Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 3 Nisan Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 3 Nisan Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
02.04.2019 - 20:02

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 3 Nisan Çarşamba günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün kendini çok huzurlu hissedeceksin. Bir şeyleri başarmanın keyfi var üstünde. Hiç bir şey düşünmek istemiyorsun. Sorunlarını çözmüş, yapman gerekenleri yapmışsın. Bugün dinlenme zamanı. 

Ayrıca bugün ailenle bir ziyarette bulunabilirsin. Bu ziyaret seni biraz üzebilir. Aslında sadece seni değil, aileni de üzecek bir ziyaret olacak bu. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün hayatın için bir dönüm noktası olacak. Biriyle yapacağın konuşma tamamen hayatını değiştirecek. Bu değişim hem ailene hem de sana çok iyi gelecek. 

Ayrıca bugün yaşadığın evle ilgili bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunları çözmek için bir an önce hareket etmelisin. Aksi taktirde kötü sonuçları olabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün sevdiğin bir arkadaşının en mutlu anına şahit olacaksın. Uzun zamandır beklediği, istediği bir şeyin gerçekleşmesiyle dünyalar onun olacak. Sen de bu anda yanında olan insanlardan biri olacaksın.

Ayrıca bugün arkadaşının mutluluğuna şahit olurken gözyaşlarına hakim olamayacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün hoşlandığın insanın başkasına karşı duyguları olduğunu öğreneceksin. Bu seni kısa bir süre üzecek ama daha sonra umrunda olmayacak. Sana başka biri mi yok sanki? Boşver gitsin. 

Ayrıca bugün arkadaşlarınla eğlenmeye, kafa dağıtmaya çıkabilirsin. Arkadaşlarınla birlikte olmak sana çok iyi gelecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün hareketini kısıtlayacak, seni istediğin veya arzu ettiğin şeyden alıkoyacak birtakım şeylerle karşılaşabilirsin. Bunun sebebi ise bazı konularda eski kafalı biçimde adım atmandan kaynaklanıyor olabilir. 

Bugünden itibaren kendinle ilgili radikal karar verebilirsin. Yaşadığın değişime ayak uyduramıyorsun. İşte senin de ortada sıkışıp kalmana sebep olan şey bu.

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün yol ayrımına girebileceğin bir durumla karşılaşabilirsin. Çok sevdiğin bir şeyden vazgeçmek durumunda kalabilirsin. Kalbinin sesini dinle ve içinden geleni, kalbinden geçeni uygula. Belki sevdiğin bir şeye veda etsen bile yeni bir şeye kapı açıp 'merhaba' da diyebilirsin. 

Bugün ne yaparsan yap, mantığından ziyade kalbinin sesine kulak vererek bir şeyler yap.

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün hiç istemediğin bir şekilde bir olaya şahit olacaksın ve bu şahit olduğun olay senin en yakın arkadaşınla ilgili olacak. Onun adına çok üzüleceksin. 

Ayrıca bugün tanımadığın bir numara seni arayacak ve sana duymaman gereken birkaç bilgi verecek. Hayırlısı diyelim. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün maddi anlamda sıkıntı yaşayacağın bir gün olacak. Sanırım uzun zamandır gelmesini beklediğin para bugün de gelmeyecek ve ödemelerin bu nedenle aksayacak. Bu anlamda zor bir gün olacak. 

Aynı zamanda da bu yaşadığın maddi sorun ailenle de aranı açacak. Galiba zamanında onların sözünü dinlememişsin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün uzun zamandır atmayan o kalbin yeni tanıştığın biri için atacak. Bu insan senin resmen hayatını değiştirecek. Hayatını girdiği için kendini çok şanslı hissedeceksin. 

Ayrıca da bu insanla ilgili bazı yakınlarından çok güzel yorumlar alacaksın. Bu yorumlar seni çok mutlu edecek ve doğru insan olduğuna bir kere daha emin olacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün işin ya da okulunla ilgili bazı güzel haberler alabilirsin. Bu alacağın haberler bazı insanların pek hoşuna gitmeyebilir çünkü senin başarılı olmanı kaldıramayacaklar. 

Aynı zamanda da bugün çok yakın bir arkadaşın senden bir konu hakkında yardımını isteyecek. Ona elinden geldiğince yardımcı olacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün hiç hesapta yokken tahmin edemeyeceğin biriyle dışarı çıkacaksın. Bu insanla konuşmaya bile çekinmişsin zamanında ama aranız bu buluşmadan sonra çok iyi olacak. Belki yeni bir aşk doğacaktır ne dersin?

Ayrıca da akrabalarınla bir tartışma yaşayabilirsin. Bu tartışma aileni çok üzecek. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün bir arkadaşının yalan söylediğini öğreneceksin ve onunla tamamen ilişkini bitireceksin. Bu arkadaşının senin için çok önemli bir yeri vardı. 

Aynı zamanda da sevgilin ya da flörtün seninle acil görüşmek isteyebilir. Acil görüşme olması seni korkutmasın. İkiniz için de iyi şeyler olabilir. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
12
6
6
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tugcerden

kart seçmedik

Pasif Kullanıcı

Evliyim ben ne hoşlandığım kişisi ? Kocam beni aldatacak mı onu mu demek istiyorsun ?

berkyusufturan

kastamonuya selam :)