara getirilişi de Troy sayesinde muhteşem bir boyut kazandı! Troy'un iPhone 15 lansmanını yaptığı unutulmaz geceye bir göz atalım bakalım...

iPhone 15 serisinin helikopterle mağazaya getirildiği anların videosu günlerdir sosyal medyada konuşuluyor!

O gece ne oldu? Helikopter iPhone'ları hangi mağazaya getirdi? Unutulmaz geceye kimler eşlik etti? Hepsinin cevabını birlikte vereceğiz! 😎

28 Eylül 23.50'de yola çıkan helikopter, Troy'un Galataport mağazasında onu heyecanla bekleyen ve içinde influencerların da olduğu bir grup tarafından karşılandı!

Tabii ki o anlarda herkes telefonlarını çıkarıp videoya kaydetmeye başladı. Çünkü hangimiz daha önce böylesine adrenalin dolu bir telefon teslimine tanık olduk ki!

Özel ekip telefonları mağazaya sokmak için Troy'un dış cephesinden halatları aşağı sarkıttı ve büyük operasyon tam anlamıyla başlamış oldu!

O unutulmaz gecede tek sürpriz iPhone 15 serisi değildi elbette...

Mağazaya getirilen kutuyu açma görevi güzeller güzeli Burcu Esmersoy'undu!

Lansmanda iPhone 15'lerin olduğu çantayı teslim alan Esmersoy, Troy mağazasına gelenlerle de vakit geçirmeyi ihmal etmedi.

Hey! Douglas ve Burcu Esmersoy ile eğlenceli vakit geçiren davetliler, ilerleyen saatlerde sürpriz bir şekilde gökyüzüne baktıklarında helikopter ile iPhone15'in gelişine tanıklık ettiler!

Gecenin her anı o kadar epikti ki, böylece Troy Türkiye'de iPhone 15 lansmanını en unutulmaz hale getiren marka olmayı başardı!

Bu unutulmaz gecede yer alamasan da Troy farkıyla iPhone 15 serisine göz atabilirsin!