Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 4 Nisan Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 4 Nisan Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
03.04.2019 - 15:48

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 4 Nisan Perşembe günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün geçmişinde seni çok üzmüş bir insanla karşılaşacaksın. Bu karşılaşma resmen senin dengeni bozacak. Yaşadığın şeyler aklına gelecek ve bir kez daha üzüleceksin. Bir yanın onun hayatında olmasını istiyor bir yanın da hayatında olursa çok üzüleceksin diyor.

Aynı zamanda da bu konuyla ilgili bir arkadaşına danışmak için görüşeceksin. Bu arkadaşın sana bu insanla görüşmemeni söyleyecek. O saatten sonra karar vermek senin için daha zor olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün üzerinde çalıştığın, uzun zamandır emek verdiğin bir işin başarılı olduğunu öğreneceksin ve çok mutlu olacaksın. Bütün gün sana tebrik mesajları yağacak. Ailen de sevdiklerinle en az senin kadar sevinecek. 

Aynı zamanda da bu başarıyla birlikte gün içinde eline bir miktar para geçebilir. Bu para seni bir süre rahatlatacak. Paranı hemen bitirmemeni de öneriyoruz. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün kendini çok yorgun hissedecek, hiçbir şey yapmak istemeyeceksin. Havalardan mıdır bilinmez ama üstünde bi ağırlık varmış gibi hissedeceksin. Bugün işlerini de tam bitiremeyeceksin. 

Ayrıca da bugün seni çok seven bir arkadaşın arayacak. Onunla saatlerce telefonda konuşabilirsin. Bu konuşma seni rahatlatacak. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün kalabalık bir ortamda hiç tanımadığın biriyle küçük bir tartışma yaşayabilirsin. Bu tartışmanın sonu senin canını çok sıkacak. Hatta yakın arkadaşların da bu tartışmaya dahil olabilir. 

Bir de bugün ailenin senin için evlenme adayı bulduğunu öğrenebilirsin. Tabii ki evli değilsen. Evliysen de eşinle bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. .)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün flörtünle/sevgilinle ileriki zamanlar için bazı planlar yapabilirsiniz. Yaz ayları için bir yerlere gitmeyi düşünüyorsunuz. Bugün de bu düşüncenizle ilgili detaylı bir plan yapacaksınız. 

Aynı zamanda da evinle ilgili küçük bir tadilat işi olabilir. Onu da gün içinde çabucak halledeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün girdiğin bir ortamda biriyle tanışacaksın ve bu tanışıklık sana çok iyi gelecek. Bunu flört olarak düşünme. Bu insan senin en yakın arkadaşın olacak diyebiliriz. Onunla konuşmak sana iyi gelecek. 

Aynı zamanda da diğer yakın arkadaşın bu insandan hiç hoşlanmayacak. Biraz kıskanabilir. Bu nedenle 2 sevdiğin insan arasında kalabilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün ailenin maddi sıkıntılar yaşadığını öğrenip çok üzüleceksin. Bu sıkıntıdan kurtulmaları için de elinden gelenin fazlasını yapacaksın. Onların en ufak bir problem yaşamasına bile dayanamıyorsun. Onlar senin canın.

Bir de bu maddi konularla ilgili akrabanlarından biriyle tartışabilirsin. Sanırım bu maddi sıkıntılar bu insandan kaynaklanacak. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün sevgilinin/eşinin sana soğuk davrandığını hatta seni aldattığını hissedeceksin. Gün içinde bununla ilgili bazı araştırmalar bile yapabilirsin. Gün boyu bununla kafanı meşgul edeceksin ve ciddi anlamda üzüleceksin. 

Ayrıca da akşama doğru bu hislerini bir arkadaşınla paylaşacaksın. Bu konuşma seni rahatlatacak. Umarım hislerinde yanılırsın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün hiç beklemediğin birinden senden hoşlandığını duyabilirsin. Bu kişiyle doğru düzgün konuşmuşluğun bile yok. Bunu duyunca çok şaşıracaksın. Hatta bu insan birçok kişi tarafından tanınan bir insan. 

Aynı zamanda da akşama doğru arkadaşlarınla kafaları dağıtmaya dışarı çıkabilirsiniz. Bu etkinlik sana iyi gelecek. Tadını çıkarmaya bak. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün, yaşadığın bazı olaylar hiç hatırlamak istemesen de birisi tarafından hatırlatılacak. Bu insan senin hatırlayıp üzülmen için değil tam tersi senin iyiliğin için bunu yapacak. Çünkü artık bunlar aklına geldiğinde üzülmemen hatta hatırladığında gülüp geçmen gerekiyor. Bu nedenle arkadaşın sana yardımcı olacak.

Aynı zamanda da sinirli bir anına denk geldiği için sevdiğin bir insanı kırmışsın. Bugün ondan özür dileyecek, gönlünü alacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün iş yerinde ya da okulunda bir hırsızlık gerçekleşebilir. Bu nedenle değer verdiğin eşyalarına dikkat etmelisin. Bu hırsızlığı yapan kişi de bir süre sonra ortaya çıkacak. Kim olduğunu öğrenince de çok şaşıracaksın. 

Aynı zamanda da uzun zamandır atmayan kalbin akşama doğru gördüğün biri için atabilir. Günlerce onu düşüneceksin ve onunla konuşmak için kafanda planlar kuracaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün ailenle birlikte akraba ziyaretine gidebilirsin ya da size bir akrabanız gelebilir. Bu akrabadan pek hoşlanmıyorsun sanırım. Evde arada bir soğuk rüzgarlar esebilir. 

Ayrıca da bir bugün hakkında yapılan dedikoduları duyabilirsin. Hiç kafana takacağın dedikodular değil bunlar. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
13
7
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın