Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 7 Nisan Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 7 Nisan Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
06.04.2019 - 18:14

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 7 Nisan Pazar günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün sevdiklerin ile birlikte vakit geçireceksin ve kendini çok iyi hissedeceksin. Her zaman yanında olan dostların var ve hep senin yanındalar. Onlarla birlikte günün tadını çıkarmana bak. 

Aynı zamanda da kalbini yerinden çıkaracak birisiyle tanışacaksın ve gerçekten bunca zamandır neden karşılaşmadığınızı sorgulayacaksın ama bunun için hiç vakit kaybetmene gerek yok. Anı yaşa. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün bazı insanların yüzüne gülüp arkandan iş çevirdiğini öğreneceksin. Öğrendiğinde pek de umrunda olmayacak çünkü bu insanlar senin değer verdiğin insanlar değil. Aldırış etmeyeceksin, canını sıkmayacaksın yani. 

Ayrıca da hayatında ertelediğin ne varsa bunları gerçekleştirmek için bugün yola koyulacak ve büyük bir hızla ilerleyeceksin. Tüm bu gelişmeler olurken çok sevdiğin bir insan da yanında olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün bir arkadaşının vasıtasıyla yeni bir ortama gireceksin ve burada eskiden bir şeyler yaşadığın birisiyle karşılaşacaksın. Moralin biraz bozulacak ama daha sonra toparlanıp eğlenmene devam edeceksin. 

Aynı zamanda da geçtiğimiz zamanlarda düşünmeden alışveriş yapmışsın ve bu alışveriş seni zora sokmuş. Bu zorluğu bugün atlatacaksın. Seni rahatlatacak bir para geçecek eline. Onu idareli kullanmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün tatsız bazı olaylarla karşılaşacaksın. Bunlar senin canını sıkacak olsa da aslında sonrasında her şey tatlıya bağlanacak. Sen bu süreçte daha sakin hareket etmelisin. 

Aynı zamanda da sen çok fazla takıntılısın ve söylenen her şeyin altında bir şey arıyorsun. Bugün kendinle ilgili birtakım değişiklikler yapmaya karar vereceksin ve bunlardan bir tanesi de bu huyundan vazgeçmek olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün senin için bir dönüm noktası olacak. Hayatını derinden etkileyecek bir olay yaşayacaksın. Ve şok olacaksın ama korkma bu kötü bir şey değil. 

Aynı zamanda da bugün aile içinde yaşayacağın sıkıntılar olabilir. Annen veya babanla bir anlaşmazlık yaşayabilirsin ama sonunda yine onların haklı çıkacağını göreceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün uzaktan birinden bir haber alacaksın ve aldığın bu haber seni biraz üzecek. O kişinin yanına gitmek isteyeceksin fakat gidemeyeceksin. Bir de yeni yeni kişiler hayatına girmek isteyecek fakat sen kesinlikle istemeyeceksin. 

Aynı zamanda da bazı kişiler kalbini çok kırmış olsa da hayatına umutlu ve neşeyle bakıyorsun. Yüzünde hep bir tebessümle geziyorsun ve insanlar tarafından çok seviliyorsun. Bugün bunu çok daha iyi anlayacaksın ve ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha göreceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Her zaman kalbinden geçene kulak verir ve ona göre hareket edersin ama yaşadıkların seni o kadar çok etkilemiş ki duygularını bastırmayı başarmışsın. Bugün de bunu yoğun bir şekilde yaşayacaksın.

Ayrıca da bugün eline para geçecek ve biraz rahatlayacaksın. İhtiyaçlarını alacaksın ve ailene de bu konuda destek olacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Kendinle daha fazla vakit geçirecek ve yalnız takılacaksın. Artık kalabalıktan sıkılmışsın ve bugünü kendine ayırmayı düşünüyorsun. Çok da iyi yapıyorsun. Evde sessiz ve sakin bir şekilde vakit geçirip huzura kavuşacaksın.

Aynı zamanda da bugün arkadaş ortamından birinin sana karşı bir şeyler hissettiğini öğreneceksin ve çok şaşıracaksın. Aslında bunca zamandır nasıl anlamadığını sorgulayacaksın. İlk başta olumsuz gibi baksan da sonrasında güzel gelişmeler yaşanacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün yeni sorumluluklar üstlenebilirsin ve üstünde ağır bir yük olduğunu düşünebilirsin. Ama bunlar aslında senin daha güçlü olmanı sağlayacak. Bunu sakın unutma ve asla pes etme. Bu süreçte ailenin desteğini çok göreceksin. 

Ayrıca da bugün kafanda bir sürü sorular olacak. Çok dalgın ve düşünceli olacaksın ama dikkatli olmanda fayda var. Sonuçta etrafında bu halinden yararlanacak insanlar olabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün senin kafanı kurcalayan seni rahatsız eden tüm sorunlardan kurtuluyorsun ve artık rahata kavuşuyorsun. Hayatında olumlu şeylerin yaşanacağını söyleyebiliriz.

Bir de bugün kalabalık bir ortama gireceksin ve orada çok dedikodular döndüğünü duyacaksın. Bu senin canın çok sıkacak ama sen söylenilenlere aldırış etme ve hayatını yaşa. Kimse için üzülmeye değmez. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün yeni bir aşk doğacak diyebiliriz. Bunca zamandır aradığın kişiyi bulduğunu hissedeceksin ve çok mutlu olacaksın. Sana bir hediye ve çiçekle gelecek ve resmen dizlerine kapanacak. Çok şanslı olduğunu göreceksin.

Ayrıca da iş ya da okul hayatınla ilgili güzel gelişmeler olacak. Sevincini ilk olarak en yakın arkadaşınla daha sonra ailenle paylaşacaksın. Seni güzel günler bekliyor olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün sevgilin/eşin sana soğuk davranacak. Sen de bunu kafana gün boyu takacaksın ama takmana hiç gerek konu seninle alakalı değil. O seni çok seviyor. Canı başka bir konuya sıkılmış. 

Aynı zamanda da sevgilinin/eşinin canını sıkan konu bir yandan seni de ilgilendiriyor. Bu nedenle onunla konuşmaya çalışıp ve neler olduğunu öğrenmelisin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
17
13
8
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın