Görüş Bildir
Haberler
Tekne Kiralama Organizasyonlarında Farklı Bir Soluk!

Tekne Kiralama Organizasyonlarında Farklı Bir Soluk!

Gelişen teknoloji ile doğrultulu olarak artan imkanların beraberinde getirdiği bazı sorunlar da var. Bu sorunların başında iş yoğunluğunun artması, hayatın temposunun hızlanması, şehirlerin git gide büyümesi ile beraber oluşan “doğaya hasret” gibi unsurlar geliyor. Bu unsurların birini veya birkaçını yaşayan insanların içinde de kendini bir deniz kenarına, doğa ile iç içe herhangi bir yere bırakma arzusu doğuyor. Bu durum ise insanların doğayı ve doğa ile iç içe olmayı “farklılık” göstergesi olarak görmelerine neden olan bir durumdur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tekne Organizasyonu İle Neler Yapılır?

Tekne Organizasyonu İle Neler Yapılır?

Farklılık, şüphesiz herkesin dikkatini çeker. Herkes farklı bir şeyler yaşamayı, farklı bir doğum günü partisi, farklı bir evlenme teklifi hayal eder. Sizin farklı anlayışınız ne? Lüks ve rahat olması, aynı zamanda gösterişli olup etki bırakması mı? Sizin için farklılık hem doğa ile iç içe olmak, kendinizi denizin uçsuz bucaksız sularının arasında arındırmak hem de lüksünüzden ödün vermemek anlamına mı geliyor? O zaman Uluçay Yat ile tekne organizasyonları tam size göre! Tekne organizasyonu ile ne mi yapılabilir? Gelin birlikte inceleyelim.

Tekne Kiralama ile Doğum Günü Organizasyonu

Tekne Kiralama ile Doğum Günü Organizasyonu

Hepimiz, çevresinde değerli değersiz yüzlerce kişi bulunduran insanlarız. Bu kişilerin çoğunu hiç önemsemez, az bir kısmına ise adeta kendimizden daha çok değer veririz. Verdiğimiz değerin bu kadar fazla olması ise söz konusu insanlar ile ilgili ekstra dikkat etmemize, her türlü olayda ekstra özen göstermemize neden olur. Örneğin herhangi bir arkadaşımızın doğum gününü bir mesaj ile geçiştirebilirken, o çok değer verdiğimiz insanların normal günlerini bile unutamayacakları şekilde yaşamalarını isteriz. Hal böyle olunca da sürekli bir araştırma, arayış içerisinde olur “Acaba ne yapabilirim?” diye düşünmekten kendimizi alıkoyamayız. Peki o çok sevdiğimiz insanların doğum günlerini özel bir şekilde kutlamaları için ne mi yapabiliriz? Tekne kiralayabiliriz!

Eğlenceli Yat Organizasyonları

Eğlenceli Yat Organizasyonları

Denizi çok seven, en azından doğum gününde bir şeylerden soyutlanmak isteyen sevdiklerimize doğum günlerinde bütün istediklerini yaşama imkanı sunmamız mümkün. Bunun için ise yalnızca Uluçay Yat’tan tekne kiralamamız yeterli. Çünkü tekne kiralama, insanların dünyadan soyutlanmalarını, denizin eşsiz güzelliğinin tadına varmalarını ve yalnızca bir yerde sabit kalmadan doğum günlerini yaşamalarını mümkün hale getirir. Bu sebeple “farklı ve özel” bir doğum günü deneyimi yaşatmak isteyen kişilerin ilk tercihleri, tekne kiralamaktan yanadır.

İki Kişilik Dünyanızın İlk Adımı Olan Evlilik Teklifini, Dünyanın Nüfusunu İkiye İndiren Teknelerde Edin!

İki Kişilik Dünyanızın İlk Adımı Olan Evlilik Teklifini, Dünyanın Nüfusunu İkiye İndiren Teknelerde Edin!

Sevgi, belki de dünyanın en güzel şeydir. Şairin de dediği gibi dünyayı kurtaracak olan şey güzelliktir, güzellik ise bir insanı sevmekle başlar. Bu sebeple “Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey.” Cümlesi, haklı yönleri fazla olan bir cümledir. Bu bağlamda evlilik teklifini de sevgisi gibi özel hale getirmek isteyen kişilerin ilk tercihi tekne kiralama işlemidir. Seven insanlar için dünyanın nüfusu iki kişiden ibarettir. Kendisi ve sevdiği kişi. Bu sebeple her şey ile başa çıkabilmek, her sorunun üstesinden gelebilmek için sevgi yeterlidir. Sevginin bu denli özel olduğu dünyada, sevgiyi dile dökme yönteminin de özel olması bir tercih değil, ihtiyaçtır. Bu sebeple söz konusu ihtiyaçlarını gidermek isteyen kişilerin tercihi, tekne kiralamaktan yanadır. Çünkü tekne kiralanarak yapılan evlilik teklifi organizasyonlarında dünyanın nüfusunu iki kişi olarak düşünmek mümkündür. Bu özel gününü unutulmaz şekilde yaşamak isteyenler, bu sebeple tekne kiralamayı tercih ederler.

İş Toplantılarında Gerekli olan Ciddiyetin Adı, Tekne Kiralama!

İş Toplantılarında Gerekli olan Ciddiyetin Adı, Tekne Kiralama!

Tekne kiralamak, yalnızca romantik ya da sevgi dolu organizasyonlar için yapılan bir işlem değildir. Resmiyet ve ciddiyet gerektiren iş toplantılarında da tekne kiralamak mümkündür. Ki, iş toplantılarının teknede yapılma oranının git gide arttığı gözlemlenmektedir. Bunun 2 temel nedeni vardır;

- Uzun ve çekilmez toplantıları katlanılabilir hale getirmek. Kimsenin aşırı gergin ortamlarda saatlerce sıkılmadan, bunalmadan durması mümkün değildir. Elbette herkes böyle bir ortamda sağlıklı karar verebilmek için rahat nefes almaya ihtiyaç duyacaktır. İşte söz konusu rahat nefes alma durumu, tekne kiralamak ile mümkündür.

- Dış dünya ile bağlantıyı kopartarak toplantının katılımcılar ile sınırlı olmasını sağlamak. Çünkü teknede yapılan toplantıya başkasının dışarıdan müdahale etmesi, istenmeyen durumların oluşması söz konusu değildir. Bu sebeple olayın ciddiyetini kaçırmadan ve rahat bir nefes alarak toplantı yapmak, tekne kiralama ile mümkündür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Huzurlu Zamanlar ve Güvenli Ortamlar

Huzurlu Zamanlar ve Güvenli Ortamlar

Yukarıda verilmiş olunan etkinliklerin tamamını avantajlı hale getiren temel unsur ise Corona’dır. Bu cümlenin temel dayanağı şudur; Corona’nın ortaya çıkması ile birlikte, kalabalık ortamlar güvensiz hale gelmişlerdir. Bunun temel nedeni, söz konusu virüsün çok çabuk bir şekilde bulaşabilir özellikte olmasıdır. Bu bağlamda teknelerin kişi sayısının kısıtlı olması ve bir nevi insanları hayattan soyutlaması, tekneleri güvenli kılmaktadır

Yat İle Virüslerden Uzak Durun

Yat İle Virüslerden Uzak Durun

Tekne etkinlikleri, az kişi ile yapılan etkinliklerdir. Uluçay Yatçılık tarafından gerçekleştirilen bütün turlardan sonra mevcut yatlar dezenfekte edilmektedir. Bu da, az kişi ile yapılıyor olmalarına ek, tekne etkinliklerini sağlıklı kılan bir diğer unsurdur. Yapılan dezenfeksiyon işlemi, bizzat Uluçay yat personelleri tarafından, günlük ve detaylı olarak gerçekleştirilmektedir. İşlem esnasında kullanılan malzemeler ise tamamen Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Uluçay Yatçılığın insan sağlığına verdiği önem, bununla sınırlı değildir. Ayrıca dezenfeksiyon işlemi için haftalık olarak rutin profesyonel ekipler tarafından dezenfekte edilip, sertifikalandırılmaktadır. Bu da Uluçay Yatçılığın kalite ve güvence farkının en net göstergesidir.

Yukarıda verilmiş olunan organizasyon örneklerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmeleri için güvenilir firmalar ile anlaşmış olmak gereklidir. Bu bağlamda kusursuz ve sorunsuz organizasyonlar görmek isteyen kişilerin, hijyen ve insan sağlığına ileri düzeyde dikkat ve önem veren Uluçay Yat ile http://www.ulucayyat.com/ adresi üzerinden iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın