Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 28 Mart Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 28 Mart Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
27.03.2019 - 20:37

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 28 Mart Perşembe günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Uzun zamandır kendini iyi hissetmiyordun ve toparlanmaya çalışıyordun. İşte bugün eski haline geri döneceksin. Hem de öncesinden çok daha iyi bir şekilde. O, bitkin ve düşünceli haline güle güle demenin zamanı geldi. 

Ayrıca geçmişinde yaşadığın ve çözdüğünü zannettiğin bir olay tekrardan gün yüzüne çıkacak ve bu seni çok rahatsız edecek. Bu durumdan yakın arkadaşlarına bahsetmelisin. Tek başına çözmeye çalışma. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün aile içerisinden birinin eline gün içerisinde bir miktar para geçebilir. Bu hanedeki herkesin elini biraz olsun rahatlatacak. Sen de bunun keyfini süreceksin. Çünkü isteyip alamadığın bir şeyi alacaksın.

Aynı zamanda da arkadaşlarınla aranda bir problem olabilir. Küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz ama bu uzun sürmeyecek çok çabuk halledilecek bir şey. Moralin bozulmasın yani. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün güzel bir haber alacaksın ve aldığın bu haberle kendini oldukça keyifli hissedeceksin. Bu haber bir kazanım ya da sınav başarısı olabilir. Sanki bunu arkadaşlarınla kutlayacaksınız. Aileni gururlandıracak ve mutlu edeceksin. 

Bir de yapacağın bir telefon görüşmesi biraz keyfini kaçırabilir. Aslında çok fazla kafana takmaman gereken bir şey ama sen genel olarak her şeyi kafana taktığın için bunu da takacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün bir arkadaşınla alışverişe çıkabilirsin. Kendine ödül veriyor gibisin. Bunca zaman çektiğin sıkıntıları bu şekilde atmak ister gibisin. Yalnız harcamalarına dikkat etmelisin. 

Ayrıca uzun zamandır ertelediğin işlerini bugün halledeceksin. Üstünden büyük bir yük kalkacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün ailenden herkesi ilgilendirecek maddi bir gelişme olacak. Bu gelişme ciddi anlamda sizi çok rahatlatacak. Sanırım uzun zamandır bugünü bekliyordunuz. 

Bir de bugün yeni sosyal aktivitelere katılabilirsin. Ve burada hayatına yön veren biriyle tanışabilirsin. Bu kişi sana her anlamda destek olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün her şeyi geride bırakıp yeni başlangıçlara yelken açacaksın. Kendine güvenerek çıkacağın bu yolda yanında hep sevdiklerin olacak ve kendini değerli hissedeceksin 

Ayrıca bugün sıkıntı yaşayan bir arkadaşına yardım edeceksin. Sanırım bu sıkıntı aşkla ilgili. Ona bazı tavsiyeler vereceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün ne yazık ki çok sevdiğin arkadaşının senin arkandan iş çevirdiğini öğreneceksin. Aslında sana hiç gerçek yüzünü göstermemiş ve sen de anlamamışsın. Ortak arkadaşlarınıza sürekli seninle ilgili olumsuz konuşmalar yapıyormuş Bunları öğrendiğinde hem üzülecek hem de sinirleneceksin. 

Bir de bu kişiye bunun hesabını sormak için görüşmek isteyeceksin fakat o seninle görüşmek istemeyecek. Bu konuyu bir an önce kapatmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Daha yeni tanıştığın biri bugün sana bir konuda yardım edecek. Bu senin için çok değerli bir hareket olacak. Bundan sonrasında da zaten çok yakınlaşacaksınız. Hayatına gerçekten olumlu yönde etkisi olacak bu kişiyi çok seveceksin.

Ayrıca kaşeli, imzalı bir kağıt geçecek eline. Bu evrak sana bir sonuç ya da bir hedef belirtiyor. Gördüğün zaman çok heyecanlanacağın, sevineceğin bir kağıt bu. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün uzun zamandır cevabını aradığın soruların cevabını alacaksın. Bu cevaplar fazlasıyla seni tatmin edecek ve keyifleneceksin. Neyle ilgili olduğunu bilmiyoruz tabii ama senin çok değer verdiğin biriyle alakalı olduğu kesin. 

Bir de bugün yakın çevrenden sağlıklı bir bebek haberi alabilirsin. Ayrıca uzun zamandır yapmak istediğin işleri teker teker hayata geçireceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Hayallerini gerçekleştirmek için bugün ilk adımı atacaksın. Her şey iyi hoş ama desteğine ihtiyaç duyduğun insanları yanında göremeyeceksin. Onlar olmadan da sen yoluna devam et ve hayallerinden asla vazgeçme. 

Aynı zamanda da bugün yeni insanlarla tanışacaksın. Bu insanlar yeni hayatında seninle birlikte olacaklar. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün uzun zamandır boş olan kalbin dolacak. Hiç ummadığın bir anda karşına o şanslı çıkacak ve gördüğün an ona karşı bir şeyler hissetmeye başlayacaksın. Bu insan senin resmen hayatının aşkı olacak. Onu bulunca bırakma. 

Ayrıca bugün işinle ilgili güzel haberler alabilirsin. Bu aralar her şey senin için güzel olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün flörtün ya da sevgilinle küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Onun senden uzaklaştığını düşüneceksin ve bunu direkt ona soracaksın o da fevri cevaplar verecek ve senin canını sıkacak. 

Aynı zamanda da bu konuyla ilgili bir arkadaşınla dertleşeceksin. Ondan iyi şeyler de duymayacaksın. Maalesef bugün senin için güzel şeyler söyleyemiyoruz ama yakında her şey eskisi gibi olacak merak etme. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
24
7
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın