Görüş Bildir
Haberler
Tarzınızdan Ödün Vermeyin! Sezonun En İyi ve Farklı Denim Ürünleri

etiket Tarzınızdan Ödün Vermeyin! Sezonun En İyi ve Farklı Denim Ürünleri

Sena Yiğit
03.07.2022 - 02:26

Herkesin uzun zamandır kullanmaktan vazgeçemediği denim ürünlere, son zamanlarda yeni modeller eklendi. Peki, her zaman bir farkım olsun diyenlerden misiniz? Cevabınız evet ise, bu içeriğimize bayılacaksınız. Gelin, hem günlük hayatta kurtarıcınız olacak hem de tarzınızda değişikliğe yol açacağını düşündüğümüz ürünleri inceleyelim. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Farklılığın böylesi görülmedi!

1. Farklılığın böylesi görülmedi!

Detaylarına bayıldığımız bu denim elbise, farklılık arayanların tercihi olmuş. Üstelik kullanıcılardan tam not almış, tasarım harikası bu ürün %100 pamuk. Trendyol ve Sazaga işbirliği koleksiyonundan olan bu ürüne bayılacaksınız. 

Fiyatı 590 TL. 

Buradan ulaşın

2. Aradığınız ürün bu olabilir mi?

2. Aradığınız ürün bu olabilir mi?

Denim ürün denilince Mavi markasına ait bir denim gömlek eklemezsek olmaz. Yumuşacık kumaşı ile içinde kendinizi çok hissedeceğinizden eminiz. 

Peşin fiyatına 3 taksit seçeneğiyle burada

Ürünün rengi görseldeki gibi ve kumaşı kaliteli. Kendi bedeninizi almanızı öneririm.

3. Hazır yaz gelmişken…

3. Hazır yaz gelmişken…

Asimetrik kesim kıyafetlerin aşığı olan okuyucularımızı böyle alalım. Günlük hayatta rahatça kombinlerinizde kullanabileceğiniz bu denim etek, bizim de favorimiz oldu. Croplarınızla, bluzlerinizle, tişörtlerinizle rahat ve şık kombinler elde edebilirsiniz. 

Buradan ulaşabilirsiniz

4. Herkesin bir favorisi de…

4. Herkesin bir favorisi de…

90 yıllarının modası geri döndü. Bu sezon oldukça revaçta olan bu model, kaliteli kumaşı ve 6 farklı renk seçeneğiyle piyasanın en iyilerinden biri. Kalıp muhteşem fiyat muhteşem daha ne olsun. 

Fiyatı 227 TL. 

Buraya tıktık

Daha fazla seçenek burada

5. Zeynep Tosun' nun koleksiyonuyla devam ediyoruz.

5. Zeynep Tosun' nun koleksiyonuyla devam ediyoruz.

Büstiyerler bu yaz oldukça tercih edilecek gibi duruyor. Modadan geri kalmak istemeyen okuyucularımız için seçtiğimiz bu modelin, ip detaylarına biz bayıldık. Aynı renk olan denim şortunuzla veya pantolonunuzla mükemmel bir uyum sağlayacağından eminiz. 

Fiyatı 209 TL. 

Buradan ulaşın

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bir ürün.

6. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bir ürün.

Bu yaz kombinlerinde farklılığa gidecek okuyucularımız için seçtik. Kullanıcılardan tam not almış bu model, bizim de favorilerimizden biri. Tulum giymeyi seviyorsanız ve tercihinizi denimden yana kullanmak istiyorsanız bu tulumu mutlaka incelemesini öneririz. 

Burada

7. Yazın üstünüzden çıkarmak istemeyeceksiniz.

7. Yazın üstünüzden çıkarmak istemeyeceksiniz.

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Bu kadar rahat ve kalıbı güzel olan şort görmedim. Boyum 160, 48 kiloyum 34 beden aldım basenlerim var ama gayet güzel oldu ve kapattı boyu da kısa değil çok ideal. Bir beden küçük alınabilir eğer iki beden arasındaysanız

Buraya tıktık

8. Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı.

8. Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı.

Denim ürünler dedikten sonra da bu çantayı eklemezsek olmazdı. Geniş iç hacmi sayesinde yanınızdan değerli eşyalarınızı ayırmayın. Kombinlerinize rahatlıkla uyum sağlayabileceğinden eminiz. İki farklı kullanım şekliyle burada sizi bekliyor. 

Elime yeni ulaştı, hem fiyatı uygun hem de geniş ve kullanışlı duruyor. Salaş ve rahat çanta seviyorsanız tam size göre 😊 İkinciyi aldım üzerini süsleyip hediye etmeyi düşünüyorum, aklıma düşerse birkaç tane daha alabilirim sanırım ☺

9. Tek kelimeyle harika.😍

9. Tek kelimeyle harika.😍

Havaların ısınmasıyla büstiyer arayışına girenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Tasarımı ile dikkat çeken bu modelin yumuşacık dokusu sizi çok şaşırtacak. Kesimi sayesinde vücudunuzun hatlarını ortaya çıkaracağından eminiz. 

Fiyatı 217 TL. 

Ulaşmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Denim büstiyerlerin devamı burada

10. Uzun yıllar değerini koruyan bir parça da…

10. Uzun yıllar değerini koruyan bir parça da…

Denim şortlu salopetler hem tatlı bir görüntü sunuyor hem de kullanım kolaylığı sağlıyor. Göğüs kısmında bulunan cebi ile depolama alanınızı artırmanız mümkün. Günlük kullanımlarınızda sürekli kullanmak isteyeceğiniz, vazgeçilmeziniz olacak bu modelin fiyatı sadece 213 TL. 

Burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın