Görüş Bildir
Haberler
Tarzınla Etkilemeye Hazır Mısın? İşte Bu Yıla Damgasına Vuran En İyi Kadın Kombin Önerileri

etiket Tarzınla Etkilemeye Hazır Mısın? İşte Bu Yıla Damgasına Vuran En İyi Kadın Kombin Önerileri

ozge icil
19.11.2021 - 20:18

Bu yılın en trend parçaları ile kendine özel kombinler hazırlamak istemez misin? Senin için bulduğumuz birbirinden güzel ve tarz parçalar ile kendini her an her yere gitmeye hazır hissedeceksin. Modayı yakından takip edenlere özel hazırladığımız bu önerilerle sen de girdiğin ortamda dikkatleri üzerine çekeceksin. Hazırsan başlayalım :)

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Peluş kaban ve mom jean uyumuna diyecek söz yok.

1. Peluş kaban ve mom jean uyumuna diyecek söz yok.

Kış aylarında sıcacık tutan bir peluş kabanın içine balıkçı yaka triko ve altına mom jean giyerek her yere gitmeye hazırsın. İşe, okula ve arkadaşlarla buluşmaya çıkarken hem rahat hem de tarz olmak istiyorsan bu ürünlere kesinlikle göz atmalısın!

Günlük kombinlerin baş tacı olan parçaları incelemek istersen koleksiyon linki burada!

2. Chelsea bot ve elbise şıklığı çok tarz.

2. Chelsea bot ve elbise şıklığı çok tarz.

Bu yılın en favori parçalarından biri tabii ki her yerde görmeye alıştığımız Chelsea botlar. Biz bu kombindeki ekru-siyah renkli, kahverengi tabanlı bota gerçekten bayıldık.

Üzerine şöyle yırtmaçlı mini bir elbise ve yine sezon trendlerinden askılı bir çanta ile gittiğin her yerde bakışları üzerinde hissedeceksin.

Ürünlere göz atmak istersen koleksiyon linkini buraya bırakıyoruz!

3. Gelelim yırtmaçlı pantolon ve cut out trikolara.

3. Gelelim yırtmaçlı pantolon ve cut out trikolara.

Her dolapta olması gereken muhteşem parçalardan bir diğeri de yırtmaçlı pantolonlar. Bu pantolonlar rahat kesimleri ve bir beden küçük göstermeleri nedeniyle bizim favorimiz oldu. 

Yüksek bel camel rengi bir pantolon üzerine cut out triko kazak giyerek konforlu bir tarz yakalayabilirsin. Hem şık hem rahat bir kombin arıyorsan bu ürünlerin içinde kendini çok iyi hissedeceğine eminiz.

İncelemek istersen linkimiz burada!

4. Retro parçalar yine çok moda.

4. Retro parçalar yine çok moda.

Modanın dönüp dolaşıp eskiyi yad ettiğini hepimiz artık çok iyi anladık. İyi ki öyle oldu da şu şahane ispanyol paçalar tekrar hayatımıza girdi.

Rengarenk desenli ispanyol paçalar hem aşırı rahat, hem de çok güzel. Olduğundan zayıf göstermesi de ayrı bir detay. Bu kusursuz pantolonları istediğin şekilde tamamlaman da mümkün.

Bizim önerimiz ise renk bloklu bir hırka ve vintage görünümlü bir gözlük kullanman. Koleksiyonu buradan inceleyebilirsin.

5. Triko botlar da efsane güzel.

5. Triko botlar da efsane güzel.

Düz veya katlanarak kullanılan triko botlar, pantolon ve eteklerin altında zarif ve şık görünmek isteyenler için oldukça ideal. Bu botları iş görüşmelerine, özel günlere ve davetlere rahatlıkla giyebilirsin.

Kendini her an zarif ve etkileyici hissetmek istiyorsan derin yırtmaçlı bir etek ile bu kombini tamamlayabilirsin. 

İncelemek istersen linkimiz burada!

Bu içerikler de hoşunuza gidebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın