Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 5 Nisan Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 5 Nisan Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
04.04.2019 - 18:51

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 5 Nisan Cuma günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün aniden gelen bir haberle çok mutlu olacaksın. Bu haber planlarını da gerçekleştirmeni sağlayacak. Zaten planlarında da bu haberin istediğin şekilde gelmesine bağlıydı. 

Aynı zamanda da bir araba ya da ev almak için ailenle bazı konuşmalar yapabilirsin. Onları sanırım ikna etmeye çalışacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Uzun zamandır beynen ve ruhen kendini yorgun hissediyorsun. Bugün bu yorgunluğu üzerinden atacaksın. Bugün yeni kararlar alacak, kendine yeni bir sayfa açacaksın. Bu kararlar seni biraz da olsa kendine getirecek. 

Bir de bu sıralar sanırım sevdiklerini ihmal etmişsin. Seninle birkaç arkadaşın bu konuda konuşabilir. Onlara durumundan bahsedeceksin ve seni anlayışla karşılayacaklar. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün için yapacağın plan gerçekleşmeyecek. Ne planın vardı bilmiyoruz ama ne yazık ki iptal olacak. Sen bu duruma biraz üzüleceksin çünkü kendini bu plan için hazırlamıştın. 

Aynı zamanda da bugün ailenle ilgili küçük bir problem olabilir. Bu problem senin canını feci bir şekilde sıkacak ama üstesinden ailecek geleceksiniz. Korkacak bir şey yok yani. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün bir ayrılık yaşayabilirsin. Bu ayrılık seni derinden sarsacak. Belki de günlerce kendine gelemeyeceksin. Bu ayrılığın kiminle ya da ne tür bir ayrılık olduğunu bilmiyoruz fakat her ne olursa olsun seni altüst edecek. 

Ayrıca da bugün kimin dost kimin düşman olduğunu bu ayrılıkla beraber öğreneceksin. Yanında olması gereken insanların sana destek olmadığını göreceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün iş yerinde/okulunda arkadaşınla ilgili bir problem yaşanacak. Bu sorun bir an önce çözülmezse ileride onun karşısına çıkabilir. Bu nedenle atacağı adımlara çok dikkat etmeli. Fikirlerine güvendiği birilerine danışmalı. 

Aynı zamanda da bu arkadaşının yaşayacağı sorunla ilgili sen de bazı çözümler bulmaya çalışacaksın. Fikirlerine güvendiğin insanlara gidip yardım isteyeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün bir ortamda hayatının aşkını göreceksin. İlk başta sana uygun olduğunu düşünmeyeceksin ve bu nedenle hiç onunla ilgilenmeyeceksin fakat o seninle konuşmaya çalıştıkça onu biraz daha tanıdıkça ona bağlanacaksın. Sizin için ileride güzel şeyler olacak. 

Ayrıca da kendini bu sıralar gereksiz düşüncelerle meşgul etmişsin. Bu nedenle kafan bu aralar dolu. İşte bugün bu karşılaşacağın insan seni bu gereksiz düşüncelerden kurtaracak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün geçmişinde yaşadığın bir olay tekrardan karşına çıkacak. Yani senin için gergin bir gün olacak ama sen üstesinden geleceksin. Artık geçmişindeki şeyler umrunda değil. 

Bir de bugün eline bir süredir beklediğin bir para geçecek. Bu parayla birine yardım edeceksin. Yardım edeceğin kişinin gerçekten bu paraya ihtiyacı vardı. Bugün bir insanı sevindireceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün bir arkadaşınla beraber hiç bilmediğiniz bir yere gideceksiniz ve bu yerde değerli bir eşyanızı çaldırabilirsiniz. Aman dikkat edelim! Ya o mekana gitmeyin ya da eşyalarınıza sahip çıkın.

Aynı zamanda da bugün bir akraba ziyaretinde bulunabilirsin. Çok sevdiğin bir akrabanın yanına gideceksin ve burada bir haber alacaksın. Bu haber seni çok sevindirecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün senin için dinlenme evin keyfini çıkarma günü. Bugün içinden hiçbir şey yapmak gelmeyecek. Bu nedenle günün tembellik yaparak geçecek. Ne olacak canım arada tembellik yapmak da insanın hakkı değil mi? Sonuna kadar tembellik hakkını kullanabilirsin. 

Aynı zamanda da akşama doğru istenmeyen bir misafirin olabilir. Aman ona istemediğini belli etme. Sadece gülümse. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün bir arkadaşın senden borç isteyebilir. Gerçekten maddi olarak sıkıntıda olduğu bir süreç yaşıyor. Ona yardım ederek biraz bu süreci rahat atlatmasını sağlayabilirsin.

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün eski sevgilin seninle iletişim kurmaya çalışacak fakat sen kesinlikle ona engel olacaksın. Onun ismini bile duymaya tahammül edemiyorsun. Zamanında senin canını çok yakmış. Bu nedenle onunla konuşmayı kabul etmeyeceksin. 

Aynı zamanda da bugün çok da samimi olmadığın biriyle gereksiz bir tartışma yaşayacaksın. Bu tartışma bugünlük kısa sürecek ama ileriki günlerde biraz büyüyebilir. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün uzun zamandır görmediğin arkadaşınla görüşeceksin. Bu görülme sana çok iyi gelecek. Onun gitmesini hiç istemeyeceksin. Bu aralar sana iyi gelen tek şey o. Onunla gitmek bile isteyebilirsin. 

Ayrıca da sağlığınla ilgili bazı problem yaşayacaksın. Bu nedenle bi' doktora görünmelisin. Ne olur ne olmaz değil mi? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
17
12
7
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın