Görüş Bildir
Haberler
Tatile Çıkarken Seyahat Sağlık Sigortası Yaptırmanın 11 Faydası

Tatile Çıkarken Seyahat Sağlık Sigortası Yaptırmanın 11 Faydası

cihan taştan
24.06.2023 - 18:04

Yaz geldi, tatil sezonu başladı! Eğer siz de güzel havalarla birlikte tatil planları yapıyorsanız tatilde beklenmedik durumların başınıza gelme ihtimalini göz önünde bulundurarak tatil sigortası yapmayı ihmal etmemelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaza durumlarında olmazsa olmaz!

Eğlenmek, dinlenmek, gezmek ve kaliteli vakit geçirmek için çıktığımız tatillerde başımıza gelen talihsizlikler, tüm tatilin keyfinin kaçmasına sebep olabiliyor. Mekan değişikliği, yoğun hareketlilik ve tatilde yapılan aktiviteler kazaların artmasına da sebep oluyor. 

Seyahat sağlık sigortası, tatil beldeleri de dahil olmak üzere her yerde sağlık hizmetine hızlıca ve masrafsız şekilde ulaşmanızı sağlayarak hem sağlığınızı hem de cebinizi koruyor.

2. Acil tıbbi müdahale ihtiyaçlarında yanınızda!

Seyahat sağlık sigortası ile acil durumlarda tıbbi yardım masraflarınız konusunda destek alabilir, tıbbi müdahale, tedavi, nakil gibi birçok sağlık hizmetinden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

3. Evet, tatilde de diş ağrısı çekmeniz mümkün. 😓

Seyahat sağlık sigortaları genellikle diş ağrısı gibi beklenmedik durumları da karşılar. Tüm yıl boyunca beklediğiniz tatilin diş ağrısı gibi sorunlar yüzünden berbat olmaması için önlem almakta fayda var. Seyahat sağlık sigortanız bu gibi talihsiz durumlarda da yanınızda!

4. Hastaneye ulaşım sizi zorlayabilir.

4. Hastaneye ulaşım sizi zorlayabilir.

Tatil dönemlerinde genellikle doğayla iç içe bölgeleri tercih ediyoruz. Bu durum ulaşım konusunda dezavantajlı bir duruma düşmemize sebep olabiliyor. 

Seyahat sağlık sigortanız tıbbi nakil gereken durumlarda masraflarınızın karşılanmasını sağlayarak ihtiyaç duyduğunuz desteği en iyi şekilde almanıza yardımcı oluyor.

5. Tatil masraflarına bir de sağlık masrafları eklemeyin.

Tatilde ya da seyahatte başımıza neler gelebileceğini tahmin etmek zor. Özellikle yurt dışı tatillerinde bu masraflar bütçemizin çok üstüne çıkabiliyor. Bu gibi durumlarda en yakın sağlık kurumundan hizmet almak ve astronomik maliyetlerden etkilenmemek için seyahat sağlık sigortası yaptırmak oldukça önemli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 7/24 destek, huzurlu bir tatil demek!

6. 7/24 destek, huzurlu bir tatil demek!

Seyahat sağlık sigortası her an ulaşıp bilgi ve yardım alabileceğiniz destek hattına sahiptir. Seyahatiniz sırasında karşılaştığınız sorunlarda bu hattı arayarak yardım alabilir, tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

7. Yurt dışı tatilleri de desteğe dahil.

7. Yurt dışı tatilleri de desteğe dahil.

Eğer tatilinizi yurt dışında geçirmeyi planlıyorsanız seyahat sağlık sigortası kapsamınıza yurt dışı seyahatlerini de eklemeniz gerekiyor. Böylelikle yurt dışında alacağınız sağlık hizmetleri için astronomik bedeller ödemekten kurtulabilir, yalnızca sağlığınıza odaklanabilirsiniz.

8. Ekstrem aktiviteler de kapsama dahil edilebilir.

Eğer tatili dinlenmek yerine hareket ederek ve ekstrem aktiviteler yaparak değerlendirmek istiyorsanız sağlık sigortanızın bu aktiviteleri de poliçe kapsamına dahil ettiğinden emin olmalısınız. Dalış, kayak ve bunun gibi birçok aktivite sigorta kapsamına dahil edilebilir.

9. İlaç ve tedavi masrafları tatil bütçenizi dibe çekmesin.

Sıcak yaz günlerinde güneye kaçıp masmavi sulara atladığınızda dibe doğru dalış yapan yalnızca siz olun! Talihsiz kazalar ve sağlık sorunları yüzünden tatil bütçenizin de sizinle birlikte dibe doğru ilerlemesini istemeyiz. 😅

Tatilde başınıza gelebilecek olası kazalardan etkilenmemek, ilaç ve tedavi masrafları altında ezilmemek için seyahat sağlık sigortası en büyük destekçiniz!

10. İptal ya da ertelenme durumlarında opsiyon sahibi olabilirsiniz.

Seyahat sağlık sigortası yaptırmadan önce tatilin iptali ya da ertelenmesi durumunda hangi haklara sahip olduğunuzu öğrenebilir, seyahat sağlık sigortası kapsamınızı buna uygun şekilde esnetebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Seyahat sağlık sigortasıyla eşyalarınız da güvende!

11. Seyahat sağlık sigortasıyla eşyalarınız da güvende!

Seyahat sağlık sigortası kapsamına çalınma ve kayıp gibi durumları da eklemeniz mümkün. Bu sayede güvenle seyahat edebilir, değerli eşyalarınızın başına bir şey gelmesi durumunda zarardan maddi olarak etkilenmeyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın