Görüş Bildir
Haberler
Tek Gecelik İlişki Yaşayan Kadınların 13 Taktiği

etiket Tek Gecelik İlişki Yaşayan Kadınların 13 Taktiği

Kadınlar tek gecelik ilişkinin her zaman hüsrana uğrayan tarafı mı? Elbette hayır! İsviçreli bazı adamların bu konuda da bir araştırması var mıdır bilinmez fakat sanılanın aksine tek gecelik yakınlaşmaları kadınlar da sıklıkla tercih ediyor. Bu tarz ilişkiler genellikle anlık tanışmalar sonucunda yaşandığından plansız gibi görünüyor. Oysa kadınların bu hususta hatrı sayılır miktarda taktikleri var. Peki bu taktikler neler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hedeflerini iyi belirler

Tek gecelik ilişkideki en önemli taktikleri ertesi sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamaya çalışmayacak romantik bir erkek seçmemeye özen göstermeleridir. Çünkü hedefteki bey çok cool dahi görünse, 'Ortamlarda cool takılırım kim bilecek' diyen duygusal bir serseri olabilir. Doğru hedef seçildikten sonrası ise oldukça basittir, seksi bir göz kırpma hareketi ellerin ayaklara dolanmasına yetecektir.

2. Tanışırken kendileriyle ilgili her şeyi anlatmazlar

Tanışırken sadece isimlerini söylerler. Çok fazla kişisel bilgi vermemek kadına tekrar ulaşılmasının önüne geçer. Aksi takdirde bütün sosyal medya hesapları zapt edilmiş, bütün fotoğraf albümlerine girilmiş ve özel olarak kalmasını istenen her şey bilfiil işgal edilmiş olabilir!

3. Sevgilisi Olup Olmadığını Öğrenirler

Tanışma faslını geçip sohbete başladıktan sonra ilk işleri erkeğin sevgilisi olup olmadığını öğrenmektir. Çünkü bütün çabaları 'Çabuk eve gel!' mesajıyla boşa giderse hüsran olur. 'Senin gibi biri burada nasıl yalnız takılır :)' ya da 'Sevgiliniz benimle görünce kızmasın :)' gibi yöntemlerle sevgilisi olup olmadığını kolayca öğrenebilirler.

4. İlgili görünürler

Erkek bir şeyler anlatırken, çok saçma bile olsa (ki genelde öyle olur) ilgili görünerek dinlerler. Söylenen her şeye 'Aaa inanmıyorum!', 'Ciddi misin?' ya da 'Yok Artık!' gibi tepkiler vererek karşı tarafın kendini önemli hissetmesini sağlarlar. Bu durum, tribe alışmış bünyelere ilaç gibi gelecektir.

5. Dış görünüşe aldanmazlar

Hedeflerini belirlerken çaba göstermelerine değecek biri olmasına dikkat ederler. Zira dış görünüş bazen yanıltıcı olabilir. Tek gecelik ilişki yaşamak istenen kişi eğer hakkında bilgi alınabilecek biri ise cinsel performansını araştırırlar, fakat anlık bir tanışmaysa üstü kapalı sorularla öğrenmeye çalışırlar. Çünkü hiçbir kadın zamanlamayı tutturamayan bir erkekle sevişmek istemez. Sonra sadece sarılıp uyumak zorunda kalınabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güven verici olurlar

Tek gecelik de olsa her ilişkinin güvenle sağlandığını bilirler. Bu nedenle gerekirse abuk subuk dertleri dinleyerek teselli ederler ve genellikle 'İstersen bu gece yanında kalıp sabaha kadar seni dinleyebilirim...' diyerek eve giriş biletini kaparlar!

7. Kendi sahalarında mı yoksa deplasmanda mı oynayacaklarına iyi karar verirler

Bir yandan flört ederken diğer yandan bu geceyi kendi sahalarında mı yoksa deplasmanda mı geçirmek istediklerini düşünürler. Kendi evleri olursa adresleri öğrenilecek demektir, bu yüzden deplasmana yönelirler. Böylece sabah uyandırmadan kolayca kaçabilirler. Deplasmanda seyirci dezavantajını da düşünmezler, zira onlar da attıkları golün jeneriklik olmasını istemiyor!

8. Samimiyete ve hijyene önem verirler

Tek gecelik ilişki yaşayacakları kişinin hijyene önem veriyor olmasına dikkat ederler. Genelde deplasmana gitmeye karar verdikleri için, gidecekleri evin temiz olup olmaması da rahat etmelei için önemlidir. Bir erkeğin temiz olup olmadığını ise kıyafetlerine, ellerine ve saçına bakarak kolayca anlayabilirler.

9. Yedikleri kaba pislemezler

Sohbet esnasında tanıdıkları isimler geçmeye başlarsa yavaşca uzaklaşarak yeni bir hedef bulmayı denerler. Çünkü tek gecelik ilişki sonrası üzecekleri kişi patronlarının oğlu bile çıkabilir! Yedikleri kaba pislemeyecek kadar da vicdanlıdırlar.

10. Erkeğin sarhoş olmasına izin vermezler

'İçki bana dokunmaz ya... Ben bir oturuşta 15 bira içerim...' diyen tek gecelik ilişki adaylarına inanmazlar. Daha kolay ikna edilebilir hale gelmesi için arka arkaya ısmarladıkları içkilere bir sınır koyarlar. Nitekim işin ucunda oraya buraya kusan, ayakta duramayan sarhoş birini evine bırakmak zorunda kalmak var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İltifatın dozunu kaçırmazlar

Karşılarındaki erkeği etkilemek için edecekleri iltifatların dozunu iyi ayarlar, zira gereğinden fazlası erkeğin gaza gelmesine neden olabilir. Sonunda kendilerine aşık olmuş, ertesi sabah gülen gözlerle yüzlerine bakan yılışık bir erkek görmek istemedikleri için fazla duygusal iltifatlar etmezler.

12. Mutlaka korunurlar

Tek gecelik ilişki sonrasında sürpriz sonuçlarla karşılaşmak istemedikleri için muhakkak korunurlar. Karşılarındaki kişinin sıklıkla ilişki yaşamayan bir erkek olabileceğini ve korunma için gerekli donanıma sahip olmayabileceğini göz önünde bulundururlar. Bu nedenle yanlarında her zaman kondom taşırlar. Hiçbiri sonunda 'Tekgece Su' adını verdikleri bir bebekleri olmasını istemez.

13. Kimsenin ilk ilişkisi olmazlar

Tek gecelik ilişki yaşamak istedikleri erkek bakir ya da cinsel ilişkiye girmek için kendini hayatının kadınına saklamış olabilir. Bu tarz bir erkekle yaşayacakları tek gecelik ilişki, muhtemelen erkeğin hemen evlilik hayalleri kurması ve pembe panjurlu mutlu bir yuva hayal etmesi ile sonuçlanacaktır. Bu hayallerle uğraşmak ve daha ertesi sabah 'Biz şimdi neyiz?' mesajı almak istemedikleri için durumu anladıkları an arkalarına bakmadan kaçarlar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1697
985
277
165
156
138
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monacolu

Orospu olmayın

Pasif Kullanıcı

Yavşak olmayın ?

Gözde Gürel

zaten ataerkil bir toplumda kadını da erkek gibi düşünmeye ve davranmaya yönlendirmeye çalışmak ne bir eşitlik ne de bir kazanç sağlar bana göre. sonra özgür... Devamını Gör

Gözde Gürel

bana göre, kadın/erkek farketmez herkes biraz ruhu ve bedeni için en güzelini arzulamanın ne demek olduğunu anlamaya başlasa, kimse birbirinin bedenini skor ... Devamını Gör

Metin

Sevişti bir bakir ile bakire Kadına fahişe dediler erkeğe milli Cemal Süreyya ne güzel demiş değil mi burada sallayanlar böyle bir kadınla tanışsa birlik... Devamını Gör