Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 31 Mart Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 31 Mart Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
30.03.2019 - 16:18

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 31 Mart Pazar günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün sevmediğin bir insanla aynı ortamda bulunabilirsin. Ortamda soğuk rüzgarlar esecek. Bu kişinin moralini bozmasına izin verme. 

Aynı zamanda da ailenle birlikte bir akrabanın yanına gidebilirsin. Bu bir hasta ziyareti olacak. Kısa süre kalıp döneceksiniz. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün sevgilinle ya da flörtünle bazı problemler yaşayacaksın. Senin düşüncelerine önem vermediğini düşünüyorsun ve bugün bu düşünceni ona söyleyeceksin. Söyledikten sonra sana gereksiz bir tepki verecek ve bu tepki seni üzecek. 

Ayrıca en yakın arkadaşın sana sevgilinle/flörtünle ilgili bir şey söyleyecek ve bu söylediği şey bütün gün aklını kurcalayacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün uzun zamandır beklediğin bi haber alacaksın. Bu haber hem seni hem de aileni çok mutlu edecek bir haber. Emeklerinin karşılığını almak seni keyiflendirecek. 

Ayrıca bu haber için arkadaşlarınla küçük çaplı bir kutlama yapabilirsin. Bugün senin için gayet güzel bir gün olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Geçtiğimiz günlerde canını sıkacak bazı olaylar yaşamışsın. Bugün ise bunların hepsi gidecek ve hafifleyeceksin. Hayal ettiğin her şey yavaş yavaş gerçekleşecek bugünden itibaren gerçekleşmeye başlayacak. 

Ayrıca bugün bol bol dinleneceksin. Kafanı boşaltmaya ihtiyacın var. Evinde ailenle birlikte güzel bir vakit geçireceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün aniden bir yolculuğa çıkabilirsin. Gideceğin yere güzel bir haber götüreceksin ve oradakiler seninle gururlanacak. Orada keyifli zaman geçirecek bolca eğleneceksin. 

Ve bir de gitmeden senin hakkında dedikodu yaptığını duyduğun bir arkadaşınla küçük bir tartışma yaşayacaksın. Bu moralini bozacak ama bu çıkacağın yolculuk keyfini yerine getirecek. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün sağlıkla ilgili bazı problemler yaşayabilirsin ama merak etme geçici bir rahatsızlık bu. Kendine bu sıralar daha dikkat etmelisin.

Aynı zamanda da bugün hayatın için önemli bir karar alacaksın. Bu karar sadece seni değil aileni de ilgilendirecek. Bu nedenle atacağın adımlara çok dikkat etmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün geçmişte çok güzel bir aşk yaşadığın eski sevgilinle görüşebilirsin. Bu görüşme sana çok iyi gelecek. Belki de yeniden birlikte olabilirsiniz. Tek yapman gereken acele karar vermemek. Her şeyi iyice düşün. 

Ayrıca da bugün hiç beklemediğin bir yerden eline bir miktar para geçebilir. Bu para sana iyi gelecek. Tadını çıkar. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün ailen ve arkadaşlarınla vakit geçireceksin. Kalabalık ortamlarda bulacaksın bu yüzden yediklerine dikkat etmelisin. Sağlık açısından seni zorlayan sorunlarla karşılaşabilirsin. 

Bir de iş hayatınla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler seni maddi anlamda da rahatlatacak. Senin için keyifli bir gün olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün kendinle ilgili radikal kararlar vereceksin. Eskiye dair ne varsa artık silip atma zamanı deyip geçmişe dair ne varsa unutacaksın. Artık önüne bakacak yeni şeyler keşfedeceksin. 

Aynı zamanda da hiç hesapta yokken bir arkadaşın seni görmeye gelebilir. onunla keyifli bir vakit geçireceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün sevdiğin bir akrabanla ilgili bazı dedikodular duyabilirsin. Duyacağın şeyler seni çok üzecek ve bu nedenle onun yanında olmak için yola çıkacaksın. 

Aynı zamanda da bu yolda bir eşyanı çaldırabilirsin. Buna çok dikkat etmelisin. Değerli eşyalarını iyice saklamalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün geçmişinde çok değer verdiğin fakat bir noktadan sonra koptuğun bir arkadaşınla ilgili sevineceğin bir haber alabilirsin. Bu haber sayesinde de yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. 

Ayrıca da akrabalarının senin hakkında bir şeyler konuştuğunu duyacaksın ama bunlar seni hiç üzmeyecek sen kendi yoluna bakacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün biriyle tanışacaksın ve ona resmen hayran kalacaksın. Onu o kadar çok beğeneceksin ki şimdiye kadar yaşadığın tüm duyguları sana yeniden öğretecek ve mutluluktan ayakların yerden kesilecek.

Bir de bugün arkadaşınla biraz aran açılabilir ama bunu telafi edeceksin. Sana karşı biraz kırgın olduğunu düşünüyorsun. Aslında senden istediği sadece ona biraz daha fazla vakit ayırman. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
13
9
8
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın