Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 30 Mart Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 30 Mart Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
29.03.2019 - 17:26

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 30 Mart Cumartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün çok sevdiğin bir arkadaşınla ilgili bir ayrılık haberi alabilirsin. Bu haber seni ve onu tanıyan herkesi üzecek ama bu ayrılık ona iyi gelecek. Kendisine yeni bir sayfa açacak. 

Ayrıca bir arkadaşın da senden bir şey saklıyormuş ve bunu bugün öğreneceksin. Bu seni çok sinirlendirecek. Hatta arkadaşınla bir daha görüşmeme kararı bile alabilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün bir yolculuk söz konusu olabilir. Hem kafanı rahatlatmak için hem de uzun zamandır görmediğin birini görmek için. Oraya gittiğinde çok güzel bir şekilde karşılanacaksın.

Ayrıca gittiğin yerde farklı bir ortama gireceksin ve bu ortamı çok seveceksin. Bu tanışacağın kişilerden biriyle aranızda bir elektrik olacak. Ve sen çok etkileneceksin. Uzun zaman sonra ilk defa kalbinin titrediğini hissedeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün gireceğin bir ortamda sana karşı hislerini belli edecek birisi gözüküyor. Aslında senin aklında hiç mi hiç olmayan bu kişi seni öyle bir etkileyecek ki sen bile şaşıracaksın.

Ayrıca aileni ilgilendiren bir haber alabilirsin. Bu haber sizi sevindirecek. Özellikle annen çok mutlu olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün eline belli bir para geçecek fakat bir anda bitecek. O yüzden biraz daha tutumlu davranmalısın. Paranı yarınlar yokmuşçasına harcama. Bunun yarını da var değil mi? 

Bir de bugün uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla görüşeceksin. Onunla konuştukça rahatlayacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün iş hayatınla ilgili yeni gelişmeler yaşayacak ve çok mutlu olacaksın. Bu gelişmelerle birlikte parasal anlamda rahata kavuşacaksın. Bu rahatlama seni ve aileni çok mutlu edecek.

Ayrıca da  eski arkadaşlarına ve akrabalarına dikkat etmelisin. Bu güne kadar seni arayıp sormayanlar seni fazlasıyla meşgul edebilirler. Bu arayışlar iyi değil. Dikkat etmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün seni kalbinden vuracak bir kişiyle tanışacaksın. Ve bu kişi senin hayatında olumlu gelişmelere sebep olacak.  Kendini daha değerli hissedeceksin. Resmen senin hayatını değiştirecek. 

Aynı zamanda da sağlıkla ilgili bazı problemler yaşayabilirsin gün içerisinde. Ama merak etme geçici bir rahatsızlık bu. Kendine bu sıralar daha dikkat etmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün senin başarını çekemeyen akrabanla, ailenin yanında küçük bir tartışma yaşabilirsin. O insanla tartışıp keyfini bozmamanı öneriyoruz. Bu tartışma aileni de üzecek. 

Ayrıca aklındaki kişiye bir türlü duygularını açamıyorsun. Onu kaybetmekten  korkuyorsun. Ama bugün bu insanın adım atmasıyla günün daha güzel geçecek. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün ertelediğin işlerin seni çok yoracak. Ama sen sakin davranıp bunların üstesinden gelmeye bakmalısın. Aksi takdirde işler iyice sarpa saracak. Bir de bir daha bugünün işini yarına bırakma. :) 

Ayrıca da ailen ile ilgili tartışmaya yol açacak beklemediğin bir olayla karşılaşacaksın. Bu olaylarda sakin kalıp düşünceli davranmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün yakın arkadaşların ile bir problem yaşayacaksın. Hatta senden sakladıkları bir şeyi duyarak ona çok kızacaksın. Bu da aranızdaki problemin daha da şiddetlenmesine neden olacak. Sonrasında çok üzüleceksin. 

Aynı zamanda da uzun zamandır hayalini kurduğun şeye kavuşacaksın. Bunun ne olduğunu sen daha iyi biliyorsun. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün bir başarı elde edeceksin ve bu başarıyı sevdiklerinle beraber güzel bir yerde kutlayacaksın. Bu başarı aileni de çok mutlu edecek. Gözyaşlarını tutamayacaklar. 

Aynı zamanda da ya sen ya da yakın arkadaşın bir evlilik teklifi alabilir. Buna hazırlıklı olun. Bizden demesi. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün girdiğin kalabalık bir ortamda kalbin küt küt atacak. Daha önce hiç böyle hissetmediğini söylemeliyiz. Göz göze geldiğiniz andan itibaren senin için doğru kişi olduğuna inanacaksın. Ve onunla bir an önce tanışmak için can atacaksın.

Tüm bunların yanında sda ağlık ile ilgili bir problemin yaşayabilirsin fakat bu çok ciddi bir şey değil. Havaların etkisiyle biraz hasta olabilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün bazı konular hakkında karar alacaksın. Ve bu süreç seni biraz zorlayacak. O yüzden ailenin desteğini daha çok hissedebilirsin. Bu alacağın kararlardan yakın arkadaşlarına bahsetmelisin. Onlarla konuşmadan adım atma. 

Aynı zamanda da daha önce problemler yaşadığın bir insan senden gelip özür dileyecek. Ve aranızdaki buzlar eriyecek. Sen bu olaya çok sevineceksin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın