Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 8 Nisan Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 8 Nisan Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
07.04.2019 - 18:29

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 8 Nisan Pazartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün zorlu bir gün seni bekliyor. Gerek aşk hayatında gerekse iş hayatında yolunda gitmeyen bazı şeyler var. Bugün de bu konular senin kafanı meşgul edecek. Bu nedenle bazı kararlar alırken kafan karışık olduğu için bi' bilene, büyüğüne danışman senin için iyi olabilir. 

Aynı zamanda da önümüzdeki hafta için bir yolculuğa çıkma planı yapacaksın.  Gitmeyi planladığın yerde seni uzun zamandır bekleyen biri olacak. Seni görünce çok sevinecek. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün bir ferahlama yaşayacaksın. Bütün sıkıntılarını, dertlerini kafandan atacak ve yeni gelişmeler yaşayacaksın. Ayrıca eski sevgilinle bir görüşme yaşayabilirsin. Bu seni heyecanlandıracak ama doğru adımlar atmaya dikkat et.

Bir de ailen ve arkadaşlarınla bol bol vakit geçireceksin.Kalabalık ortamlarda bulunacaksın bu yüzden yediklerine dikkat etmelisin. Sağlık açısından da seni zorlayan bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün iş hayatınla ilgili yeni gelişmeler yaşayacak ve çok mutlu olacaksın. Bu gelişmelerle birlikte parasal anlamda rahata kavuşacaksın. Bu rahatlama seni ve aileni çok mutlu edecek. Tadını çıkarmaya bak. Aileni ve yakın dostlarını mutlu etmek isteyeceksin bu konuda aşırıya kaçmamaya dikkat et.

Bir de bugüne kadar seni arayıp sormayanlar bugün seni fazlasıyla meşgul edebilir. Kimseye fazlasından fazla değer verme geçmişini asla unutma. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün yeni bir ortama girecek ve aklını başından alacak birisiyle tanışacaksın. İlk başta oldukça soğuk davransa da daha sonra sana karşı olan duygularını açığa vuracak ve sen çok şaşıracaksın.

Aynı zamanda da hayalini kurduğun şeyler için bugün adım atacaksın. Bunu yaparken sadece kendini değil sevdiklerini de mutlu edeceksin. Çünkü çevrende çok sevilen ve değer gören bir insansın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Geçirdiğin güzel bir hafta sonundan sonra seni stresli bir gün

bekliyor. Ertelediğin işlerin bugün seni çok yoracak ama sen sakin davranıp

bunların üstesinden gelmeye bakmalısın. Aksi takdirde işler iyice sarpa

saracak. 

Ayrıca da bugün arkadaşlarınla ilgili tartışmaya yol açacak beklemediğin bir olayla karşılaşacaksın. Bu olaylarda sakin kalıp düşünceli davranmalısın ve karşındakini dinlemeden hareket etmemelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün harcamalarına dikkat etmelisin. Çünkü yaz geldi ve ipin ucunu bir hayli kaçırmış gibisin. Elinde para tutmayı sevmeyen bir yapın olsa da sonrasını düşünmelisin. 

Aynı zamanda da bugün duyguların bir hayli yoğun olacak, her an yeni biri gözüne, kalbine dokunacak gibi. Derin düşünce ve araştırmalar içinde olacağın bir gün olacak senin için. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün arkadaşlarınla daha çok vakit geçireceğin ve eğleneceğin bir gün olacak. Bu kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Onlarla güzel vakit geçirmek sana iyi gelecek. Adeta ruhun dinlenecek. 

Aynı zamanda da seni kalbinden vuracak birisiyle tanışacaksın. Ve bu kişi senin hayatında olumlu gelişmelere sebep olacak.  Kendini daha değerli hissedeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün ailenden herkesi ilgilendirecek maddi bir gelişme olacak. Bolluk

ve bereket seni bekliyor. Bu aralar dostlarınla ilgili birtakım problemler

yaşayabilirsin. Ani tepkiler vermekten kaçınmalısın.

Bir de bugün bir etkinliğe katılabilirsin ve burada hayatına yön veren biriyle tanışabilirsin. Bu kişi sana her anlamda destek olacak. Kariyer adımların için karar alırken onun bu desteğini daha çok hissedeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün çevrendeki herkese dikkat etmelisin. Olaylara, arkadaşlarına, sevgiline, işine kısacası her şeye. Çünkü bugün hayatın için önemli kararlar alabilirsin. Bu kararları alırken çok dikkat etmelisin. 

Ayrıca da bugün büyük bir aydınlanma yaşayacaksın. Hayatının nasıl yoluna koyulduğunu, işlerin aslında nasıl kolay yapıldığını öğreneceksin. Geçmişle o kadar çok yaşamışsın ki aslında hiç geleceğin olmamış. Sürekli geçmişin izlerinde yaşayarak geleceğini mahvetmişsin. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün eskiye dair ne varsa artık silip atma zamanı deyip geçmişe dair ne varsa unutacaksın. Artık önüne bakacak yeni şeyler keşfedeceksin. Bir hayli heyecanlısın.

Aynı zamanda da bugün eline bir belge geçecek ve bir devlet kapısının önünde sevinç çığlıkları atacaksın. Bu gidişle başarılarının ardı arkası kesilmeyecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün bir üzücü bir haber alabilirsin. Bu senin geçmişinde yaşadığın bir insan ile alakalı olabilir ama bu üzüntü çok sürmeyecek çok çabuk atlatacaksın. İşle alakalı bir kişiyle sorunun var ve bugün bu sorunu halledeceksin. 

Bir de akrabalarının senin hakkında sürekli bir şeyler konuştuğunu duyacaksın ama bunlar seni hiç üzmeyecek, hiç umrunda olmayacak. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün karşına öyle biri çıkacak ki ona hayran kalacaksın. Onu o kadar çok beğeneceksin ki şimdiye kadar yaşadığın tüm duyguları sana yeniden öğretecek ve mutluluktan ayakların yerden kesilecek.

Aynı zamanda da bugün kafandaki bazı soruların cevabını alacaksın ve rahatlayacaksın. Bu rahatlama sana ciddi anlamda iyi gelecek. Senin için her şey çok iyi olacak. Böyle devam. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
18
11
8
8
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevda Hanım

Ay valla doğru çıktı