Görüş Bildir
Haberler
Tarzını Sen Belirle! Omniblade ile Kişisel Stilini Oluşturmak Artık Çok Kolay

Tarzını Sen Belirle! Omniblade ile Kişisel Stilini Oluşturmak Artık Çok Kolay

Stil sahibi olmak ve baştan aşağı yenilenmek için Remington’ın yeni teknoloji harikası Omniblade artık sizinle! Yüzünüzün yanı sıra tüm vücutta da kullanabileceğiniz farklı başlıklarıyla istediğiniz stili en rahat şekilde elde etmenizi sağlarken özel kesim ve dokulu, 5 yıl garantili bıçaklarıyla değişim derdine son veriyor.

İşte Remington Omniblade ile gözleri üzerinizde hissedebileceğiniz bazı farklı stiller:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Temiz Kesim

1. Temiz Kesim

0.15 mm’lik bıçaklarıyla Remington Omniblade, cilde en yakın sonuçlar veren tıraş makinesi. Özellikle her gün temiz bir görünüşe sahip olmak isteyenler için ideal bir çözüm olarak ön plana çıkıyor.

2. Kirli Sakal

2. Kirli Sakal

Değişebilen başlıklarıyla birlikte istediğinizden fazla uzayan sakalınızı kirli sakal görümüne kavuşturabilir, stilinizin tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz.

3. Top Sakal

3. Top Sakal

Yüzüne hem klasik hem de farklı bir dokunuş yapmak isteyenler için ideal. Cilde yakın tıraş imkanı sağlayan bıçaklarıyla elmacık kemiği ve çene kemiğinin gerekli kısımlarını temizledikten sonra, Omniblade’in değiştirilebilen başlıklarıyla son dokunuşları yapabilirsiniz.

4. Kurumsal Sakal

4. Kurumsal Sakal

Adından da anlaşılacağı üzere ofiste olmayı gerektiren işlerde en çok tercih edilen sakal türüdür. Yanak kısmı daha özenli kesilmiş ve çok uzun olmayan bu sakal modeli ile ofiste hem casual hem de modern bir görünüme sahip olabilirsiniz. Uzunluk ve seyreklik olarak bir seviyede tutulması gerektiği için günlük bakım gerektirir. Bu nedenle sizi yarı yolda bırakmayacak bir tıraş makinesiyle ilerlemeniz en mantıklı seçenektir.

5. Hipster Sakalı

5. Hipster Sakalı

Uzun bir süre bekledikten sonra sakalınızı şekillendirmeniz gereken bir model olarak ön plana çıkıyor. Sakalınız uzadıktan sonra Omniblade yardımıyla gereken şekli verebilir ve dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stiliniz ne olursa olsun, önemli olan içinizdeki sizi yansıtmanız ve herkese göstermeniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın